• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Merhaba kızlar... Dun markete gittim 31 TL tuttu aldıklarım... Sonra bi bayan zuccaciye sordu tarif ettim ama anlamayınca gel beraber gidelim dedim zuccaciyeye götürdüm.. Tamamen yardım olsun diye:-)
Zuccaciyeden geçenlerde aldığım tabakların katlı kurabiyelik, kek fanusu, sos tabakları falan gelmiş onları aldım 95 TL de ona verdim...
Eve geldim rahatladım.. Ohh be kaç gündür sık sık nereye kadar çok mutluyum yaa çokkkk...
Aynı şey benim bu sabah başıma geldi A101 evimin altında görümcem birşey istemişti onu almak için indim benden sora gelen kasım aldı sinir oldum kaç 101 açıldı açılalı hiç inmemiştim o saatte insanlar kapı açılınca hücum ettiler ben ne nerde die bakarken istegim şeyi kacırdım o sinirle gözüm reçelliklere ve kavanozlara gitti masa örtüsü aldım 43 tl tuttu

Aynı şey benim bu sabah başıma geldi A101 evimin altında görümcem birşey istemişti onu almak için indim benden sora gelen kasım aldı sinir oldum kaç 101 açıldı açılalı hiç inmemiştim o saatte insanlar kapı açılınca hücum ettiler ben ne nerde die bakarken istegim şeyi kacırdım o sinirle gözüm reçelliklere ve kavanozlara gitti masa örtüsü aldım 43 tl tuttu

Ne istemiştin ki o kadar..
Ben a101 in önünden bile geçmiyorum artık.. Çok gereksiz şeyler alıyorum ordan...

Ben de gecenlerde cay bardaklari ve kahvaltilik takimi vardi ondan aldim. Ama cok mutluyum soyle misafir geldiginde koyacak guzel bir seylerim yoktu. Sonra bakliyat kavanozlari aliyorum.. gecen gun de dantelli sepet kutular vardi onlardan aldim 5 tane. Icine ne koyacagim bilmem :D

BİRİKİMCİLERHEDEFLER
yesa yesa ev peşinatı biriktirmek
heyecandorukta heyecandorukta ev peşinatı ve umre parası biriktirmek
@clemantinev peşinatı biriktirmek
@pinarzengin34 ev peşinatı biriktirmek
@statistician ev peşinatı biriktirmek
@amelia2 ev tadilatı için para biriktirmek
@Nill41 araba almak
@301114 araba almak
@neseli077 araba almak ve borçları bitirmek
@belllma her ay çeyrek almak ve 8 yaşındaki oğlundan aldığı bayram harçlıklarını geri ödemek:)@esmaa_91 her ay çeyrek almak ve bunları Cumhuriyet e çevirmek
@huban1234 her ay çeyrek almak
@sempatik_kiz her ay altın ve nakit olarak para biriktirmek
areser areser her ay 100 tl biriktirip tatil parası yapmak
@btlbetul kredi kartı bitirmek ve birikim yapmak, (bu aylık hedef ise 50 $)
@elfygz_26 kredi kartı bitirmek ve birikim yapmak
@elifcinokredi kartı ve kredi borçlarını bitirmek
@soocute kredi kartı bitirmek
@gizmoo567 kredi kartini bitirmek ve yurt dışında yüksek lisans için para biriktirmek
@eshma kredi kartlarını dizginlemek ve daha az alışveriş
Anka Anka eşya değiştirmek
@cnntrmmaaş kartlarını eksiden kurtarmak
@hsya09 öğrenim kredisi sıfırlamak
@Senemciqyaza bebekler ve düğünler için altın biriktirme
@bir yudum mutlulukbüro almak
@kubdef kartlara dokunmadan 2 ay geçirebilmek sonrasında tutumlu olmak
@3gunlukdunya 100 gr lık 1 adet bilezik almak
@NAZ__24çocukların geleceği
.......... ..........

[tr]

[/tr]
[tr][/tr]

herkesi bi toplayalım bakalım

alışveriş alışveriş nereye kadar yahuuuuuuuuuuuuuuuu :)

Ayyyy orada yine Umreyi gördüm içim nasıl açıldı anlatamam Yesamm yaaa inşallahhhhhhh:KK36:

Günaydın arkadaşlar, bugün hava kapalı sabah işe gelirken düşündüm de hep aynı şeyler, hiç değişiklik yok hayatımızda. Bir anda sıkıldığımı hissettim, o yüzden bugün her birimizin çok istediği, çokk mutlu olacağımız bir gelişme olsun, hayatımız bir anda renklensin inşallahHoppaÖyle içimden geldi...

