- 25 Haziran 2014
- 826
- 1.344
- 63
Dün yazamadım arkadasa oturmaya gittim eli boş gitmeyim bişey alayım derken evde poğaça yaptım götürdüm cepten sadece gidiş dönüş 3 tl dolmuş parası verdim bugün harcamam gereken bişey yok umarım harcamam
Bu arada burda bi arkadas demişti kuvwyturk bankamatik kartına basvurdum onaylandı hesap kesim ücretinin olması işime geldi çünkü os bankasi 2 ay önce 50 tl kesti ve o parayi geri alamadım sinir bozucu bi durumkuveyTürk ten 100 dolar alıp fiyatları takip edip al sat yapsam nekadar kar ederim ki birde 100 dolar nekadar ki 300 tl yapar mı
292 lira yapar. Dolar 2.92 seviyelerinde şuanDün yazamadım arkadasa oturmaya gittim eli boş gitmeyim bişey alayım derken evde poğaça yaptım götürdüm cepten sadece gidiş dönüş 3 tl dolmuş parası verdim bugün harcamam gereken bişey yok umarım harcamam
Bu arada burda bi arkadas demişti kuvwyturk bankamatik kartına basvurdum onaylandı hesap kesim ücretinin olması işime geldi çünkü os bankasi 2 ay önce 50 tl kesti ve o parayi geri alamadım sinir bozucu bi durumkuveyTürk ten 100 dolar alıp fiyatları takip edip al sat yapsam nekadar kar ederim ki birde 100 dolar nekadar ki 300 tl yapar mı
Patlıcana bayılırım her türlüsünü de yerim ama imam bayıldı hiç yapmadım denicem mutlakaNasıl yapmadın ya... İnsan meraktan yine bi dener... Patlıcan mı sevmiyorsun..
Patlıcana bayılırım her türlüsünü de yerim ama imam bayıldı hiç yapmadım denicem mutlaka
Aynen canım hem karlı oldu hem arkadaşım gerçekten sevindi bidaha hep evde yapar götürümCanım şu an 100 dolar 292 gözüküyor.
Ayrıca bir şey almayıp evde yapıp götürmen çok daha ince bir davranış :) Bende öyle yapıyorum elim boş gitmeyi hiç sevmem bir kek çırparım hemen ve gittiğim kişilerin yüzünde mutlu olduklarını görüyorum çok iyi yapmışsın :)
merhaba kızlar
bende taa unıversıteden berı bırıkım yapanlardanım ama kendımı kasmam harcamam gerekn yerde basarım parayı
bırıktırdıklerımle unıversıtedeyken şimdiki eşime kol saatı almıstım mesela yada bırıktırdıklerımızle yurtdısı seyehatlerınıe gıderız cok sevıyorum gezmeyı
evlendıgımız 2.5 sene oldu ev peşinatı bırıktırdık ve subat ayında evımızı aldık cok sukur ama faızler yuksek oldugu ıcın kredı taksıtlerı aylık olarak cok fazla olsun evım oldu sonunda dıyıp sevınıyorum
sımdı de evde bı kac yerın yapılması gerekıyor onun ıcın para bırıktırıyorum
mutfak ve banyo elden gecmesı lazım bakalım onumuzdekı ay onlarla ugrasacagız
yesa benı de lısteye ekler mısın evın tadılatı ıcın para bırıktırıyorum
1 ay sonra tadılat yapacagımız ıcın tl.de kalıyorum suan dolar yada altın almıyorum
altın zaten uctu alamam onu
Arkadaslar sanırım piyasadaki en UCUz markete gidiyorum ama 30 tl verdim ya şimdi de marketin servisini bekliyorum yola para vermeyim zaten esim geç gelecekmis acele etmeye gerek yok
Anka kusum mesela ceviz aldım azıcık azicik 6 tl taaa
Erzincan tulum aldım 7 küsür
Tabii bi de arkadaşımın bebeğine hediye aldım 30 tl de o toplam 60 tl verdim
Ceviz pahalı canım... Kilosu 35 TL ye alıyorum ben... Geçenlerde ucuz olsun diye 25 ten aldım hep kötü çıktı... Yağsız gibi kuru kuru sevmedim...
