BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Canım hatırlıyorum ben yorum da yazmıştım ALLAH koruMuş valla yaaaaaaaa

Diğer kadından da allah razı olsun hadi gözün aydın diyelim
Sagol canım ya bide bişey soracam canım sana 2 çeyrek mi almalıyım sence 1 yarim mi

Sagol canım ya bide bişey soracam canım sana 2 çeyrek mi almalıyım sence 1 yarim mi

Canım ben altın hesabından alırım elimde hiç bulundurmam ama söyle bir durum var

Bir arkadaş kuyumcuya sormuştu ve o yarım almanın daha iyi olduğunu söylemişti

Bi de yarım i bozDurmaya ben Kıyamam gibi geliyor

ANCAKKK

Evde de bi çeyrek bulunması iyi oluyor bir anda ihtiyaç çıkıyor mesela ben daha 2 gün önce altın çok yüksekken mecburiyetten aldım keşke elimde bir çeyrek olsaydı da bebek görmeye onu goturebilseydim dedim

Yesaya sormuşsun ama ben de fikrimi soleyim.
Yarım al... Çünkü en ufak bir şeyde çeyrek bozuluyor ama yarına kıyamıyorsun..ç gerçi ben ona da kıydım ama belki sen kıyamazsın

Ben bankaya atamiyirum çok yaptım o işi ama hemen bozdurup bişey alabildim ekimde olunca kıymetli oluyor kese bile diktim onlara

Ben tupperwate almıştım yarım bozdurup eşim altınla leğen mi aldın diye kızmıştı
Şimdi anladı tabi ne kadar faydalı kaplar olduğunu ses çıkarmıyor..

Neeeeeeeeee

Ayy benim eşim yarimligi bozdurup plastik alsa valla kızarım yaaaaa

Benim tupper 2 tane var sanırım biri küçük robot

Diğeri de dolabın içinde saklama kabı görevinde :)

İşte firmalar bazı ürünler verip (tarçın,ıhlamur, boncuk vs) psketleme işi ysptırıyor. Katlama işi de davetiye katlama işi. Annem sarma işini yapmak istedi bir iki sipariş aldı sonra fısss.. Ama okul güzelmiş. Ya da bir şirketle filan anlaşmak

Pantolonun iç tarafından kenarına bağla
Surahi hanım geldi aklıma ya da onun gibi sutyen banka yatır
Şimdi çok pahalı altın aslında beklesen harcar mısın?
Harcarim diye korkuyorum kendime güvenmiyorum bu konuda zaten yağmur var burda bugun cikamam artık da yarin ins yarında altin dusuyimus ne sevinirim
Yok ben sütyen bank da değil pijamamim içine ek cep diktim orada sakliyom ben yurudukce şıkır şıkır ses geliyo babanem parasını öyle saklarda elini bi daldirir iç donuna bi fermuar açar ordan cüzdan çıkarır kimin torunuyum bende ayak uydurayim bari ay dusunemedim öyle bişey yaptığımı kendi kendime gülüyorum suan

Ben de başta don yazmıştım da kibar olsun diye pantolona çevirdim

Canım piyasa kapalı şu anda altın alınmaz zaten... Pazartesi piyasa açılınca yukselme ihtimaline karşı pahalı satarlar... Aklında olsun hafta içi al her zaman...
Ben de üç sene önce çeyrek altın 137 lira olduğunda elime geçen bütün parayla çeyrek almıştım... Geçen kurban çok borcumuz vardı kurban kesmek için bozdurduk....

Hafta sonu yani cuma gunu haftayı düşükten kapatıyor altın döviz. Sürekli takip ettiğim için artık bu durumu farkettim :)

Hafta sonu yani cuma gunu haftayı düşükten kapatıyor altın döviz. Sürekli takip ettiğim için artık bu durumu farkettim :)

Benim arkadaşımın eşi kuyumcu... Bana öyle dedi... Hafta sonu yüksek olur dedi.. Ki gerçekten avm ye gittiğim zaman sordum bir kaç kez öyle hafta sonu pahalı... İnternetteki fiyatlarla satılmıyor...

Benim arkadaşımın eşi kuyumcu... Bana öyle dedi... Hafta sonu yüksek olur dedi.. Ki gerçekten avm ye gittiğim zaman sordum bir kaç kez öyle hafta sonu pahalı... İnternetteki fiyatlarla satılmıyor...
Avm deki kuyumcular piyasanın hep birkaç lira üstünü söyler çünkü ödemesi gereken kira bedeli fazla. Bende ilk çeyreğimi avm deki kuyumcudan aldım 178 liraya ama piyasada 172-173 lira filanmış o zaman. Mesela şuan kuyumcular çeyreği 192 ye satıyor burdaki bir avmdeki kuyumcu 199 a satıyor

Oyle mi bak bilmiyodum dediğin iyi oldu ya

Hafta içi olmuyor işte o piyasada neyse o yani... Neyse ya nerden ne zaman isterseniz alın yani sustum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…