- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
O zaman o hafta içinde yüksek bir satış yapılsa ne olacak. Hiç duşunmuyorlar galiba "bir hafta bununla idare edin" dediklerine göreBende mümkün oldugu kadar az poset alirim cünkü kasiyerlere uzuluyorum Kızlar bende daha önce kasiyerlik yaptım migros hariç bütün marketlerde poşet sorunu vardır haftalık biraz poşet gönderiyorlar bununla idare edin deniyor eğer kasiyerler idare edemiyor ve bitiyorsa o hafta dışarıdan poşet satın alıyor markete ve buda gider olarak yazılıyor mağazaya işte o zaman o müdürlerle uğraş dur
satış azda olsa çokda olsa poşet sayısı belli genel müdürlük ne gönderirse oO zaman o hafta içinde yüksek bir satış yapılsa ne olacak. Hiç duşunmuyorlar galiba "bir hafta bununla idare edin" dediklerine göre
Anladım. :)satış azda olsa çokda olsa poşet sayısı belli genel müdürlük ne gönderirse o
Hamilelik için kullanacaksın sanırım. Ben hamile kaldığım sürece badem yağı kullandım tüm vücuduma. Sıfır çatlakla doğum yaptım. Hem sağlıklı hem de ucuz. Dene istersen.Ben bugun dışarı çıkıp çatlak kremi alicam bakalım Kaç tl bayilcam :))
Gecen bi eczacı Tüylenme yapar dedi korktum yaptı mı sizde ?Hamilelik için kullanacaksın sanırım. Ben hamile kaldığım sürece badem yağı kullandım tüm vücuduma. Sıfır çatlakla doğum yaptım. Hem sağlıklı hem de ucuz. Dene istersen.
Aferin canım sanaBiraz önce çarşıdan geldim. 10 dolar aldım geldim. Ehh para az olunca döviz, altın yapma da az oluyor. Birazdan arkadaşıma gidicez gün var malum.
Yapıyor cnm evet, yaptı da ama 10 aylık olmak üzere bebeğim, tüyler döküldü çok şükür.Gecen bi eczacı Tüylenme yapar dedi korktum yaptı mı sizde ?
Yesa,benim bebek yavaş yavaş şekle giriyor bak ne tatlı olmuş
Mesajı yazınca farkettim..
Biraz önce çarşıdan geldim. 10 dolar aldım geldim. Ehh para az olunca döviz, altın yapma da az oluyor. Birazdan arkadaşıma gidicez gün var malum.
Beyleri markete gondermemek lazım :)Bugünkü harcama
2.50 dolmus
1.75 metro
0.20 aktarma
Eşim de markete gitti 1 ekmek al dedim başka bir şey alma dedim tabii ki dinlememis
Beyleri markete gondermemek lazım :)
Bu erkekler nie böyle gecen kahvaltı için peynir yumurta al dedim markette ne varsa almış gelmiş sabahları bir tek ben kahvaltı yapıyorum o da bir parça peynirle cocuklar okulda yapıyor eşim zaten cogu zaman şehir dışında ben de tükensin die gecen hafta kahvaltıya misafir çağırdım....Bugünkü harcama
2.50 dolmus
1.75 metro
0.20 aktarma
Eşim de markete gitti 1 ekmek al dedim başka bir şey alma dedim tabii ki dinlememis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?