• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Hayırlı olsun yeni topiğimiz yesacım... Ben çok fuzuli para harcayan biriyim bi dur demem lazım.. Aslında biraz kontrol altına aldım ama yetmiyor daha çok kontrol etmem lazım...

hadi canım inşallah güzel haber getirirsin bizlere:nazar:

bizim burada da gimsa var çok ucuz oradan almaya çalışıyoruz genelde bundan sonra daha da dikkat edeceğim

:KK50::KK50:
Ankara'da yaşamıyorum ama Ankaralıyım. Gimsa candır, her Ankara'ya geldiğimde hep gidiyorum.

Bizim evin karşısına da gross marketlerden açıldı güya ucuz olacaktı ama yağ çay deterjan aynı hep.. Yine indirim takip etmek gerekecek...

Aaaaa yeni topik açılmış benim nie haberim yok ki.... Bende geliyim hemen eksik kalmıyık bir ara ne güzel her ay gram altın parası ya da gunüm için 100 tl biriktiriyordum yine başlıyım ayyy cok iyi oldu yesa yesa cımmmmm:KK39::KK39:

yesa yesa beni de ekler misin Canım? Öğrenim kredimi ödeyeyim. borcu birikti onun

Beni de ekle yesa yesa hedefleri aylık olarak mı yoksa ileriye dönük olarak mı koyuyoruz ona göre kendime bir hedef belirleyeyim....

Merhaba ben de katılmak istiyorum
Amacım Yaza düğünler ve bebekler için altın paraları biriktirmeyi,
Bir öteki hedefim ileriye yönelik birikim yapmak

ekledim kızlar üçünüzü de:KK68:

Hatta ben başlayayım

her ay
*150 tl altın hesabına
*100 tl bes

*öğle yemeklerini evden götürüyorum
*gelir gider tablom var yazmaya çalışıyorum
*ucuz marketlerden almaya çalışıyorum

yapacaklarım
*kredi kartları çok yüksek geliyor onları düzene sokmak
*ofisteki arkadaşları kafalayıp güne girmek

:KK73::KK73::KK73:

ben de yazayım o zaman.
her ay
* 100 tl gün parası veriyorum. annem sağolsun benim adıma girdi. biraz kalabalık bi gün 12 kişi falan. para bana gelince ilaç gibi olacak. daha öncede bu yöntemi denedim. gerek altın günü gerekse para günü birikim açısından çok faydalı geldi bana.

*gelir gider tablosu benimde var bende ona yazıyorum. alışverişi genelde toplu olarak bim veya a101 den yapıyorum. yada büyük marketlerin broşürlerini takip edip ordanda aldığım oluyor.

*öğle yemeğini iş yerinde yiyorum 50 tl ye tüm ayı kapatıyorum.
*o ay sıkışıksak epilasyon falan evde hallediyorum kuaför masrafım azalıyor.
*giyim alışverişimi çoğuınlukla internetten yapıyorum. indirimi takip ederim ama alırken düşüncesizce alırım. sonra evde bir türlü konbin yapamam öylece konbinlenecek kıyafet beklerler.