Halıyı cok iyi ye almışsın gibi geldi 4 m2 fiyat iyi yani Allahtan biriktirmişsin bak bir açığını kapattı ya oda olmasaydı gene biriktirirsin yavaş yavaş canımAyy kızlar ben bugün kenara attığım birikimin yarısını yedimaldıklarını yazayım bari
200 TL ye pardesü
80 TL' ye 2 tane şal
260 TLYE annemin odasına 4 m2 padişah halı
12.5 TLYE ipli rondo ( komşumuz hediye olarak aldım )
3 TL ekmek
30 TLde daha önce alışveriş yaptığım bi butik de parayı benden eksik almışlar ona verdim
OFF ilçede yaşamanın en kötü yönü kıyafetlerin çok pahalı olması ve yeni kapandigim icin dolabim bomboş pardesüyü sezon sonu indiriminden aldım normal fiyatı 469 TL idi büyük bir şehirde yaşasam daha uyguna bulacağımdan eminim ama ne yazıkki burda en makul fiyatli si bu
Birde annemin odasına ve benim odama perde diktircem onlarda 800 TL falan tutacak ve benim hiç kenarda param kalmayacak
Bende mümkün oldugu kadar az poset alirim cünkü kasiyerlere uzuluyorum Kızlar bende daha önce kasiyerlik yaptım migros hariç bütün marketlerde poşet sorunu vardır haftalık biraz poşet gönderiyorlar bununla idare edin deniyor eğer kasiyerler idare edemiyor ve bitiyorsa o hafta dışarıdan poşet satın alıyor markete ve buda gider olarak yazılıyor mağazaya işte o zaman o müdürlerle uğraş dur
Bugün harcama 1.25 tl ekmek :) Ayın 4 te biri bitti bile maaşa dokunmadim henüz :)
Canim olsun bak fuzuli yapmamissin hiç birini sonuçta hepsi ihtiyaç seninde birikimin bak ne güzel islere yaramisAyy kızlar ben bugün kenara attığım birikimin yarısını yedimaldıklarını yazayım bari
200 TL ye pardesü
80 TL' ye 2 tane şal
260 TLYE annemin odasına 4 m2 padişah halı
12.5 TLYE ipli rondo ( komşumuz hediye olarak aldım )
3 TL ekmek
30 TLde daha önce alışveriş yaptığım bi butik de parayı benden eksik almışlar ona verdim
OFF ilçede yaşamanın en kötü yönü kıyafetlerin çok pahalı olması ve yeni kapandigim icin dolabim bomboş pardesüyü sezon sonu indiriminden aldım normal fiyatı 469 TL idi büyük bir şehirde yaşasam daha uyguna bulacağımdan eminim ama ne yazıkki burda en makul fiyatli si bu
Birde annemin odasına ve benim odama perde diktircem onlarda 800 TL falan tutacak ve benim hiç kenarda param kalmayacak
Evet neredeyse %70 indirimliydi o yüzden içimize çok sindi. Kesinlikle bu parayla eksikler görüşün sonra yine devam birikime.Halıyı cok iyi ye almışsın gibi geldi 4 m2 fiyat iyi yani Allahtan biriktirmişsin bak bir açığını kapattı ya oda olmasaydı gene biriktirirsin yavaş yavaş canım
Evet cnm zaten gereksiz bi harcama yaptığımı düşünmedim ama insan hem istediklerimi alayım hemde param bitmesin istiyor malumCanim olsun bak fuzuli yapmamissin hiç birini sonuçta hepsi ihtiyaç seninde birikimin bak ne güzel islere yaramis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?