• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Evet ucuz canım... İnşallah iyi yapar...

günaydın...
18.50 kıyma
7.50 sigara ile günü açmış bulunmaktayım..
alırsam 7.50 de süt için gider ama gidip almaya üşeniyorum
arkadaşlar kahvaltıya çağırdı resmen masraf olacak diye gitmedim iyimi..
ama 2-3 günde bir kahvaltımı olur yahu..

Ben de sabah peynirle yumurta aldım 15 TL harcadım... Şimdi çaydanlığımın saplarını değiştireceğim 25 TL oraya gider.. Ferace bakacağım uyguna bulursam alırım... Maks 100 TL düşünüyorum çok giymem nasılsa....

Buralardan hala ayrılabilmiş değilim. Günah çıkarmaya geldim... Geçenlerde babam para vermişti dolara çevirmiştim ya.. Dun akşam bana paran var mı dedi yok dedim bende. 10 lira çıkarıp verdi. Öyle dediğime pişman değilim. Şimdi de biizmkilerle anlaştım. Hep olmasa bile neredeyse her akşam abur cubur bişeylerle gelicekler utanmasalar. Bende dedim ki haftalık kota koyucam size. Haftanın bir gunu belirlicem o zaman ne alırsanız alın ama belirlediğim gün dışında birşey alıp gelirseniz o aldığınız şeyin veya şeylerin parasını sizden alıcam dedim şuraya da bir kutu koyucam paraları oraya atıcam dedim. Hemen kabul ettiler ya :D

Bugün 108.05 market harcaması

Seker 8.25
kahvaltilik gevreği 7.90
3 lu toz puding 2.45
pirinç 7.00
yumurta 10 lu 3.15
Çabuk çorba 0.85 (disimden dolayi katı yiyemiyorum bi de canım çekti ;)
çıtır pane harcı 1.65
süt 1.80 2 adet aldım
ekmek 1
Erzincan tulum 5.69
çay 18.90
çocuklara çikolata 13.50 (sözüm vardi)
Kuzu kulağı 0.69
roka 0.69
nutella 3.95
kefir 2.45
eti top kek 0.40
yoğurt 2 kilo 5.95
kaşar peyniri 4.95
yorsan peynir 1 kilo 11.90
Kıvırcık 1.35
nane 0.55
Maydonoz 0.55
tere 0.69

BU KADAR ;) daha ne olsun desenize;)

Ben de sabah peynirle yumurta aldım 15 TL harcadım... Şimdi çaydanlığımın saplarını değiştireceğim 25 TL oraya gider.. Ferace bakacağım uyguna bulursam alırım... Maks 100 TL düşünüyorum çok giymem nasılsa....

Canım. Feraceyi doğum sonuna bıraksan hamilelik boyunca giymen gereken bir şey mi yoksa ;)

Buralardan hala ayrılabilmiş değilim. Günah çıkarmaya geldim... Geçenlerde babam para vermişti dolara çevirmiştim ya.. Dun akşam bana paran var mı dedi yok dedim bende. 10 lira çıkarıp verdi. Öyle dediğime pişman değilim. Şimdi de biizmkilerle anlaştım. Hep olmasa bile neredeyse her akşam abur cubur bişeylerle gelicekler utanmasalar. Bende dedim ki haftalık kota koyucam size. Haftanın bir gunu belirlicem o zaman ne alırsanız alın ama belirlediğim gün dışında birşey alıp gelirseniz o aldığınız şeyin veya şeylerin parasını sizden alıcam dedim şuraya da bir kutu koyucam paraları oraya atıcam dedim. Hemen kabul ettiler ya :KK70:

Ohhh süper olmuş valla gitme gitme zaten sen ;)

Bugün 108.05 market harcaması

Seker 8.25
kahvaltilik gevreği 7.90
3 lu toz puding 2.45
pirinç 7.00
yumurta 10 lu 3.15
Çabuk çorba 0.85 (disimden dolayi katı yiyemiyorum bi de canım çekti ;)
çıtır pane harcı 1.65
süt 1.80 2 adet aldım
ekmek 1
Erzincan tulum 5.69
çay 18.90
çocuklara çikolata 13.50 (sözüm vardi)
Kuzu kulağı 0.69
roka 0.69
nutella 3.95
kefir 2.45
eti top kek 0.40
yoğurt 2 kilo 5.95
kaşar peyniri 4.95
yorsan peynir 1 kilo 11.90
Kıvırcık 1.35
nane 0.55
Maydonoz 0.55
tere 0.69

BU KADAR ;) daha ne olsun desenize;)

Şöyle baksan hiç bir şey yok gibi ama 108 tutmuş... Pirinç yeni almıştın... 1 ayda 5 kilo pirinç mi yenecek...
Ben hala ne pişireceğini çok merak ediyorum menu isterim...

Şöyle baksan hiç bir şey yok gibi ama 108 tutmuş... Pirinç yeni almıştın... 1 ayda 5 kilo pirinç mi yenecek...
Ben hala ne pişireceğini çok merak ediyorum menu isterim...

Aynen canım hiç bir şey 108 tuttu

Pirinç dursun evde alırken de sen geldin aklıma aslında ama bi şey olmaz ben çok yapıyorum esim için ;)

Menü de paylasirim tabii ki evde bulgur mercimek et tavuk vs vs var zaten ;)

Aynen canım hiç bir şey 108 tuttu

Pirinç dursun evde alırken de sen geldin aklıma aslında ama bi şey olmaz ben çok yapıyorum esim için ;)

Menü de paylasirim tabii ki evde bulgur mercimek et tavuk vs vs var zaten ;)

Hımmm et ben yiyeceğim kadar alıyorum... Tavuk zaten çok nadir alırım... Oğlan çok ısrar ederse....
Pazarda çok güzel mefruşat işleri vardı... Eskiden olsa alırdım ama şimdi dedim ki salonu al anka sonra gelir alırsın kaçmıyor ya... :D
Misafirliğe giderken ayakkabılarımı katacak suslu hurç alıyordum az daha :D
Çok gerekli dimi...

Hımmm et ben yiyeceğim kadar alıyorum... Tavuk zaten çok nadir alırım... Oğlan çok ısrar ederse....
Pazarda çok güzel mefruşat işleri vardı... Eskiden olsa alırdım ama şimdi dedim ki salonu al anka sonra gelir alırsın kaçmıyor ya... :KK70:
Misafirliğe giderken ayakkabılarımı katacak suslu hurç alıyordum az daha :KK70:
Çok gerekli dimi...

Benim derin dondurucuda mutlaka ev ve tavuk bulunur bir gün önce aksamdan çıkarıyorum ertesi gün yemek için kolay oluyor ;)

Ayy alma alma anka boşver salon takımını dusun sen gerisi hikaye ;)

ve kahve ve yandaş iki çeşit kurabiye..
12.50 daha gitti...

Back