Günaydın dün sadece 3 tl sut parası vererek günü kapattım hayırlı olsun bugüne allah kerim
Çarşıya falan çıkmayınca masrafda olmuyor haliyleOOOOOOOOOO maşallah canım sadece 3 tl süpermiş :)
nice evlilik yıl dönümleri olsun canımBen bugun 0 harcama yaptım kizlaaar :) annemlerin evlilik yıl dönümü pasta alım dedim sonra dedim ki evde yapım en iyisi daha anlamlı olur kendim yaptım
Cok tesekkur ederim canim. Evet bende öyle olsun istedim yoksa tutumlu olim diye düşünmedim. Ama o konuda da iyi oldu tabi :)))nice evlilik yıl dönümleri olsun canımkendi yaptığın pasta rlbrttr daha bir kıymetli olur
Senin günlük yola çok gidiyor canım aylik kaç yapıyor ev ve işyeri arası çok mu uzakBen bugün
30 tl arkadaşımın kızına hediye
2.50 dolmus
2.55 dolmus
1.75 metro
0.20 aktarma
Verdim
Senin günlük yola çok gidiyor canım aylik kaç yapıyor ev ve işyeri arası çok mu uzak
Ben bugun 0 harcama yaptım kizlaaar :) annemlerin evlilik yıl dönümü pasta alım dedim sonra dedim ki evde yapım en iyisi daha anlamlı olur kendim yaptım
BİRİKİMCİLER | HEDEFLER | ||
---|---|---|---|
| ev peşinatı biriktirmek | ||
| ev peşinatı ve umre parası biriktirmek | ||
| ev peşinatı biriktirmek | ||
@pinarzengin34 | ev peşinatı biriktirmek | ||
@statistician | ev peşinatı biriktirmek | ||
@amelia2 | ev tadilatı için para biriktirmek | ||
| araba almak | ||
| araba almak | ||
| araba almak ve borçları bitirmek | ||
| her ay çeyrek almak ve 8 yaşındaki oğlundan aldığı bayram harçlıklarını geri ödemek:) | @esmaa_91 | her ay çeyrek almak ve bunları Cumhuriyet e çevirmek |
| her ay çeyrek almak | ||
@sempatik_kiz | her ay altın ve nakit olarak para biriktirmek | ||
| her ay 100 tl biriktirip tatil parası yapmak | ||
| kredi kartı bitirmek ve birikim yapmak, (bu aylık hedef ise 50 $) | ||
@elfygz_26 | kredi kartı bitirmek ve birikim yapmak | ||
@elifcino | kredi kartı ve kredi borçlarını bitirmek | ||
@soocute | kredi kartı bitirmek | ||
G gizmoo567 | kredi kartini bitirmek ve yurt dışında yüksek lisans için para biriktirmek | ||
| kredi kartlarını dizginlemek ve daha az alışveriş | ||
| eşya değiştirmek | ||
| maaş kartlarını eksiden kurtarmak | ||
@hsya09 | öğrenim kredisi sıfırlamak | ||
@Senemciq | yaza bebekler ve düğünler için altın biriktirme | ||
| büro almak | ||
| kartlara dokunmadan 2 ay geçirebilmek sonrasında tutumlu olmak | ||
@3gunlukdunya | 100 gr lık 1 adet bilezik almak | ||
@NAZ__24 | çocukların geleceği | ||
.......... | .......... |
Harikasın canım bak.simdi hedefi görmek beni daha da gaza getirdi :))[tr][/tr]
BİRİKİMCİLER HEDEFLER yesa ev peşinatı biriktirmek heyecandorukta ev peşinatı ve umre parası biriktirmek clemantin ev peşinatı biriktirmek @pinarzengin34 ev peşinatı biriktirmek @statistician ev peşinatı biriktirmek @amelia2 ev tadilatı için para biriktirmek Nill41 araba almak 301114 araba almak 301114 araba almak ve borçları bitirmek belllma her ay çeyrek almak ve 8 yaşındaki oğlundan aldığı bayram harçlıklarını geri ödemek:) @esmaa_91 her ay çeyrek almak ve bunları Cumhuriyet e çevirmek huban1234 her ay çeyrek almak @sempatik_kiz her ay altın ve nakit olarak para biriktirmek areser her ay 100 tl biriktirip tatil parası yapmak btlbetul kredi kartı bitirmek ve birikim yapmak, (bu aylık hedef ise 50 $) @elfygz_26 kredi kartı bitirmek ve birikim yapmak @elifcino kredi kartı ve kredi borçlarını bitirmek @soocute kredi kartı bitirmek G gizmoo567 kredi kartini bitirmek ve yurt dışında yüksek lisans için para biriktirmek eshma kredi kartlarını dizginlemek ve daha az alışveriş Anka eşya değiştirmek cnntrm maaş kartlarını eksiden kurtarmak @hsya09 öğrenim kredisi sıfırlamak @Senemciq yaza bebekler ve düğünler için altın biriktirme bir yudum mutluluk büro almak kubdef kartlara dokunmadan 2 ay geçirebilmek sonrasında tutumlu olmak @3gunlukdunya 100 gr lık 1 adet bilezik almak @NAZ__24 çocukların geleceği .......... ..........
[tr]
[/tr]
herkesi bi toplayalım bakalım
alışveriş alışveriş nereye kadar yahuuuuuuuuuuuuuuuu :)
Hahahaha canım yaaa koptummm :)) oh iyi yapmışsın hem motive eder seni ama bunu çok sık yapma :))Merhaba kızlar... Dun markete gittim 31 TL tuttu aldıklarım... Sonra bi bayan zuccaciye sordu tarif ettim ama anlamayınca gel beraber gidelim dedim zuccaciyeye götürdüm.. Tamamen yardım olsun diye
Zuccaciyeden geçenlerde aldığım tabakların katlı kurabiyelik, kek fanusu, sos tabakları falan gelmiş onları aldım 95 TL de ona verdim...
Eve geldim rahatladım.. Ohh be kaç gündür sık sık nereye kadar çok mutluyum yaa çokkkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?