• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Olacak canım olacak o da olacak

Birikim hedefin nedir :)
Ya valla bi hedefim yok boyle bi suru altinlarim olaun istiyorum;)
Ben hic birikim yapamazdim sizi okuyunca gaza geldim benim neyim eksik dedim:63:
Hemen gittim kumbara aldim acilmayandan icinde ne var bilmiyorum bayagi attim icine.ve galiba cimrilik yolunda ilerkiyorum harcamayayim kumbaraya atayim diye iki kurusun hesabini yapmaya basladim:dondurma:

İyi günler hanımlar. Lütfen banada bi yol gösterin yardımcı olun. Elim durmuyor bi markete gitsem ıvır zıvır için bi dolu para harcıyorum. Şuan 2bebeğime hamileyim. Kızımın kumbarasına attığım para var 50 tl.ama bişeyler dolar euro için az mı.ypksa oda gidecek bi akıl verirseniz çok sevinirim. Şuan kendi evimde değilim harcama fazla annemlwrdeyim ama full masraf bende

Ben fiziki gram altın almak istiyorum.bir sitede iar ve nadir metal tavsiye edilmiş.istanbul ve birkac sehirde ofisleri varmıs ve Bozdururken de 1 tl fark oluyormuş. Benim bulunduğum şehirdeikisi de yok.sizler gram altini bozdururken kaç lira fark ödüyorsunuz? Gram altin dafarklı markalar da var mı?

İyi günler hanımlar. Lütfen banada bi yol gösterin yardımcı olun. Elim durmuyor bi markete gitsem ıvır zıvır için bi dolu para harcıyorum. Şuan 2bebeğime hamileyim. Kızımın kumbarasına attığım para var 50 tl.ama bişeyler dolar euro için az mı.ypksa oda gidecek bi akıl verirseniz çok sevinirim. Şuan kendi evimde değilim harcama fazla annemlwrdeyim ama full masraf bende

Mutlaka liste yaparak gitmek lazım bence bi de ucuz toptan gross marketler var onları tercih etmek de bayaa fark ettiriyor

Ben fiziki gram altın almak istiyorum.bir sitede iar ve nadir metal tavsiye edilmiş.istanbul ve birkac sehirde ofisleri varmıs ve Bozdururken de 1 tl fark oluyormuş. Benim bulunduğum şehirdeikisi de yok.sizler gram altini bozdururken kaç lira fark ödüyorsunuz? Gram altin dafarklı markalar da var mı?

benim altın hesabım var canım oradan al sat yapıyorum bi de kuyumcudan dun aldık 204 tl ye çeyrek aldık mecburen bebek görme var.. bugun satsak onu 200 ya da 201 falan verirler heralde

2 hafta kadar tatilde olacağım. Ama orada da bozuk paraları bi poşetin içinde biriktirip evde kumbarama transfer etmeyi planlıyorum.
Cüzdanımın bi köşesine 100 TL atmıştım. Annemin evde geçirdiğim kaza nedeniyle bi Yasin okutmak istiyorum. Pide ayran ikram edilecek. O 100 TL Oray'a gider.
Ekim de eksi olmamak ilk hedef şu anda benim için

Herkese merhaba..eve döndük..kosturmacali ama güzel geçti. .asıl tatil ağustosta. .maddi olarak ne durumdayız bilmiyorum ama pek iyi degilizdir herhalde:KK53:yarın bir hesap kitap yaparım. .bir sürü iş var evde..şu tatile gitsen bir dert gitmesen bir dert:KK66:

Herkese bol birikimli günler tasarrufun sultanlari :KK15: bizde sıkışık günler ev sahibi kiraya zam yapti ayin 15 ini bekliyorum dört gözle zira paralar suyunu çekti :KK34:

Bu ayki brikim hedefim gecen aydan biriktirdigim 1000 lira uzerine gun parasi olan 750 lirayi koyup ve uzerini tamamlayip tabii nasil olacak bilmiyorum ama 3000 olan elden aldigimiz borcumuzu kapatmak rabbim insallah yardim etsin tum borc odeyenlere insallah

Bende bu ay bir çeyrek alsam yeter bana..tatilde bayagi harcamışiz. .Eşim gezmeyi yemeği sever..Bu ay ancak toparlaniriz .hedefim borcsuz çıkmak eylül ayına. . Yoksa her sene eksiyle başlarız bizde..

Bu ayki brikim hedefim gecen aydan biriktirdigim 1000 lira uzerine gun parasi olan 750 lirayi koyup ve uzerini tamamlayip tabii nasil olacak bilmiyorum ama 3000 olan elden aldigimiz borcumuzu kapatmak rabbim insallah yardim etsin tum borc odeyenlere insallah
Amin inşallah cümlemizin yardımcısı olsun:dua:

2 hafta kadar tatilde olacağım. Ama orada da bozuk paraları bi poşetin içinde biriktirip evde kumbarama transfer etmeyi planlıyorum.
Cüzdanımın bi köşesine 100 TL atmıştım. Annemin evde geçirdiğim kaza nedeniyle bi Yasin okutmak istiyorum. Pide ayran ikram edilecek. O 100 TL Oray'a gider.
Ekim de eksi olmamak ilk hedef şu anda benim için
Geçmiş olsun Canım

günaydın kızlar :) bu ayın birikim hedeferii neler
selam canım. pazar günü evleniyorum. şükür borçsuz ve sıfırı tüketmeden. ağustos ayından itibaren eşimin maaşıyla geçinip, benim maaşımı harçlığımı aldıktan sonra olduğu gibi birikime atmayı hedefliyorum. uzun vadede de iki kuzenimle ortak olan dükkanı, onların payını verip satın almak. 3 yıl kadar sonra nakit paraya ihtiyaçları varmış, önce bana teklif ettiler. manevi değeri de olduğu için inşallah yabancıya gitmeden alabilirim.:KK22:

Back
X