BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Yarın taburcu oluyoruz inş kızlar ileri derecede boğaz enfeksiyonu geçirdi oğlum şükür şimdi çok iyi hala serum da yarin sabaha kadar öyle kalacak
Bugünkü hesabı dokeyim 4 5 kere Nescafe içtim bardak 1.5 tl ortalama 6 7 lira kahveye gitti
Sigara 9 tl
Sut 4 tl
Yemek 10 tl
Yarına allah kerim

Sağlık olduktan sonra canım gerisi mühim değil... Oğluna da geçmiş olsun. Hastaneye öyle buyuk bişey olmadıktan sonra gitmiyorum. Küçükken hep hastaneye git gel git gel o durum bilinçaltımda yer etti. En son işte annem ameliyat olacağı zaman gittim.

Hastane adamı hasta ediyor zaten canim Rabbim kimseyi dusurmesin

Canım çok geçmiş oldun kuzu bir an önce sağlığına kavussun inşallah :)

canım sen bugün kahve 1 tl yazmamışmıydın yahu ? ben mi yanlış hatırlıyorum

Yanlış hatırlıyo olabilirsin. Yada dışarda kahve içmiştim geçen belki odur 1 lira bilemedim
Bugün iki arkadaşım geldi. Neskafem vardı ama süt yoktu evde. Bende hem süt hem 3 ü 1 arada hemde yanına browni birde kek aldım

Hastane adamı hasta ediyor zaten canim Rabbim kimseyi dusurmesin

Amin..heleki evlatlarımızı..
Benim oğlumda küçücüktü geniz etini aldırmıştık. Narkozlu halini düşündükçe ağlarım hala
Rabbim yardımcınız olsun. Acil şifalar dilerim

Oyyy eşime süzme yoğurt al gel diye markete gönderdim 35 liralık abur cubur almış gelmiş

olabilir canım emin olamadım ben de zaten

Valla bedava canım. Burda normal diş çekimi 100tl. 20lik kaça çekerler bilmiyorum.

Ohh ne güzel gelsin paralar dolsun kumbaralar :)))

Aaaaaa senin süslü misafir ayakkabısı hurcun yok muuuu??? Dünyanın en gerekli malzemesi o Aferin aferin

Allah bir daha yaşatmasın canım. Beterinden korusun inşallah.

Zaten aklımda kaldı çok güzeldi getirme aklıma haftaya gider alırım bak
Eczane poşetine katıp gidiyorum şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…