• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Teşekkür ederim canım benim senin durumlar nasıl ramazanda kilo durumları
O kadar çok sorunla uğraştım ki sorma salmıştım kendimi yeniden başladım 77 kg şuan :işsiz:sen neler yaptın Anka Anka heyecandorukta heyecandorukta kızlar hep buradalar grubu toplamışsın bende en kısa zamanda evimi satıp sıfıra çıkarsam buraya yazmayı planlıyorum malum turizm çok kötü kış ayından bu yana 90 milyar zararım oldu :KK61:

O kadar çok sorunla uğraştım ki sorma salmıştım kendimi yeniden başladım 77 kg şuan :işsiz:sen neler yaptın Anka Anka heyecandorukta heyecandorukta kızlar hep buradalar grubu toplamışsın bende en kısa zamanda evimi satıp sıfıra çıkarsam buraya yazmayı planlıyorum malum turizm çok kötü kış ayından bu yana 90 milyar zararım oldu :KK61:

Canım en son bıraktığımda 90 kiloydun sen maşallah maşallah 77 mi oldun yaa

Tüh ya o zarar işi kötü olmuş

Kızlar da iyiler anka hamile 24 haftalik falan heyecandorukta asker bekliyor 20 gün falan kaldı herkes iyi dünya telaşı işte :)

yesa yesa anlıyacağın maddi problemler olunca kiloyu filan salladım aslında doğru değil ama işte psikolojim çok bozuldu

Canım en son bıraktığımda 90 kiloydun sen maşallah maşallah 77 mi oldun yaa

Tüh ya o zarar işi kötü olmuş

Kızlar da iyiler anka hamile 24 haftalik falan heyecandorukta asker bekliyor 20 gün falan kaldı herkes iyi dünya telaşı işte :)
Biliyorum Anka Anka topiğin ilk açıldığında hamile kalmıştı maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar: heyecandorukta heyecandorukta askerin az kalmış gözünaydın rabbim sağ salim kavuştursun :nazar::nazar::nazar:

yesa yesa bugün evimi alacaklar krediye başvuracaklardı umarım en kısa zamanda sonuçlanırda bende rahat nefes alırım sıfıra çıkmak istiyorum zaten kira evim 1+ 1 olucak en fazla 70 metrekare merkezden istiyorum Arabayıda sattık malum dükkan benim 30 km uzaklıkta tek otobüsle gitmek ve gelmek istiyorum bakalım

yesa yesa bugün evimi alacaklar krediye başvuracaklardı umarım en kısa zamanda sonuçlanırda bende rahat nefes alırım sıfıra çıkmak istiyorum zaten kira evim 1+ 1 olucak en fazla 70 metrekare merkezden istiyorum Arabayıda sattık malum dükkan benim 30 km uzaklıkta tek otobüsle gitmek ve gelmek istiyorum bakalım

İnşallah her şey istediğin gibi olur canım benim.

3 hafta kadar evde onatacağım.
Bugün kumbarama 10 lira atacağım. Artık dönünce devam ederiz inşallah
Tatil için eşim Euro almış bugün.
Maaş yatınca her ay yaptığım gibi altın alırım.
Ekim 15 e kadar birikğm yapamayacağız malesef

Miyav_su Miyav_su canım ramazan sonu 4 haftalik spor yarışması açayım diyorum diğeri 8 haftalik çok uzundu bayaa döküldük bu sefer 4 haftalik 13 ağustos arkadaşımın nisani var o zamana kadar :)

BUGÜN İNSANLIK İÇİN KÜÇÜK BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ADIM ATIYORUM VE

KREDİ KARTIMİ CUZDANİMDAN ÇIKARIP EVİN ÜCRA BİR KÖŞESİNE SAKLIYORUM

HADİ HAYİRLİ OLA

:KK9::KK9::KK9::KK9:
Bende borcunu kapatınca saklamayı planlıyorum en kısa zamanda görmek dileğiyle :KK9::KK9::KK9::KK9:

Evet yaa sürekli eksik çıkıyor napayım... Hepsini elimde taşıyamıyorum parça parça alıyorum.... Eşim ben alırım diyor ama istemiyorum bi değişiklik oluyor bana.. Seviyorum alışverişi... Zücaciye reyonlarını falan :KK70:
Bende çok seviyorum züccaciye reyonlarını hele birde çiçekli böcekli ise of evde 30 yakın su bardağın var ki evde 2 kişiyiz meşrubat ve hazır içecekde içmeyiz ama ne yapayım çok seviyorum

yesa yesa bu ay birikim yapamadım diye üzülüyordum ama kumbaramı patlattım ve 1500TL çıktı, artık ay sonu bildirim yapınca ekleriz:sus: :KK70::KK70:

Bende çok seviyorum züccaciye reyonlarını hele birde çiçekli böcekli ise of evde 30 yakın su bardağın var ki evde 2 kişiyiz meşrubat ve hazır içecekde içmeyiz ama ne yapayım çok seviyorum

Hoşgeldin canım topiğe... Sen etiketleyince bi birikim aşkı ile daldım topiğe ama şu mesajdan sonra zuccaciyeye gidesim geldi :D

Back