Sabah kahvaltımı evde yaptım, genelde yapmaya çalışıyorum hem hamur işi yememiş oluyorum hem her sabah para vermemiş oluyorum. Aslında yapabilsem kumbaraya harcamadığım bu paraları atsam çok iyi olacak. Biraz kendimi toparlayınca kumbara işine de el atayım en iyisi...

Aslında ömür hep beklemek hep o hedefi tutturmaya çalışmakla geçiyor. Önemli olan o yolda önümüze çıkan güzellikleri görebilmek belki de... Mesela şu an ağaçlar en güzel kıyafetleri ile arz-ı endam etmekte yeterli bir değişiklik olabilse keşke bizim için :KK68:

Kumbaraya atmak ayrı bir haz sonra onu saymak apayrı :) Şıngır şıngır bir kumbara diliyorum senin için :D

Merhaba kızlar... Dun markete gittim 31 TL tuttu aldıklarım... Sonra bi bayan zuccaciye sordu tarif ettim ama anlamayınca gel beraber gidelim dedim zuccaciyeye götürdüm.. Tamamen yardım olsun diye:-)
Zuccaciyeden geçenlerde aldığım tabakların katlı kurabiyelik, kek fanusu, sos tabakları falan gelmiş onları aldım 95 TL de ona verdim...
Eve geldim rahatladım.. Ohh be kaç gündür sık sık nereye kadar çok mutluyum yaa çokkkk...

Anka yaaaa yine mi diyeceğim ama bunlar lazımdı :D Ay ben artık gerçekten değişiyorum önceden almak mutlu ederdi şimdi birikimi saymak acayip mutlu ediyor :D

Ben de gecenlerde cay bardaklari ve kahvaltilik takimi vardi ondan aldim. Ama cok mutluyum soyle misafir geldiginde koyacak guzel bir seylerim yoktu. Sonra bakliyat kavanozlari aliyorum.. gecen gun de dantelli sepet kutular vardi onlardan aldim 5 tane. Icine ne koyacagim bilmem :KK70:
Hımm görmüştüm onları dolap içlerine düzenleyici olarak kullanabilirsin

Ne istemiştin ki o kadar..
Ben a101 in önünden bile geçmiyorum artık.. Çok gereksiz şeyler alıyorum ordan...
Ben kendim için değil görümcem ayakkabılık istemişti bende evde gereksiz sey bulundurmam evimin altında olmasına rağmen ilk defa sabah açıldığında gittim bir daha da gitmem neydi o kalabalık

Bende bugün 0 harcamayla günü kapadım. Ama kızlar altın alamadım geçen ay bu ay almak istiyorum ama hala pek düşmedi. 2 tane altinim vardı çeyrek. Sonra bi anda bebek görme işi çıktı. Eşimde sendeki tak ben sana yapıcam diye söz verdi sözünü tutar biliyorum. Diğer çeyrekte kayinvalide bebeğe taktı o yalan oldu. Ne güzel onumuzdeki ay cumhuriyete cevircektim Yani benim birikim sekteye uğradı. :( bu ay sıfırdan başlıcam.

Bende bugün 0 harcamayla günü kapadım. Ama kızlar altın alamadım geçen ay bu ay almak istiyorum ama hala pek düşmedi. 2 tane altinim vardı çeyrek. Sonra bi anda bebek görme işi çıktı. Eşimde sendeki tak ben sana yapıcam diye söz verdi sözünü tutar biliyorum. Diğer çeyrekte kayinvalide bebeğe taktı o yalan oldu. Ne güzel onumuzdeki ay cumhuriyete cevircektim Yani benim birikim sekteye uğradı. :KK43: bu ay sıfırdan başlıcam.
Bende birikimi harcadım bu ay ama olsun inşallah önümüzdeki ay daha iyi biriktiririz

100 tl yoktan yere masraf çıktı akşam akşam onun dışında harcama yok :)

Bu arada sempatik_kiz sempatik_kiz canım maşallah tebrik ederim seni Rabbim daim etsin inşallah :KK200: Başlangıç biraz zor olur maddi anlamda ama düzene girer zamanla. Bir de Ferace pardesüden daha uygun ve kullanışlı oluyor bilgin olsun :)

100 tl yoktan yere masraf çıktı akşam akşam onun dışında harcama yok :)

