Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ucuz canım... İnşallah iyi yapar...
Ben de sabah peynirle yumurta aldım 15 TL harcadım... Şimdi çaydanlığımın saplarını değiştireceğim 25 TL oraya gider.. Ferace bakacağım uyguna bulursam alırım... Maks 100 TL düşünüyorum çok giymem nasılsa....
Pazara gittim 13 TL çaydanlığa sap aldım... 25 çok geldi...
Kıza çorap aldım 7.5
Defter aldım 4
Ekmek. 2.40
Toplam=26 TL
Buralardan hala ayrılabilmiş değilim. Günah çıkarmaya geldim... Geçenlerde babam para vermişti dolara çevirmiştim ya.. Dun akşam bana paran var mı dedi yok dedim bende. 10 lira çıkarıp verdi. Öyle dediğime pişman değilim. Şimdi de biizmkilerle anlaştım. Hep olmasa bile neredeyse her akşam abur cubur bişeylerle gelicekler utanmasalar. Bende dedim ki haftalık kota koyucam size. Haftanın bir gunu belirlicem o zaman ne alırsanız alın ama belirlediğim gün dışında birşey alıp gelirseniz o aldığınız şeyin veya şeylerin parasını sizden alıcam dedim şuraya da bir kutu koyucam paraları oraya atıcam dedim. Hemen kabul ettiler ya
Bugün 108.05 market harcaması
Seker 8.25
kahvaltilik gevreği 7.90
3 lu toz puding 2.45
pirinç 7.00
yumurta 10 lu 3.15
Çabuk çorba 0.85 (disimden dolayi katı yiyemiyorum bi de canım çekti
çıtır pane harcı 1.65
süt 1.80 2 adet aldım
ekmek 1
Erzincan tulum 5.69
çay 18.90
çocuklara çikolata 13.50 (sözüm vardi)
Kuzu kulağı 0.69
roka 0.69
nutella 3.95
kefir 2.45
eti top kek 0.40
yoğurt 2 kilo 5.95
kaşar peyniri 4.95
yorsan peynir 1 kilo 11.90
Kıvırcık 1.35
nane 0.55
Maydonoz 0.55
tere 0.69
BU KADAR daha ne olsun desenize
Sen şimdi 25 vermiş gibi aradaki 12 tl yi kumbaraya
Şöyle baksan hiç bir şey yok gibi ama 108 tutmuş... Pirinç yeni almıştın... 1 ayda 5 kilo pirinç mi yenecek...
Ben hala ne pişireceğini çok merak ediyorum menu isterim...
Aynen canım hiç bir şey 108 tuttu
Pirinç dursun evde alırken de sen geldin aklıma aslında ama bi şey olmaz ben çok yapıyorum esim için
Menü de paylasirim tabii ki evde bulgur mercimek et tavuk vs vs var zaten
2 TL attım zaten... Bi de 60 attım... Şimdi 10 TL yi de atarsam yarın 100 bozmak zorunda kalırım... Bozulunca da gider o para... Onunla 4 gün ekmek alacağım...
Hımmm et ben yiyeceğim kadar alıyorum... Tavuk zaten çok nadir alırım... Oğlan çok ısrar ederse....
Pazarda çok güzel mefruşat işleri vardı... Eskiden olsa alırdım ama şimdi dedim ki salonu al anka sonra gelir alırsın kaçmıyor ya...
Misafirliğe giderken ayakkabılarımı katacak suslu hurç alıyordum az daha
Çok gerekli dimi...
Maşallah maşallah
Bu arada anka birikim yapıyor yazını çok sevdim yesa birikim yapıyor olarak değiştirip yazabilir miyim
Kullanabilirsin ne demek... Patent ücreti alırım sadece
Motivasyon olmak için her yolu deniyorum bakalım ne kadar başarılı olacağım...