• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Yoğurt çorbası olabilir. İçine haşlanmış nohut da katınca çok güzel oluyor.

Çorba mercimek yapıyım diyorum
Havuç salatası
zeytinyaglı pırasa
Etli bir yemek yapıyım diyorum ama daha karar veremedim
Ispanaklı erişte yapacagım
Başkaaaa ne yapsam

Îmâm bayıldı daha önce hiç yapmadım

Bu erkekler nie böyle gecen kahvaltı için peynir yumurta al dedim markette ne varsa almış gelmiş sabahları bir tek ben kahvaltı yapıyorum o da bir parça peynirle cocuklar okulda yapıyor eşim zaten cogu zaman şehir dışında ben de tükensin die gecen hafta kahvaltıya misafir çağırdım....

Aynen canım ya bi de huyunu bildiğim için tembihledim ama sonuç aynı ;)

Kızlar Cumartesi yemeye misafir çağıracağım bütçeyi fazla aşmadan nasıl bir menü hazırlasam fikir verirmişsiniz?

Valla senin menu üzerine bi pilav bi de fırında da tavuk ya da köfte patates tamamdır bence ;)

Çorba mercimek yapıyım diyorum
Havuç salatası
zeytinyaglı pırasa
Etli bir yemek yapıyım diyorum ama daha karar veremedim
Ispanaklı erişte yapacagım
Başkaaaa ne yapsam

Îmâm bayıldı daha önce hiç yapmadım

Nasıl yapmadın ya... İnsan meraktan yine bi dener... Patlıcan mı sevmiyorsun..

Günaydın kIzlaaaar :) kadinlar günümüz kutlu olsun :) dün baya harcadım bende.
Eczaneden krem +eşimin ilacı 108 tl
Bebis e kış kıyafetleri indirime girmiş şimdiden doğması çocuğa kışın giysin diye hırka aldım kalın :) 60 tl
20 tl kargo
Kayinvalidemle dışarı çıktık 20 tl taksi parası verdim battım dün

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir takip ediyorum sizi. Sadece okumak yetmez ben de aralarında olmalıyım dedim ve üye oldum. Herkes hedef belirtmiş benim de ilk hedefim borçları ödeyip arabayı değiştirmek. Gerçi ben böyle niyetlenince hep aksilik çıkıyor bu ayda öyle oldu ama vazgeçmeyeceğim, sizlerle beraber elimden geldiğince iktisatlı olmaya çalışacağım:)

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir takip ediyorum sizi. Sadece okumak yetmez ben de aralarında olmalıyım dedim ve üye oldum. Herkes hedef belirtmiş benim de ilk hedefim borçları ödeyip arabayı değiştirmek. Gerçi ben böyle niyetlenince hep aksilik çıkıyor bu ayda öyle oldu ama vazgeçmeyeceğim, sizlerle beraber elimden geldiğince iktisatlı olmaya çalışacağım:)
Hosgeldin canım. Küçük büyük demeden birikim yap canım bizde elimizden geldiğince öyle yapıyoruz her ay başarılı olamıyoruz ama yılmak yok :))

Hoşgeldiniz aramıza. :)

Hoşbulduk kızlar, sizleri okudukça öyle kızıyorum ki kendime, hele pınarcım öğrenci halinle bile birikim yapmaya çalışman takdir edilecek birşey. Ben yıllarca çalışıyor olmama rağmen bunu başaramadım anca kafama dank etti ama geç olsa da bunu farketmiş olmam ve değişmeye niyetlenmem de önemli, en azından bundan bir 10 yıl sonra da keşke demem. Artık geçmişi çok düşünmeden bundan sonra neler yapabilirim ona kafa yoracağım:)

Hoşbulduk kızlar, sizleri okudukça öyle kızıyorum ki kendime, hele pınarcım öğrenci halinle bile birikim yapmaya çalışman takdir edilecek birşey. Ben yıllarca çalışıyor olmama rağmen bunu başaramadım anca kafama dank etti ama geç olsa da bunu farketmiş olmam ve değişmeye niyetlenmem de önemli, en azından bundan bir 10 yıl sonra da keşke demem. Artık geçmişi çok düşünmeden bundan sonra neler yapabilirim ona kafa yoracağım:)
Geçmiş geçmişte kaldı canım. Önümüzdeki maçlara bakacağız. :D zararın neresinden dönülse kardır lafını hatırlayıp yola devam edeceğiz :)

hemen ilk mesaja ekliyorum canım :) hoş geldin aramıza :)

Hoşgeldin canım olumsuz düşünme ons degistirirsiniz arabayi :KK50:

Dün yazamadım arkadasa oturmaya gittim eli boş gitmeyim bişey alayım derken evde poğaça yaptım götürdüm cepten sadece gidiş dönüş 3 tl dolmuş parası verdim bugün harcamam gereken bişey yok umarım harcamam
Bu arada burda bi arkadas demişti kuvwyturk bankamatik kartına basvurdum onaylandı hesap kesim ücretinin olması işime geldi çünkü os bankasi 2 ay önce 50 tl kesti ve o parayi geri alamadım sinir bozucu bi durum :KK11: kuveyTürk ten 100 dolar alıp fiyatları takip edip al sat yapsam nekadar kar ederim ki birde 100 dolar nekadar ki 300 tl yapar mı :KK17:

Hoşgeldin canım aramıza :) Gönülden iste olmayacak şey yoktur :) Kendimden biliyorum ben ki bir ay dahi maaşımı bitirip kredi kartını yarılamadan gelecek aya geçemezdim alır dururdum. Ben bile akıllandım tasarruf yapıyorum herkes yapabilir :) Birbirimize destek olarak hedeflerimize ulaşacağız inşallah :)

Back