Zaten aklımda kaldı çok güzeldi getirme aklıma haftaya gider alırım bak
Eczane poşetine katıp gidiyorum şimdilik
Yeter daha ne? Ben de koton poşetine veya bilemedin lcw poşetine sabah kahvaltımı ve öğlen yemeğimi koyup işe gidiyorumHem ben her gün taşıyorum bu poşeti sen misafirlikten misafirliğe. Sakın alma kk'den çıkıp eline vururum yoksa
Sen de al bi eczaneden çanta daha kullanışlı... Ahh zaten bişey alırken biri çıksa elime vursa daha ne isterim... Ama bu gün çok iyiydim... Normalde o pazardan 100 belki daha fazla harcayıp çıkardım.... Sosyetelerin pazarı olunca süper şeyler oluyor... Ben naptım 26 TL işe kurtardım günü
Aaa ben bunu görmemişim kusura bakma canım.. Ben normalde giymem zaten canım.. Amaç ferace bol olunca hamileliğimi saklasın malum ne kadar az belli olursa o kadar uygun dinimize...
Valla bedava canım. Burda normal diş çekimi 100tl. 20lik kaça çekerler bilmiyorum.
Allah bir daha yaşatmasın canım. Beterinden korusun inşallah.
günaydın hanımlar..
heyecandorukta çok iyi yapmışsın bence..herşeyin yeri belli olur ne güzel..düzeni çok seviyorum ben..
şimdi hanımlar dünden kuru dolmam var .mercimek çorbasıda var.yanına ne yapayım sizce..
daha evden çıkmadan gitti 8 lira..sigaradan nefret ediyorum..
Merhaba kızlar.
Bişi soracağım, birikim yaptığınız paraları nasıl değerlendiriyorsunuz?
Merhaba kızlar.
Bişi soracağım, birikim yaptığınız paraları nasıl değerlendiriyorsunuz?
CnmCnm10 yıldan önce çıkarsa yüklü bi kesinti oluyor ve neredeyse yatirdigindan daha az aliyorsunhenüz değerlendirmelilk bir ybirikimim olmadı ama ben bankadan altın alıcam sanırım..
bi bankadan hesap açtım.bankaya hiç gitmeden netten..biriktirdikçe oraya atmayı planlıyorum.seçtiğim nbankada kesinti yok hiçbir şekilde..atm side fazla olmadığından kolay ulaşamamda:)
başka bir bankadanda bes ödüyorum.5 yıl dolunca çekmeyi düşünüyorum.10 yıl beklemek çok mantıklı gelmedi bana..2 yıl falan olmuştur oda..
Canım bunlar diğer kötü etkileri ya mesela onun yerine el oyalayacak şeyler yapsan mesela örgü örmek, kanaviçe, ahşap boyama vs. zaten 3 günün sonunda vücut nikotini aramıyormuş el-dudak arıyormuş alışkanlıktan dolayı ya da spor yapsan...bırakmaya hiç cesaretim yok.bırakma fikri bile ağlatıyo beni,dilim dolanıyo falan..zor..içtiğim günden beri bırakıcam dedim hep..inşallah bir gün toplarım cesaretimi..
her ay 240 kafadan uçuyo..sürekli evi silip temizlemek istiyorum hep kötü kokuyo gibi geliyo..ki sadece mutfak ve balkonda içiyorum..eşim içmiyo diye sürekli duş almak zorunda kalıyorum..yatmadan çocuğumu öpemiyorum mesela çoğu zaman yakın zamanda içtiysem..
yeni başlayan gençlere çok üzülüyorum ben..kitabını okudum ama izlemedim.bugün bir bakayım nette varsa
Altın almayı eşim istemiyor. Şu an yüksek olduğundan bende çok taraftar değilim açıkçası.henüz değerlendirmelilk bir ybirikimim olmadı ama ben bankadan altın alıcam sanırım..
bi bankadan hesap açtım.bankaya hiç gitmeden netten..biriktirdikçe oraya atmayı planlıyorum.seçtiğim nbankada kesinti yok hiçbir şekilde..atm side fazla olmadığından kolay ulaşamamda:)
başka bir bankadanda bes ödüyorum.5 yıl dolunca çekmeyi düşünüyorum.10 yıl beklemek çok mantıklı gelmedi bana..2 yıl falan olmuştur oda..
canım altın hesabında tutuyorduk biz ama şu an altın pahalı olduğu için tl olarak bir hesapta duruyor
onun dışında dolar euro ya da sterlin de alınabilir..
altın da alınabilir illa hesapta tutmaya da gerek yok :)
bi de bes 100 tl gidiyor :)
10 yılı beklemek gerekmiyormuş. Geçenlerde bankamla görüşmüştüm. 5 yıl dolduğunda paranı alabiliyorsun dediler. Yüksek meblalı kesinti olmuyormuş.CnmCnm10 yıldan önce çıkarsa yüklü bi kesinti oluyor ve neredeyse yatirdigindan daha az aliyorsun
Anladım cnm. Tl olarak duruyor bizde de. Ama işte harcanabiliyor da.
Eşim döviz, altın vs alma taraftarı da değil.
Bişi alıp borcuna da girmiyoruz ki değerlendirmiş olalım.
Günlük harcama ve birikimleri nasıl yapıyorsunuz peki?
Hedef falan mı koyuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?