- 25 Haziran 2014
- 826
- 1.344
- 63
Canım organik gezen tavuk yumurtasiymis adedi 1.25 6 tane aldım da 10 u 3.65 diyorsun ya o ne öyle ciddi ciddi kaziklaniyorum sanırım. Ya ben hiç bir şeyin fiyatını bilmem Patatesi 10 tl dese kilosuna alırım az ya da çok ayırt edemem hiç bilmiyorum. Zaten markete gidince ben sadece lazım olanları sepete koyuyorum bakmadan değişmem lazımyumurta ne kadar canım sizin orada ben 10 lu alıyorum 3.95 veriyorum sanırım ya da 3.65 iyi mi ki ?
İnşallah canım. Bırakmak istiyorum diye bir film var çok kişi bıraktı sayesinde izle istersen. Hem cebine hem sağlığına zarar. Sigara parasini her gün kenar koysan mis gibi birikim olur sağlığından da olmamış olursunben de bugün 34 lira harcadım. balık, yumurta, ekmek, sigara. kırtasiyeden de oğlana defterle şeffaf zarf aldım. 1 tl da oğlana verdim. artık ona oyuncak almıyoruz, ev oyuncakdan geçilmiyor, başkalarına da vermiyor pek. kendin biriktir kendin al demiştik. her gün babasından ve benden 1er lira alıyor :)
yarın akşam sigarayı bırakma denemelerim başlıyor. bugün son kez sigara aldım, yani umarım öyledir.
Ay evet o heyecanı yaşamak istiyorum :) benimki de çok büyük değil kelebek şeklinde ne kadar alır toplam hiç bilmiyorum :)aydan aya sayınca daha bir heyecanlı oluyor.ama o devasa kumbaralara sabrım yok. hem bir yılda doldurunca boş boş o para neden orda dursun? durduğu yerde erir. bana hiç mantıklı gelmiyor
Ben bu filmi hem izledim Hemde eşimle birlikte bu filmin hazırlayan kişiden terapi aldık 1 sene boyunca hiç içmedik ordan çıktığımız an sanki daha önce hiç sigara içmemiş gibi çıktık lakin eşim panik atak geçirince 1 tane sigara yakmasıyla tekrar başladı ve o içince bende maalesef bizim için cok uzun sürmedi ama ilk izleyenler için mutlaka etkisi olurİnşallah canım. Bırakmak istiyorum diye bir film var çok kişi bıraktı sayesinde izle istersen. Hem cebine hem sağlığına zarar. Sigara parasini her gün kenar koysan mis gibi birikim olur sağlığından da olmamış olursun
Yeniden denesen keşke canım ya bırakmayı. Ama eşler birlikte bıraksa çok daha rahat olur muhtemelen. Aslında tamamen psikolojik irade ile alakalı bir durum bağımlılık en son sebep.Ben bu filmi hem izledim Hemde eşimle birlikte bu filmin hazırlayan kişiden terapi aldık 1 sene boyunca hiç içmedik ordan çıktığımız an sanki daha önce hiç sigara içmemiş gibi çıktık lakin eşim panik atak geçirince 1 tane sigara yakmasıyla tekrar başladı ve o içince bende maalesef bizim için cok uzun sürmedi ama ilk izleyenler için mutlaka etkisi olur
ben de bugün 34 lira harcadım. balık, yumurta, ekmek, sigara. kırtasiyeden de oğlana defterle şeffaf zarf aldım. 1 tl da oğlana verdim. artık ona oyuncak almıyoruz, ev oyuncakdan geçilmiyor, başkalarına da vermiyor pek. kendin biriktir kendin al demiştik. her gün babasından ve benden 1er lira alıyor :)
yarın akşam sigarayı bırakma denemelerim başlıyor. bugün son kez sigara aldım, yani umarım öyledir.
yesa
Bende gelebilirmiyim. Benim şimdilik bi hedefim yok. Kendimi kasmadan her ay kenara bir çeyrek parası atsam kâfi. Diğer birikenlede borcum var 8 yaşındaki oğluma:) bayram parasını aldıydım. Hala bitiremedi. Ödetmeden bırakmıycak yakamı:)
Canım organik gezen tavuk yumurtasiymis adedi 1.25 6 tane aldım da 10 u 3.65 diyorsun ya o ne öyle ciddi ciddi kaziklaniyorum sanırım. Ya ben hiç bir şeyin fiyatını bilmem Patatesi 10 tl dese kilosuna alırım az ya da çok ayırt edemem hiç bilmiyorum. Zaten markete gidince ben sadece lazım olanları sepete koyuyorum bakmadan değişmem lazım
Bugun ki harcamam
16,50 : market
Kumbarama hiç para atamadım....
Damlaya damlaya gol olur bakmissin külçekülçe altin aliyosunKizlaaaar hayırlı olsun topik :)) beni de alın aranıza hehehe bende her ay çeyrek almaya çalışıyorum amacım bunları Cumhuriyet e çevirmek. Henüz 2 tane var bu ay 3.cuyu alicam. Kim bilir kaç sene sürer tabi benim Cumhuriyet hayallerim :)
Teşekkürler canım motivasyonun için :) ya ben uzun vadeli yatırım düşünüyorum canım. Şu an harçlığımi göre anca çeyrek alabiliyorum ama hedeflerimde Cumhuriyet birikimim var. Bende o yüzden bütçem ona el verdiği için çeyrek ala ala 4 ayda cumhuriyete çeviricem canım üstüne ekleyipDamlaya damlaya gol olur bakmissin külçekülçe altin aliyosun
Birde çekrek alıp bunu cumhuriyete cevireceksin sanırım zarar etmez misin
1 paket sigara :9 tlcanım ben seni bıraktın sanıyordum
ekledim seni canım benim
hımm organik ise bilemem canım ama bana biraz da kandırmaca gibi geliyor
şu an insanlar üzerinde organik yazıyor diye herşeyi alma eğiliminde oldukları için paraya çok dikkat etmiyorlar ama tabii emin değilim belki de gerçekten organiktir
bundan sonra fiyatına bakarak al canım bizim burada çok uygun fiyatlı bir market var oradan alırım ben hep
canım 16.50 ne aldın marketten
1 paket sigara :9 tl
2 paket çikolata, 1 kutu krema:7.50
Haftasonundan kekim vardı için ne pişmiş ne pişmemiş gibiydi bende truf yaptım kekten...
Teşekkürler canım motivasyonun için :) ya ben uzun vadeli yatırım düşünüyorum canım. Şu an harçlığımi göre anca çeyrek alabiliyorum ama hedeflerimde Cumhuriyet birikimim var. Bende o yüzden bütçem ona el verdiği için çeyrek ala ala 4 ayda cumhuriyete çeviricem canım üstüne ekleyip
Teşekkür ederim canım Hoşbulduk :)ekledim canım seni de aramıza hoş geldin
Şimdi alışveriş merkezine gidip ip alacağım... Yanımda sadece ip parası götüreceğim ki kendimi kaptırıp ipin ucunu kaçırmayayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?