Bu arada sempatik_kiz sempatik_kiz canım maşallah tebrik ederim seni Rabbim daim etsin inşallah :KK200: Başlangıç biraz zor olur maddi anlamda ama düzene girer zamanla. Bir de Ferace pardesüden daha uygun ve kullanışlı oluyor bilgin olsun :)
Amin cnm çok sağol:oops: birde feraceler pardesülerin yazlık olanları değilmi ya o_O ben kışlık indirime girmişken alayım dedim ondan pardesü aldım

Kızlar yaaaaa çok masraf ile geldim ben :cry:

araba kasko ve sigorta yüzde 150 artmış :KK42:

2500 çektirdik karttan aylık 430 ödememiz var 6 ay boyunca :KK51:

onun dışında yol ve ekmek hariç para vermedim :KK51:

O her yıl kapımızı çalan bir masraf ne yazık ki tatlım elinde olan bir şey yok ki :(
Ama üzme kendini yaptığın birikimler ile onu hissetmeyeceksin bile :KK15:

Kızlar yaaaaa çok masraf ile geldim ben :cry:

araba kasko ve sigorta yüzde 150 artmış :KK42:

2500 çektirdik karttan aylık 430 ödememiz var 6 ay boyunca :KK51:

onun dışında yol ve ekmek hariç para vermedim :KK51:
Evwt sigorta fiyatlari inanilmaz artti ama keşke tanıdık bi acenteniz olsa hanımlar inanın o kadar indirim yapıyorlar ki benim arabam yok ama konut Sigortası yaptırıyorum geçen sene 160 TL odemistim ustelik hasarsizlik indirimide alamadim sigorta sayesinde banyomu yaptirmistim gecen sene. bu sene 350ye çıktı fiyat ama benim sigortacı hemen halletti firmayı değiştirdi birazda indirim yaptı ben yine 160 TLYE Sigortaları evi diyeceğim o ki çok iyi pazarlık yapan inanılmaz düşüyorlar
Aynen öyle canım şimdi de yazlık ihtiyacın var ya onu kastettim :) yaz için o kadar sıkıntı olmayacak anlamında :)
Ferace yi alsam olmazsa iş onu alabilmekte 400 -600 TL arasında değişiyor burada fiyatlar dediğim gibi Kapalilar için sadece 2-3 butik var burada onuda netten almayi planlıyorum

Evwt sigorta fiyatlari inanilmaz artti ama keşke tanıdık bi acenteniz olsa hanımlar inanın o kadar indirim yapıyorlar ki benim arabam yok ama konut Sigortası yaptırıyorum geçen sene 160 TL odemistim ustelik hasarsizlik indirimide alamadim sigorta sayesinde banyomu yaptirmistim gecen sene. bu sene 350ye çıktı fiyat ama benim sigortacı hemen halletti firmayı değiştirdi birazda indirim yaptı ben yine 160 TLYE Sigortaları evi diyeceğim o ki çok iyi pazarlık yapan inanılmaz düşüyorlar

Ferace yi alsam olmazsa iş onu alabilmekte 400 -600 TL arasında değişiyor burada fiyatlar dediğim gibi Kapalilar için sadece 2-3 butik var burada onuda netten almayi planlıyorum
Ferace mi 400-600 aralığında :KK57: Bence de canım netten alabilirsin ya da nerede olduğunu bilmiyorum ama İstanbul'a gitsen o fiyata toplu her şeyini alabilirsin aslında. Butikler pahalı ne yazık ki... Benim de sürekli gittiğim 2 tane butik vardı ama bıraktım. Bir alışverişte maaşımı bıraktığımı biliyorum :( Artık yok ihtiyacım da yok, ihtiyaç olursa da kaliteyi ucuza almak hedefim :)

Ferace mi 400-600 aralığında :KK57: Bence de canım netten alabilirsin ya da nerede olduğunu bilmiyorum ama İstanbul'a gitsen o fiyata toplu her şeyini alabilirsin aslında. Butikler pahalı ne yazık ki... Benim de sürekli gittiğim 2 tane butik vardı ama bıraktım. Bir alışverişte maaşımı bıraktığımı biliyorum :KK43: Artık yok ihtiyacım da yok, ihtiyaç olursa da kaliteyi ucuza almak hedefim :)
Alanyada oturuyorum buranın yerli halkı çok zengin ve cemaat kesmi. Zaten Kapalilar için dediğim gibi güzel bir şey bulmak istiyorsanız beşi geçmez butik sayısı. Ya parayı bayilacaksin yada netten alacaksın. Çünkü onun dışında küçük butik lerde böyle feraceler vs. yok. :KK43:

Back