- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
ve kahve ve yandaş iki çeşit kurabiye..
12.50 daha gitti...
canım sen bugün kahve 1 tl yazmamışmıydın yahu ? ben mi yanlış hatırlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ve kahve ve yandaş iki çeşit kurabiye..
12.50 daha gitti...
Sağlık olduktan sonra canım gerisi mühim değil... Oğluna da geçmiş olsun. Hastaneye öyle buyuk bişey olmadıktan sonra gitmiyorum. Küçükken hep hastaneye git gel git gel o durum bilinçaltımda yer etti. En son işte annem ameliyat olacağı zaman gittim.Yarın taburcu oluyoruz inş kızlar ileri derecede boğaz enfeksiyonu geçirdi oğlum şükür şimdi çok iyi hala serum da yarin sabaha kadar öyle kalacak
Bugünkü hesabı dokeyim 4 5 kere Nescafe içtim bardak 1.5 tl ortalama 6 7 lira kahveye gitti
Sigara 9 tl
Sut 4 tl
Yemek 10 tl
Yarına allah kerim
Hastane adamı hasta ediyor zaten canim Rabbim kimseyi dusurmesinSağlık olduktan sonra canım gerisi mühim değil... Oğluna da geçmiş olsun. Hastaneye öyle buyuk bişey olmadıktan sonra gitmiyorum. Küçükken hep hastaneye git gel git gel o durum bilinçaltımda yer etti. En son işte annem ameliyat olacağı zaman gittim.
Amin...Hastane adamı hasta ediyor zaten canim Rabbim kimseyi dusurmesin
Canım çok geçmiş oldun kuzu bir an önce sağlığına kavussun inşallah :)Yarın taburcu oluyoruz inş kızlar ileri derecede boğaz enfeksiyonu geçirdi oğlum şükür şimdi çok iyi hala serum da yarin sabaha kadar öyle kalacak
Bugünkü hesabı dokeyim 4 5 kere Nescafe içtim bardak 1.5 tl ortalama 6 7 lira kahveye gitti
Sigara 9 tl
Sut 4 tl
Yemek 10 tl
Yarına allah kerim
Kıyamet Günü filmini izlemediysen izle benceBugün 14.75 harcama
6 yumurta 1 ekmek kola çekirdek cips ıvır zivir yani :) Bugün çok yoğun çalıştım kendime ödül vermeyi düşünüyorum güzel bir film bulursam :)
Bakayım bir canım nasıl bir film ben şu an romantik komedi tarzı bir şey istiyorum eğlenmeye gülmeye ihtiyacım var :)Kıyamet Günü filmini izlemediysen izle bence
Dediğim duygusal bir film. Romantik komedi tarzı istiyorsan "romantik komedi 1-2" filmi derim :)Bakayım bir canım nasıl bir film ben şu an romantik komedi tarzı bir şey istiyorum eğlenmeye gülmeye ihtiyacım var :)
canım sen bugün kahve 1 tl yazmamışmıydın yahu ? ben mi yanlış hatırlıyorum
Hastane adamı hasta ediyor zaten canim Rabbim kimseyi dusurmesin
Duygusal izlemeyeyim ya bu ara ağlamaya çok musaitim :)Dediğim duygusal bir film. Romantik komedi tarzı istiyorsan "romantik komedi 1-2" filmi derim :)
Yanlış hatırlıyo olabilirsin. Yada dışarda kahve içmiştim geçen belki odur 1 lira bilemedim
Bugün iki arkadaşım geldi. Neskafem vardı ama süt yoktu evde. Bende hem süt hem 3 ü 1 arada hemde yanına browni birde kek aldım
Canım. Feraceyi doğum sonuna bıraksan hamilelik boyunca giymen gereken bir şey mi yoksa
inşallah canım yaa dünkü doktora gebelik planlıyoruz deyince oooo diş çok önemli diş çok önemli deyip durdu :):)
benim de bu gittiğim yer özel ama fiyatları uygun demek ki bana normal geliyordu aslında ucuz gelmiyordu
Buralardan hala ayrılabilmiş değilim. Günah çıkarmaya geldim... Geçenlerde babam para vermişti dolara çevirmiştim ya.. Dun akşam bana paran var mı dedi yok dedim bende. 10 lira çıkarıp verdi. Öyle dediğime pişman değilim. Şimdi de biizmkilerle anlaştım. Hep olmasa bile neredeyse her akşam abur cubur bişeylerle gelicekler utanmasalar. Bende dedim ki haftalık kota koyucam size. Haftanın bir gunu belirlicem o zaman ne alırsanız alın ama belirlediğim gün dışında birşey alıp gelirseniz o aldığınız şeyin veya şeylerin parasını sizden alıcam dedim şuraya da bir kutu koyucam paraları oraya atıcam dedim. Hemen kabul ettiler ya
Hımmm et ben yiyeceğim kadar alıyorum... Tavuk zaten çok nadir alırım... Oğlan çok ısrar ederse....
Pazarda çok güzel mefruşat işleri vardı... Eskiden olsa alırdım ama şimdi dedim ki salonu al anka sonra gelir alırsın kaçmıyor ya...
Misafirliğe giderken ayakkabılarımı katacak suslu hurç alıyordum az daha
Çok gerekli dimi...
Yarın taburcu oluyoruz inş kızlar ileri derecede boğaz enfeksiyonu geçirdi oğlum şükür şimdi çok iyi hala serum da yarin sabaha kadar öyle kalacak
Sigara 9 tl
Sut 4 tl
Yemek 10 tl
Yarına allah kerim
Valla bedava canım. Burda normal diş çekimi 100tl. 20lik kaça çekerler bilmiyorum.
Ohh ne güzel gelsin paralar dolsun kumbaralar :)))
Aaaaaa senin süslü misafir ayakkabısı hurcun yok muuuu??? Dünyanın en gerekli malzemesi o Aferin aferin
Allah bir daha yaşatmasın canım. Beterinden korusun inşallah.