• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Bende mümkün oldugu kadar az poset alirim cünkü kasiyerlere uzuluyorum Kızlar bende daha önce kasiyerlik yaptım migros hariç bütün marketlerde poşet sorunu vardır haftalık biraz poşet gönderiyorlar bununla idare edin deniyor eğer kasiyerler idare edemiyor ve bitiyorsa o hafta dışarıdan poşet satın alıyor markete ve buda gider olarak yazılıyor mağazaya işte o zaman o müdürlerle uğraş dur
O zaman o hafta içinde yüksek bir satış yapılsa ne olacak. Hiç duşunmuyorlar galiba "bir hafta bununla idare edin" dediklerine göre

Ben bugun dışarı çıkıp çatlak kremi alicam bakalım Kaç tl bayilcam :))

Hamilelik için kullanacaksın sanırım. Ben hamile kaldığım sürece badem yağı kullandım tüm vücuduma. Sıfır çatlakla doğum yaptım. Hem sağlıklı hem de ucuz. Dene istersen.
Gecen bi eczacı Tüylenme yapar dedi korktum yaptı mı sizde ?

Kızlar kızanlar... Bugun arkadaşımla yarışa girdim. Birikim yarışına... Bugun başladık aralık ayına ne kadar biriktiricez diye. Kaybeden kazanana bir alt bir üst olmak üzere (alta etek yada pantolon, üstüne bluz gömlek vs) birşeyler alıcak. Bu yarışı kazanmak için elimden geleni yapıcam. İşin ucunda bir pantolon ve kazak veya bluz var :D

Ayyy kızlar ne güzel siz devam ediyorsunuz birikim yapmaya ben birikim yapcam güya hep bişey çıkıyor masraf üstüne masraf bu ay kısamıyorum hem cepten hem karttan gidiyor bu ay 166 tl elektrik gelmiş şok oldum yaaa neyse ben size takılmaya devam edeyim

Bugun Gratis de cok indirim vardı
Şampuanlar falan acayip inmiş

Şampuan + duş jeli : 14 tl ye aldım
4 tl kumbaraya attım
9 tl de sigara....

Bugünkü harcama

2.50 dolmus
1.75 metro
0.20 aktarma

Eşim de markete gitti 1 ekmek al dedim başka bir şey alma dedim tabii ki dinlememis
Bu erkekler nie böyle gecen kahvaltı için peynir yumurta al dedim markette ne varsa almış gelmiş sabahları bir tek ben kahvaltı yapıyorum o da bir parça peynirle cocuklar okulda yapıyor eşim zaten cogu zaman şehir dışında ben de tükensin die gecen hafta kahvaltıya misafir çağırdım....

Back