ne yaptınbugün evden çıkmadım diye sevinirken, az önce netten bi elbise aldım 250 TLye. Yazlık hiç kıyafetim yok. Bu ay bütün parayı çula çaputa yatırcam, birikim falan yok.
Cnm bu kış kapandigim icin hic giyecek bir şeyim yok
hımm abiyeyse o zaman uygunmuş canım aferın sanaCnm bu kış kapandigim icin hic giyecek bir şeyim yok2 elbisem vardı birini yıkayıp birini giyiyordum aylardır bu ay böyle olcak mecbur, abiye bir elbise aldım fiyat o yüzden böyle üstelik netten aldığım için uyguna bile aldım yaşadığım yerde 2 katına satıyorlar
İhtiyacın var almışsın. .kafayı takma..daha birçok yerde giyersin..
Kızlar haftasonu temizlik yapmıştım. .hala belim ağrıyor .tam olarak sağ tarafındaki kas galiba..inşallah ters bir durum yoktur..geçmese doktora gideceğim. .Sağlık gibisi yok valla..
Bizimde öyle inan..yaz geldiği için sosyallestik..dışarda yeme gezmeler çoğaldı. .devamli yazlık bişeyler alıyoruz. .Üstelik daha memlekete gideceğiz. .sonra gelip ağustosta tatile gideceğiz. .allahtan onun parasini hazırladık. .Çocukların kursu falan derken bizde de durum aynı. .Bu aralar birikim filan yok. Para nereye gidiyor anlamıyorum.
Haziran 15 de arabamızın son taksidini ödedik. Şimdi sadece öteki arabanın kredisi kaldı. Ama onun bitmesine daha 3 yıl var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?