BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Babannem ve amcam bizdeydi bugün mersine dönüyorlardı amcam sen otogara gelme burada vedalasalim dedi bnde sadece apartmanin önüne inecegim diye anahtar ve telefonu alıp indim asagida birden sende otogarà gel dedi cüzdan almadım deyince ben sana para veririm taksiyle dönersin yine dedi. İyi dedim bindim gittim ama tabikide eve taksiyle dönmedim annemde otogardaydi amcamın verdiği 100 Tlyi bozdurmamak için annemden bozuk para istedim 5 TL verdi 2 TLsini otobüsé verdim kalan 3 TL kumbaraya gitti 100 TLyide hemen bankaya yatırdım

yaaaaaaaaaa kızlar siz ne güzel geldiniz bizim topiğe yaaaaa

maşallah diyorum :)

sempatik_kiz bence amcan cebine harçlık koymak için bahane etmiş bereketli olsun

yaaaaaaaaaa kızlar siz ne güzel geldiniz bizim topiğe yaaaaa

maşallah diyorum :)
Sizin sayenizde oldu cnm normalde hiç düşünmezdim böyle şeyleri ama burada okudukça hırslanip gaza geliyorum bugün o kadar paspas bi şekilde indim ki aşağı taksiyle tekrar döneyim dedim sonradan dedimki aman kim görürse görsün bu kadar para boşadı gitsin deyip kızdım kendime bindim otobüse bunlar hep sizin sayenizde işte inşallah böyle ev araba aldığımız gunleride görürüz

aynen canım yeni topik açıp ev fotoları paylaşırız

onu bilemem benim dayım buna benzer şeylerle cebimize hep harçlık koyardı da onu çağrıştırdı canım
Benim dayım da öyle ama dedigim gibi amcam da yok böyle şeyler anca senede bi kere ama olsun yinede Allah razı olsun sonuçta kimse kimseye birsey yapmak zorunda değil

aynen canım yeni topik açıp ev fotoları paylaşırız
Motivasyon cok onemli cnm gerçekten 11 yaşındaki kuzenime para biriktirmesi için bak ne güzel yalnız başına havuzu evlerde yaşayan bir çok kişi var sende paranı biriktir ikimiz paramızı biriktirelim ev alalım kimse o zaman sana karışamaz istedigin kadar havuza girersin demiştim bi senedir ona verilen paraları biriktiriyordu bende her hafta geldiğinde naptın sen hiç para biriktirmiyormusun bak evi alamayacağız deyip duruyorum sürekli onu motive ediyordum ama kendim biriktirmiyordum tabi benim bu konusmam bile laftaydi bugün bi geldi 1000 TL falan biriktirmis bi senede yuh dedim evine her gidene kumbara sını getiriyormus ev alcam bana para verin diye teyzem de o parayla altın alcam diyor bizimkide o benim param ben onunla ev alıcam sen kendin biriktir altın al ben kendim biriktirdim ev alıcam dedi şok geçirdik

kızlar aranızda vadeli altın hesabı olan var mı?

vadesiz olmaz mı canım yaaa :)

neymiş bu bakayım hemen:)

heyyyyyyyyyy maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh :)

Bugun iyi hasılat kaldırmışsın ya bereketli olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…