- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
Cok tesk.ler yesacim duyanda bukadar yaygaraya milyarlar biriktirdim sanacak
Ama azimliyim bir gun cil cil altinlarim olacak insallah
Olacak canım olacak o da olacak
Birikim hedefin nedir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesk.ler yesacim duyanda bukadar yaygaraya milyarlar biriktirdim sanacak
Ama azimliyim bir gun cil cil altinlarim olacak insallah
Ya valla bi hedefim yok boyle bi suru altinlarim olaun istiyorumOlacak canım olacak o da olacak
Birikim hedefin nedir :)
İyi günler hanımlar. Lütfen banada bi yol gösterin yardımcı olun. Elim durmuyor bi markete gitsem ıvır zıvır için bi dolu para harcıyorum. Şuan 2bebeğime hamileyim. Kızımın kumbarasına attığım para var 50 tl.ama bişeyler dolar euro için az mı.ypksa oda gidecek bi akıl verirseniz çok sevinirim. Şuan kendi evimde değilim harcama fazla annemlwrdeyim ama full masraf bende
Ben fiziki gram altın almak istiyorum.bir sitede iar ve nadir metal tavsiye edilmiş.istanbul ve birkac sehirde ofisleri varmıs ve Bozdururken de 1 tl fark oluyormuş. Benim bulunduğum şehirdeikisi de yok.sizler gram altini bozdururken kaç lira fark ödüyorsunuz? Gram altin dafarklı markalar da var mı?
Amin inşallah cümlemizin yardımcısı olsunBu ayki brikim hedefim gecen aydan biriktirdigim 1000 lira uzerine gun parasi olan 750 lirayi koyup ve uzerini tamamlayip tabii nasil olacak bilmiyorum ama 3000 olan elden aldigimiz borcumuzu kapatmak rabbim insallah yardim etsin tum borc odeyenlere insallah
Geçmiş olsun Canım2 hafta kadar tatilde olacağım. Ama orada da bozuk paraları bi poşetin içinde biriktirip evde kumbarama transfer etmeyi planlıyorum.
Cüzdanımın bi köşesine 100 TL atmıştım. Annemin evde geçirdiğim kaza nedeniyle bi Yasin okutmak istiyorum. Pide ayran ikram edilecek. O 100 TL Oray'a gider.
Ekim de eksi olmamak ilk hedef şu anda benim için
galiba tatil sonrası iş yoğunluğundan kimse zaman bulamıyorSelam kızlar... Neden kimse bişey yazmıyor... Kimse birikim yapmıyor mu
Bence herkes kumbarasındaki paraları bitirdi Ankagaliba tatil sonrası iş yoğunluğundan kimse zaman bulamıyor
selam canım. pazar günü evleniyorum. şükür borçsuz ve sıfırı tüketmeden. ağustos ayından itibaren eşimin maaşıyla geçinip, benim maaşımı harçlığımı aldıktan sonra olduğu gibi birikime atmayı hedefliyorum. uzun vadede de iki kuzenimle ortak olan dükkanı, onların payını verip satın almak. 3 yıl kadar sonra nakit paraya ihtiyaçları varmış, önce bana teklif ettiler. manevi değeri de olduğu için inşallah yabancıya gitmeden alabilirim.günaydın kızlar :) bu ayın birikim hedeferii neler