• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

ne kadar uzun? ay mı ,yıl mı?

ben bıyıkla başladım 6 ay kadar o sürdü o devam ederken koltuk altınada başladım işte bi yıl oldu herhalde.... daha da bir kaç ay sürer gibi ama ayda 1 kere gidiyorum artık çok azaldı ve geç çıkıyor...

ilk başladığımda her hafta gittim sonra 2 haftada bir sonra 3 haftada bir şimdi ayda bir gidiyorum...

çok kalın tüylü değilim çok şükür,hatta epey ince tüylerim

şimdi kısaca bi göz attım da yara-kabuk falan olabiliyormuş doğru mu?

ya benim cildim çok hassas,bazen ağda da tahriş olabiliyor,o yüzden çok yeni yöntemlere açık değilim.ama tavsiye ediyorsanız bi araştırıp gitmek isterim. nihayetinde uzun vadede kurtulmak var :cool:

sonrasında dikkat edip krem falan kullanırsan

bi de işin ehli kimselere yaptırırsan sıkıntı olmaz canım benim :KK19:

btlbetul btlbetul canım sen trambolini neden kullanmadın etki mi etmedi ? sıkıldın mı ? bende baktım da şimdi fiyat çok iyiymiş etkili mi merak ettim

yoo kullanıyorum :)) daha bir hafta olmadı alalı.... çok zevkli bişi... gereksiz derken yani işte saçma bir şey gibi :)) yoksa ben memnunum.....

yoo kullanıyorum :)) daha bir hafta olmadı alalı.... çok zevkli bişi... gereksiz derken yani işte saçma bir şey gibi :)) yoksa ben memnunum.....
Tamammmmm o zaman bende bakıyorum da çok zevkli görünüyor bugün sürekli alasım var zaten :(
Çok da bilgi bulamadım sen araştırıp mı almıştın yani şöyle ki şu an kullansam bacakalrım bu şekilde kas mı yapar yoksa zayıflar mı önce zayıflayıp sonra mı almalıyım ?

yesa yesa tatlım topiklerini birbirne karıştırdım özür dilerim :D

Tamammmmm o zaman bende bakıyorum da çok zevkli görünüyor bugün sürekli alasım var zaten :KK43:
Çok da bilgi bulamadım sen araştırıp mı almıştın yani şöyle ki şu an kullansam bacakalrım bu şekilde kas mı yapar yoksa zayıflar mı önce zayıflayıp sonra mı almalıyım ?

yesa yesa tatlım topiklerini birbirne karıştırdım özür dilerim :KK70:

hahhahha olsun canım sıkıntı değil sadece çok güzel sen de al falan demiyoruz burada

yok yok alma alma masraf yapma diyoruz :KK70::KK70:

Tamammmmm o zaman bende bakıyorum da çok zevkli görünüyor bugün sürekli alasım var zaten :KK43:

yesa yesa tatlım topiklerini birbirne karıştırdım özür dilerim :KK70:

sen zaten koşu bandı almışın onla debelen dur işte... koşu bandı varsa buna gerek yok bence......şu an hiiç alma... koşu bandını eskit......

hahhahha olsun canım sıkıntı değil sadece çok güzel sen de al falan demiyoruz burada

yok yok alma alma masraf yapma diyoruz :KK70::KK70:

bakınız şekil a daki gibi.... çok örneğim ben :)

Bugün aldiklarim uzun zamandır ihtiyacım olan şeylerdi eğer 2 aydır kendimi tutmayıp boş boş giymeyecgim kıyafetler takılar alsaydim bugün zaten bunu alamazdim. Biraz birikimim olduğu için rahat aldım.
Artık ihtiyaç mi istek mi gözüyle yaklasiyorum. Bu da bir ilerleme benim için.

Şimdi ihtiyaçlarımi hallettim birikim zamanı.

Bu gün hastaneye gittik... Ordan zücaciyeye gittim arkadaşa hediye aldım kendime çok şık pasta tabağı aldım 6lı... Tezgahın üzerine sabunluk ve süngerlik aldım... Tuvalet kağıdı takmak için duvara aparat aldım benimki kırılmıştı... Bime gittim ıvır zıvır aldım toplamda 250,Tl gitti... :(

bugünkü harcamam: 3 tl oğlumun beslenmesine minik sütlerden aldım, bir de puding. sigara almadım ama bırakmış değilim. sigaranın ayarını düşürdük :D
eşim bir paket almış ucuzlarından :D
birlikte içiyoz, az içiyoruz. bu da bir şeydir, şimdilik...

Bu gün hastaneye gittik... Ordan zücaciyeye gittim arkadaşa hediye aldım kendime çok şık pasta tabağı aldım 6lı... Tezgahın üzerine sabunluk ve süngerlik aldım... