BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Ayy şimdi arkadaşıma dediğim laflar geldi

ahahaha ufaklığa bak sen ben de kumbaramı girişte tutuyorum, benden görerek kardeşim de girişe koydu. açık açık eve giren bozuklukları kumbaralara atsın demiyoruz ama alttan alttan o mesajı veriyoruz. annem de babam da bakıyorum bir gün benimkine, bir gün kardeşiminkine atıyorlar. yoksa ben kendime 250 TL harçlık ayırıp kumbaradan nasıl çeyrek parası çıkarayımkendim en fazla 75 TL falan atabiliyorumdur.

Son düzenleme:
Markete gittik 390 lira tuttu niye okadar çok tuttu kiyma balik tavuk sıvıyağ yüksek fiyatliydi aldiklarimizin içinden gerisi yani salca vs uyguna aldım ama yinede çok tuttu eşik arkadasindan kredi kartı aldı onla aldık benim cepten çıkan eşimin okulana gidiş 2 dolmusa 3.5 okuldan markete 4 tl eşimle beraber markete gittiğim için ha bide taksiye 20 tl verdik
Çok mu boş yere şeyler aldım bilmiyorum az sonra fisin resmini cekeyim de bi bakın

Ay bnim annmde oyle ypardiii
Gerci benimde farkı kalmadı artık yemegim kaliyorsa pajet ettiriyorum yarım suyum kaldıysa onu elime alıp çıkıyorum özellikle suyu yani asla bırakmam
Bugun iyi hasılat kaldırmışsın ya bereketli olsun :)
Saol cnm
Ayy şimdi arkadaşıma dediğim laflar geldi
Bu gazla onlar bizden önce yapacak zaten
Bu ailelerde olmasa napardik bilmiyorum zaten Benimde kavanozdan yaptığım bi kumbara var üstüne ojeyle çeyiz fonu yazmıştım benimde hep o ortada durur sağolsun genelde annem atar arada ama o parayla çeyiz dışında birşey almam

Çay yanında verilen şekeri ben yapıyordum arkadaşlarım için. Yurtta kalıyorlardı şekeri çok kullanıyoruz diyordu arkadaşım. Burslu okuyan oğrenciydi. (kocaeliye servisle gidip geldim) bende istanbulda arkadaşlarla bir kafeye gidip otururduk orada da şekerler paketli. 2li oluyo ya. Onlardan alırdım her gittiğimde birkaç tane. İki uç gun biriktirip veriyordum :) :) sırf öğrenci halleriyle fazla para harcsmasınlar diye :)

Evet durum değerlendirmesi yapalim

Aynen ya... Ne yapıcaklarsa bizden önce yapıcaklar valla :)

Bnimde esim gecen cay icerkn aldi iki tane kup seker paketli. Napiyosun dedim para verdik hakkimiz dedi.bundan sonra bnde alcam
Bnimde bi huyum var alisvrs yparkn fzla poset alip indiregandi yapiyom

Bnimde esim gecen cay icerkn aldi iki tane kup seker paketli. Napiyosun dedim para verdik hakkimiz dedi.bundan sonra bnde alcam
Onu buradaki herkes yapıyo... Biz alıyoruz çöp poşeti yapıyoruz çoğunlukla. Ben tekrar mı uapsam ya şeker işini. Evde çayı şekerli içen tek babam var.

41 kere maşallahh

Ayy onu yapmayan yok heralde Ben fazladan poşet almak yerine aldığım eşyaları azar azar dolduruyorum poşete. ama kp markete gittiyse en az 5 tane 0 km poşetle geri döner

Ben almam ya mümkün olduğunca az poşet almaya çalışırım... Büyük bez çantam var unutmazsam onu götürürüm yanımda... Çöp poşeti de doğada çözülebilir alıyorum... Doğaya çok zararı var o market poşetlerinin.. Bazı marketler düzeltti ama çoğu hala çözünemeyen...

Ama bime gidince fazladan alasım geliyor... Kardeşim altın mı veriyorsun poşet mi niye tek tek veriyorsun... Çok kıymetli poşetleri çookkk... Sizinkiler de mi öyle acaba bizim bim mi pinti...

Ayy bizim Bimdekiler de oyle bir tane veriyor yetmeyip suratına bakınca o da sana bakıyor nasıl yetmez gibisinden

Ayy bizim Bimdekiler de oyle bir tane veriyor yetmeyip suratına bakınca o da sana bakıyor nasıl yetmez gibisinden

En son gittim 50 TL tuttu aldıklarım... Bimde 50 TL tutunca baya bişey almış oluyorsun malum... Adam 2 poşet verdi ben de kattım birazını bekledim yüzüme baktı dedim 2 poşete ben sığdıramadım bi de sen dener misin
Al abla dedi 5-6 tane birden verdi...

Hepsi öyle vimlerin merak etmeyin. Bir kere kuzenim poşet yetmedi diye kasadan poşet alcaktı manyak kuzenim eline doldurduğu gibi getirdi ya sanarsın ki oradaki poşetleri çıkardı. O derece

Bende mümkün oldugu kadar az poset alirim cünkü kasiyerlere uzuluyorum Kızlar bende daha önce kasiyerlik yaptım migros hariç bütün marketlerde poşet sorunu vardır haftalık biraz poşet gönderiyorlar bununla idare edin deniyor eğer kasiyerler idare edemiyor ve bitiyorsa o hafta dışarıdan poşet satın alıyor markete ve buda gider olarak yazılıyor mağazaya işte o zaman o müdürlerle uğraş dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…