Evet bende geliri ve gideri yazayım şurda dursun
Esim öğretmen ben calismiyirum ve eşim para tutmayı hiç beceremez cebinde ne varsa harcar o harciyoda ben niye harcamiyorum dedim hep o harcadı ben harcadım
Ve bu işe bi dur dedim birikim yaptım yapıyodum yapamadım bankaya para atıp altin aliyodum int bişey görünce o altını nakde çevirip alışveriş yapar oldum sıfıra sıfır elde var sıfır
Ve yine 4 ay önce kafaya dank etti bu böyle olmayacak bankaya para atmak benlik değil bende kuyumcudan altin alip evde saklamaya başladım ve başardım inanin o nu satmaya kiyamiyor insan 4 ayda 1500 civarı biriktirebildim buna sukur
Ev kira 550
Aidat 50
Doğalgaz 300
Elektirik şu 150
Mutfak 500
Çocuğun bezi sütü vs 200
Bu ay hali yikamaya 200
Oglumn oyun grubu 120
Kredi 1000
Bu ay bide katı meyve sıkacağı alasim var 150 lira civarı para artarsa onuda alabilirim
Kuaför giderim yok cubku dibim geldiğinde boyami kendim alıp boyarim epilasyon aletiyle kişisel temizligimi kendim yaparım hiç mi bi mağazaya gidip kendine bişey almiyosun inanin kış boyu hiç bişey almadım allaha şükür hicbiseye ihtiyacım olmadiginin farkına bazanin altını açınca farkettim
Oyle Fuzuli bi giderimiz yok sadece kredi yoruyor bizi bi arabanızın olmasını çok istiyorum C3 hedefim oda ortalama 18 bin civarı cepte 1500 kaldı 17.5
Esim 20 sinde maaş aldığı için kumbaraya para falan girmiyor 10 gündür maaş zamanı gelsin kumbara hayırlısı ile dolacak
Hepinize berekletli kazançlı birikimli günler

Evet bende geliri ve gideri yazayım şurda dursun
Esim öğretmen ben calismiyirum ve eşim para tutmayı hiç beceremez cebinde ne varsa harcar o harciyoda ben niye harcamiyorum dedim hep o harcadı ben harcadım
Ve bu işe bi dur dedim birikim yaptım yapıyodum yapamadım bankaya para atıp altin aliyodum int bişey görünce o altını nakde çevirip alışveriş yapar oldum sıfıra sıfır elde var sıfır
Ve yine 4 ay önce kafaya dank etti bu böyle olmayacak bankaya para atmak benlik değil bende kuyumcudan altin alip evde saklamaya başladım ve başardım inanin o nu satmaya kiyamiyor insan 4 ayda 1500 civarı biriktirebildim buna sukur
Ev kira 550
Aidat 50
Doğalgaz 300
Elektirik şu 150
Mutfak 500
Çocuğun bezi sütü vs 200
Bu ay hali yikamaya 200
Oglumn oyun grubu 120
Kredi 1000
Bu ay bide katı meyve sıkacağı alasim var 150 lira civarı para artarsa onuda alabilirim
Kuaför giderim yok cubku dibim geldiğinde boyami kendim alıp boyarim epilasyon aletiyle kişisel temizligimi kendim yaparım hiç mi bi mağazaya gidip kendine bişey almiyosun inanin kış boyu hiç bişey almadım allaha şükür hicbiseye ihtiyacım olmadiginin farkına bazanin altını açınca farkettim
Oyle Fuzuli bi giderimiz yok sadece kredi yoruyor bizi bi arabanızın olmasını çok istiyorum C3 hedefim oda ortalama 18 bin civarı cepte 1500 kaldı 17.5
Esim 20 sinde maaş aldığı için kumbaraya para falan girmiyor 10 gündür maaş zamanı gelsin kumbara hayırlısı ile dolacak
Hepinize berekletli kazançlı birikimli günler

süpersin canım isteyince yapamayacağız bir şey yok, para da birikir araba da alırsınız inşallah :KK19:

hayır canım bürom var zaten...yatırım olarak düşünüyorum...kiraya verebilirim ya da ileride çocuklara işyeri yapabilirim...eğitim hayatlarında gerekli olursa satıp parasını kullanabilirim...çok teşekkür ederim sıcak karşılaman için...
Bi iş yeri büro vs yatırım için gerçekten çok mantıklı fiyatlar nasıl acaba

Benimde hedefim aylık 100 tl olsun o zaman.... güne girdim eşimin haberi yok bir günüm daha var ondan eşimin haberi var şimdilik 100 tl biriktireyim yaza kadar gün paramı da katıp tatil için harcarım....

Bugün eşim giderken 100 tl Bıraktı bakalım ne kadar kalacak o paradan kalmasını geçtim cumaya kadar idare etsem kârdır diyorum çünkü yarın yardımcı kadın gelecek yarım gün 60 tl ona vereceğim....

Back