- 31 Mart 2015
- 2.898
- 5.627
- 108
okuduğum kadarıyla burdaki hatunlar cin gibi, harcasalar da bitirecek göz yok onlardaBence herkes kumbarasındaki paraları bitirdi @anka_misali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okuduğum kadarıyla burdaki hatunlar cin gibi, harcasalar da bitirecek göz yok onlardaBence herkes kumbarasındaki paraları bitirdi @anka_misali
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun Canım
Hadi bakalım. .inşallah çok mutlu olursunuzselam canım. pazar günü evleniyorum. şükür borçsuz ve sıfırı tüketmeden. ağustos ayından itibaren eşimin maaşıyla geçinip, benim maaşımı harçlığımı aldıktan sonra olduğu gibi birikime atmayı hedefliyorum. uzun vadede de iki kuzenimle ortak olan dükkanı, onların payını verip satın almak. 3 yıl kadar sonra nakit paraya ihtiyaçları varmış, önce bana teklif ettiler. manevi değeri de olduğu için inşallah yabancıya gitmeden alabilirim.
Evet Can'ım annesinin yanındaYesa yok galiba..tatilde mi acaba?
Evet Can'ım annesinin yanında
amin canım herkes mutlu olsun inşallahHadi bakalım. .inşallah çok mutlu olursunuz
yesa temmuz ayi birikimimi soyluyorum canim 35 dolar aldim 2,88 den
altin pahali almiim dedim bende dolar aldim ancak bu ayin hedefi plan 3000lik borcu kapatabilecek miyiz bilmiyorum canim ayon sonunda belli olacak
bn gram almıyorum ama 24 ayar en mantıklısı gibi geliyor banaArkadaşlar gram altini 22 ayar mı 24 ayar mı alıyorsunuz?
Tamam yesa cim tabiki yazarim simdi aldim diye hemen not edeyim buraya diye yazdim ilk kez netten alip banka hesabima aktardim da heyecanlandim
bu arada arkadaşlar siz altın mı bozuyorsunuz nasıl birikim yapıyorsunuz, buradaki işleyişi kısaca bana anlatırmısınız. altından anladığım kadarıyla zarar fazla edilmiyor hemde her zaman mesela küçük altın kurtarıcı. bizim şuanda borçlar olduğundan temizlikçi işi çok lüks ama çok ihtiyaç duyuyorum öncesinden biraz birikim yapıp o şekilde rutine bindirirsem çok iyi olacak benim için.
tamam canım bu proğram aklımda bulunsun. inşallah artırırım tek derdim an az 40 lira bile artırsam artırabildiğimi görsem çok mutlu olacağım. gerçekten bu bir yaşam tarzı, diğer konulara ve yorumlara bakınca aslında başta israftan kaçmak ve uzun vadeli birikim yapmak. inşallah takipte olacağım.Benim altın hesabım var her ay 150 tl maaşımdan kesilip oraya aktarılıyor istersem altın duşuk ken alıp altın yüksekken satabiliyorum
Gelir gider hesabı yapıyoruz
Para yönetimi diye bir uygulama var bir ara onu kullandım gayet güzel
yesa bu ay liste yapılıyor mu, hedeflenen birikim ve sonunda diğer aya kalan birikim şeklinde.