- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
İmam bayıldı yapabilirsin. Çok güzel bir patlıcan yemeği. :)Kızlar Cumartesi yemeye misafir çağıracağım bütçeyi fazla aşmadan nasıl bir menü hazırlasam fikir verirmişsiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İmam bayıldı yapabilirsin. Çok güzel bir patlıcan yemeği. :)Kızlar Cumartesi yemeye misafir çağıracağım bütçeyi fazla aşmadan nasıl bir menü hazırlasam fikir verirmişsiniz?
Bu erkekler nie böyle gecen kahvaltı için peynir yumurta al dedim markette ne varsa almış gelmiş sabahları bir tek ben kahvaltı yapıyorum o da bir parça peynirle cocuklar okulda yapıyor eşim zaten cogu zaman şehir dışında ben de tükensin die gecen hafta kahvaltıya misafir çağırdım....
Kızlar Cumartesi yemeye misafir çağıracağım bütçeyi fazla aşmadan nasıl bir menü hazırlasam fikir verirmişsiniz?
Çorba mercimek yapıyım diyorum
Havuç salatası
zeytinyaglı pırasa
Etli bir yemek yapıyım diyorum ama daha karar veremedim
Ispanaklı erişte yapacagım
Başkaaaa ne yapsam
Îmâm bayıldı daha önce hiç yapmadım
Aynen canım ya kuruyemissiz gün geçmiyor bi de pahali zaten....
Hosgeldin canım. Küçük büyük demeden birikim yap canım bizde elimizden geldiğince öyle yapıyoruz her ay başarılı olamıyoruz ama yılmak yok :))Merhaba arkadaşlar, uzun süredir takip ediyorum sizi. Sadece okumak yetmez ben de aralarında olmalıyım dedim ve üye oldum. Herkes hedef belirtmiş benim de ilk hedefim borçları ödeyip arabayı değiştirmek. Gerçi ben böyle niyetlenince hep aksilik çıkıyor bu ayda öyle oldu ama vazgeçmeyeceğim, sizlerle beraber elimden geldiğince iktisatlı olmaya çalışacağım:)
Hoşgeldiniz aramıza. :)Merhaba arkadaşlar, uzun süredir takip ediyorum sizi. Sadece okumak yetmez ben de aralarında olmalıyım dedim ve üye oldum. Herkes hedef belirtmiş benim de ilk hedefim borçları ödeyip arabayı değiştirmek. Gerçi ben böyle niyetlenince hep aksilik çıkıyor bu ayda öyle oldu ama vazgeçmeyeceğim, sizlerle beraber elimden geldiğince iktisatlı olmaya çalışacağım:)
Geçmiş geçmişte kaldı canım. Önümüzdeki maçlara bakacağız. zararın neresinden dönülse kardır lafını hatırlayıp yola devam edeceğiz :)Hoşbulduk kızlar, sizleri okudukça öyle kızıyorum ki kendime, hele pınarcım öğrenci halinle bile birikim yapmaya çalışman takdir edilecek birşey. Ben yıllarca çalışıyor olmama rağmen bunu başaramadım anca kafama dank etti ama geç olsa da bunu farketmiş olmam ve değişmeye niyetlenmem de önemli, en azından bundan bir 10 yıl sonra da keşke demem. Artık geçmişi çok düşünmeden bundan sonra neler yapabilirim ona kafa yoracağım:)
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir takip ediyorum sizi. Sadece okumak yetmez ben de aralarında olmalıyım dedim ve üye oldum. Herkes hedef belirtmiş benim de ilk hedefim borçları ödeyip arabayı değiştirmek. Gerçi ben böyle niyetlenince hep aksilik çıkıyor bu ayda öyle oldu ama vazgeçmeyeceğim, sizlerle beraber elimden geldiğince iktisatlı olmaya çalışacağım:)
hemen ilk mesaja ekliyorum canım :) hoş geldin aramıza :)
Hoşgeldin canım olumsuz düşünme ons degistirirsiniz arabayiMerhaba arkadaşlar, uzun süredir takip ediyorum sizi. Sadece okumak yetmez ben de aralarında olmalıyım dedim ve üye oldum. Herkes hedef belirtmiş benim de ilk hedefim borçları ödeyip arabayı değiştirmek. Gerçi ben böyle niyetlenince hep aksilik çıkıyor bu ayda öyle oldu ama vazgeçmeyeceğim, sizlerle beraber elimden geldiğince iktisatlı olmaya çalışacağım:)
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir takip ediyorum sizi. Sadece okumak yetmez ben de aralarında olmalıyım dedim ve üye oldum. Herkes hedef belirtmiş benim de ilk hedefim borçları ödeyip arabayı değiştirmek. Gerçi ben böyle niyetlenince hep aksilik çıkıyor bu ayda öyle oldu ama vazgeçmeyeceğim, sizlerle beraber elimden geldiğince iktisatlı olmaya çalışacağım:)