• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

@amelia2 Can'ım kullanmadığın ya da az kullandığın bi banka hesabın varsa Oray'a yaptırabilirsin.
Benim yapı kredide araba ödemem var. O hesabı sadece ayın 15 inde açıp krediyi ödüyorum. TL olarak tutmak istediğim parayı da Oray'a aktarıyorum. Ve unutuyorum

Benimde bu ay birikimim 150 dolar oldu..
Kızlar birikime 2.dönem başladım galiba..Toplam 750 dolar oldu..Bu yaz harcanacak gözüküyor. .seneye artık baştan başlayıp güzel bir plan yaparak giderim..zaten memlekete git..tatile git..2 cocukla..elde bir şey kalmıyor yazın. .eylülde de okul masraflari biniyor.
Seneye nasip olursa bende ekimde ancak başlarım. .

Aynen bizde de durum aynı @yeliz209
Kışın 3-5 kenara koyuyoruz. Yazın harcanıyor. Tatil içşn Euro alacaktık. Biraz düşmüş. Eşim alacak bugün. Gerçi ben bu suratla Nasıl tatil yapacağım bilmiyorum ama :KK57::KK57::KK61::KK61:

Geçer canım inşallah. .sanada moral lazım, dinlenme lazım. .inşallah hemencecik geçerde şöyle bir gezer,eğlenirsin. .ortam değişikliği iyi oluyor. .

Ben 100 lira ayirmistim kumbara harici fakat ay sonu maas daha yatmadigindan harcamak zorunda kaldim :(
Bu yaz kumbara harici.birikim yapamicam sanirim

Temizlik yaparken bulduğum 50 kuruşu kumbaraya attım.
Sabah eczaneye 30 lira verdim. Dün ösym den sınav parası yatmış. 135 TL. Bi tane daha var. O da bu hafta yatar herhalde

Buğgn avm De bir etek bir de ayakkabı aldım. 95 TL verdim ikisine
Kumbaraya da 4 lira gitti. 3 hafta evde yokum. Sonra devam inşallah

Back