BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Merhaba kızlar nasılsınız?
Sizleri okumaya başladıktan sonra ben de harcamalarımı not etmeye başladım, özellikle market ve dışarda yediğimiz yemeklerin ne kadar tuttuğunu merak ediyordum. Geçen ay notlarıma bakınca dışarda yemek, pasta, tatlı gibi ıvır zıvıra çok para verdiğimi farkettim. Onları bu ay azalttım, evde tatlımı yaptım hem de içime sine sine yedim yedirdim. Yemek yok diye hemen sipariş verene kadar evde ne varsa onlarla geçiştirmeye çalıştım, Allah'tan eşimde çocuklarımda yemek ayrımı yapmaz. Tabi ben bunlara dikkat ettim ama hiç aklımda olmayan bir sürü ve yüklü masraflar çıktı. Kızlar sizlerede oluyor mu ben dikkat etmeye çalışınca üst üste masraf çıkıyor anlamadım bu işten bir şey

Para harcamamak insanı mutlu eder mi ediyomus arkadaş ama dün farmasidan alışveriş yaptım yarın kargo gelir sanırım 80 tl kargoya verecem gereksiz bişey almadım hatta kendim için hiçbişey almadım eşimin cildi yağlı ona ordan sürekli temizleme tonik krem falan alırız bide serum varmış buna farklı olarak onu aldık bide sarımsaklı sampuan eşim kullaniyo onuda onları aldık
Cuma cumartesi de masraf çıktı onlarida günü geldiğinde yazarım

Senin günlük yola çok gidiyor canım aylik kaç yapıyor ev ve işyeri arası çok mu uzak

Gunluk ortalama 4.45 yapıyor. Bazen sadece 2.50 de olabiliyor. Ama hadi 5 diyelim olmuyor da 5 tl ayda 20 gün ise gidiyorum

80 100 tl en fazla canım

Dün evden ise değil canım arkadaşıma gittim o yüzden öyle oldu :)

BİRİKİMCİLERHEDEFLER
yesa ev peşinatı biriktirmek
heyecandorukta ev peşinatı ve umre parası biriktirmek
clemantin ev peşinatı biriktirmek
@pinarzengin34 ev peşinatı biriktirmek
@statistician ev peşinatı biriktirmek
@amelia2 ev tadilatı için para biriktirmek
Nill41 araba almak
301114 araba almak
301114 araba almak ve borçları bitirmek
belllma her ay çeyrek almak ve 8 yaşındaki oğlundan aldığı bayram harçlıklarını geri ödemek:)@esmaa_91 her ay çeyrek almak ve bunları Cumhuriyet e çevirmek
huban1234 her ay çeyrek almak
@sempatik_kiz her ay altın ve nakit olarak para biriktirmek
areser her ay 100 tl biriktirip tatil parası yapmak
btlbetul kredi kartı bitirmek ve birikim yapmak, (bu aylık hedef ise 50 $)
@elfygz_26 kredi kartı bitirmek ve birikim yapmak
@elifcinokredi kartı ve kredi borçlarını bitirmek
@soocute kredi kartı bitirmek
G gizmoo567 kredi kartini bitirmek ve yurt dışında yüksek lisans için para biriktirmek
eshma kredi kartlarını dizginlemek ve daha az alışveriş
Anka eşya değiştirmek
cnntrm maaş kartlarını eksiden kurtarmak
@hsya09 öğrenim kredisi sıfırlamak
@Senemciqyaza bebekler ve düğünler için altın biriktirme
bir yudum mutluluk büro almak
kubdef kartlara dokunmadan 2 ay geçirebilmek sonrasında tutumlu olmak
@3gunlukdunya 100 gr lık 1 adet bilezik almak
@NAZ__24çocukların geleceği
.......... ..........

[tr]

[/tr]
[tr][/tr]

herkesi bi toplayalım bakalım

alışveriş alışveriş nereye kadar yahuuuuuuuuuuuuuuuu :)

Günaydın arkadaşlar, bugün hava kapalı sabah işe gelirken düşündüm de hep aynı şeyler, hiç değişiklik yok hayatımızda. Bir anda sıkıldığımı hissettim, o yüzden bugün her birimizin çok istediği, çokk mutlu olacağımız bir gelişme olsun, hayatımız bir anda renklensin inşallahÖyle içimden geldi...

Sabah kahvaltımı evde yaptım, genelde yapmaya çalışıyorum hem hamur işi yememiş oluyorum hem her sabah para vermemiş oluyorum. Aslında yapabilsem kumbaraya harcamadığım bu paraları atsam çok iyi olacak. Biraz kendimi toparlayınca kumbara işine de el atayım en iyisi...

Merhaba kızlar... Dun markete gittim 31 TL tuttu aldıklarım... Sonra bi bayan zuccaciye sordu tarif ettim ama anlamayınca gel beraber gidelim dedim zuccaciyeye götürdüm.. Tamamen yardım olsun diye
Zuccaciyeden geçenlerde aldığım tabakların katlı kurabiyelik, kek fanusu, sos tabakları falan gelmiş onları aldım 95 TL de ona verdim...
Eve geldim rahatladım.. Ohh be kaç gündür sık sık nereye kadar çok mutluyum yaa çokkkk...

Harikasın canım bak.simdi hedefi görmek beni daha da gaza getirdi :))

Hahahaha canım yaaa koptummm :)) oh iyi yapmışsın hem motive eder seni ama bunu çok sık yapma :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…