BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

perşembe
halı saha maç:10tl
süt:2.85tl
müsli, kahve kreması, yumurta:15tl

cuma
sigara:8tl

cumartesi:
bimden çocuk için plastik basamak:5tl
balon:5tl
yemek:20.5tl
sigara, çikolata, kola, kraker, sayısal loto(ya tutarsa :) ) 17tl
tuhafiye (kapitone kenarına dantel 8metre) 6.5tl
7 adet saksı, 1 adet çoklu pantolon askısı, 1 adet oda termometresi (oğlanın odasının dekorasyonuyla çok uyumluydu): 17.5tl (9tl'lik ürün iade etmiştim. Yani aslında 26,5tl idi)

Toplu yazmışsın ve hepsini hatirliyosun ne güzel ee kıyıya köşeye hiç mi paracik atmadin onu da yaz hele

Toplu yazmışsın ve hepsini hatirliyosun ne güzel ee kıyıya köşeye hiç mi paracik atmadin onu da yaz hele

Yok canım atmadım. Çünkü zaten maaş kartlarımız eksi hesapta. Kenara koymaktan ziyade harcamaları kontrol altına alıp eksi bakiyeyi azaltmak niyetim. Eksi bakiye ne kadar azalırsa o kadar birikim yapmış sayacağım kendimi. Bu arada harcamaları günlük not ediyorum yoksa unuturum ama buraya yazmaya fırsat bulamadım ondan toplu :)) İnşallah yaza kadar eksiyi kapatıp birikim yapmaya başlayabilirim:)

Sigara, kola, sayısal loto ne kadar çok kötü alışkanlığınız var
Lisede çok oynardım ben, ingilizce öğretmenim de hep bana yatırtırdı kuponları... Bi keresinde oynadığı numaraları yazdım bana sordu sonuçları ben de oynadığı numaraları okudum
Adam inanılmaz sevinmişti
Gerçek sonuçları öğrenince yüzünü görmek isterdim
Sonrasında intikamı acı oldu tabi bana baya kazık dönem ödevi vermişti ömrüm gitmişti hazırlayacağım diye

Sayısal lotoyu görünce aklıma geldi anlatmak istedim

6.45 tl bimin 12 li tuvalet kağıdı. Elimiz sigara stoğu yapmış galiba :)

Hah evet canım 6.45

Aslında Biz ayin ayin başında 3 karton alıyoruz günde 1 tane içiyor an sonunda bitiyor bazen gelecek aya kalıyor 3 4 5 tane nasıl oluyorsa çok seviniyorum:'(

Pardon canım ya şimdi gördüm bu mesajını hadi bakalım inşallah eskiden kurtulursnuz

Dün yazamadım ama ben dünü 0 harcamayla kapadım, bugünede Allah Kerim... hiç para verenim olmadığından birikim de yok

Dünü 0 tl harcama ile bitirdim :) otopark parası vermemek için 10 dk yürüdüm hem spor oldu çok mutluyum
Su an 1000 dolar oldu eski paralar ve bilmediğim ortaya çıkan paralar ile kaldı 4000 dolar bakalım Allah Kerim kasima kadar olur inşallah ama maaşım dan yapmadım bunu maaşım duruyor henüz :)

Allah bereket versin :)

Ayy hiç sorma canım kolayı epey azalttik eve çok sık girmiyor artık ama dün dışarda eşimin canı çekmiş kutu kola aldı bir tane. Sayısal da öyle her hafta oynamaz oynasa da 3-4 kolon falan oynar tüm kuponu doldurmaz. Bugüne kadar da cikmisligi yok habire bizden gidiyor :)) öğretmenin yüzünü görmek lazımmış cidden fena bozulmuştur o kadar heveslenince :)))

Pardon canım ya şimdi gördüm bu mesajını hadi bakalım inşallah eskiden kurtulursnuz

Bir kurtulabilsem gecicem birikime ama bakalım bu ay ne olacak. İnşallah kapatiriz yavaş yavaş hatta hızlı hızlı :)

Olur canım olur inşallah sen böyle azimle devam ettikten sonra

Ne aldın canım fişi paylaşsana
Hamile olduğum için 5 tane süt aldım (çok içiyorum ) :)) süzme peynir yoğurt
Muz kivi portakal patlıcan kabak esime kahvaltı ixin tost ekmeği kurabiye icin sakızlı muhallebi tozu :)) trilece tatlısı çekti canımız ondan iki dilim aldık şu an kafadan yazıyorum fiş bi posette kaldı sanırsam o yüzden fiyat aklımda yok
He bi de duş jeli

canım hepsi de ihtiyaç olması gerekenler

özellikle süt peynir şahane bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…