bırakmıştım bir ara, bir yıl falan içmedim. sonra yine başladım.
Şimdi alışveriş merkezine gidip ip alacağım... Yanımda sadece ip parası götüreceğim ki kendimi kaptırıp ipin ucunu kaçırmayayım:)
1 lira banknotum hazır hedef 100 lira bakalım nezamana yaparım
Buarada kızlar eşim bi dergi çıkardı kpss tarih öğretmeni tanesini 3 liradan öğrencilere satacak dua edinde iyi satış yapsın şu krediyi kapatabilelim bedelli parası için 20 bin kredi cekmistik öde ode bitmiyor o bizi çok yoruyor inş satışları iyi olurda maastan üstüne koyup kapatabiliriz krediyi
Ben haftalık alıyorum eşimden 250-300 duruma göre değişiyo. Hafta sonuda kartla beraber yapıyoruz alışverişi.
Bende günlere bölüp maksimum günlük harcama limiti belirliyorum kendime.
Bugün için 50 lira koydum cüzdana. 20 markete verdim,kıyma aldım 18 ₺.
7.50 de sigaraya malesef
Geri kalan 20 küsürün küsuratı kumbaraya,20 likte büyük cüzdana birikime gitti. Yarına allah kerim..
Kızlar bir miktar çeyrek altınım var. Her ay tabiki fiyati uygun olursa 1 ya da 2 tane almaya çalışıyorum. Bazen kumbara dan çıkanlarla gram aliyorum. Bazen de döviz alıyorum. Böylelikle riskleri dagitmis oluyorum. Ayrıca bir kısım param da tl de bankada. Bu birkaç senedir uygulamaya koyduğum birikim metodum. Şu ana kadar kaybettigim birsey yok çok şükür. Hatta çeyreği 145 tl den aldığımı bilirim. En son da 175 tl den aldım bir adet. Demem o ki üçe bese bakmayın koyun bir kenara. Ama döviz ama altin. Harcanmasin yeter. Sevgiler...
Canım haftalik 250 alsan aylık 1000 yapar
Hafta sonunda beraber karttan yapıyorsanız alışverişi aylık 1000 lira Nereye gidiyor ya da ne kadarıni biriktirebiliyorsun bunun
Valla canım bende bilmiyorum ki nereye gidiyo..elim fazla açık benim
iki hafta kadar oldu daha dikkat ediyorum,200 lira biriktiydi onlada anneme hediye aldım. En azından gözle görülür bişey
Bakalım bundan sonra ne olacak.kararlıyım ayda bir altın dolar almazsam ne olayım
Bide ben daha önce bankadan yapmıştım altını doları(az bişey)baktım bozdurup harcıyorum. Daha düşmem o hataya..kuyumcu paklar anca beni
Aynen canım Teras candır
Hatta söyle yazayım
Nerede teras mi keşke bizim de olsa
bugünkü harcamalarım:
market: 22 lira.
meyve:10 lira
süt:5 lira
sigara almadım.
Cocuk varmıydı Can'ım senin bana hep derlerdi çocuk yokken tututun parayı die çocuk olunca inan para yetişmiyor istedende biriktirmek zor oluyor şimdiden biriktir Can'ım bence eğer cocuk yoksaValla canım bende bilmiyorum ki nereye gidiyo..elim fazla açık benim
iki hafta kadar oldu daha dikkat ediyorum,200 lira biriktiydi onlada anneme hediye aldım. En azından gözle görülür bişey
Bakalım bundan sonra ne olacak.kararlıyım ayda bir altın dolar almazsam ne olayım
Bide ben daha önce bankadan yapmıştım altını doları(az bişey)baktım bozdurup harcıyorum. Daha düşmem o hataya..kuyumcu paklar anca beni
Bende yarın sigara almamayı planlıyorumbugünkü harcamalarım:
sigara almadım.
Cocuk varmıydı Can'ım senin bana hep derlerdi çocuk yokken tututun parayı die çocuk olunca inan para yetişmiyor istedende biriktirmek zor oluyor şimdiden biriktir Can'ım bence eğer cocuk yoksa
bugünkü harcamalarım:
sigara almadım.
Allah bağışlarsa 1 tane var oğluşum. Ama o daha tutumludur benden. Zaten geç geliyo okuldan. Ödev ve akşam yemeği ancak..abur cubura vakit yok. tek lüksü patlamış mısır ve süt dilimi(ama 4'şü olacak,yoksa kabul etmiyo paşam)
Okulla ilgili her türlü bütçe babamıza ait:)
Yani bu bahaneye sığınamıyorum:)
Müsrifim ben müsrif..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?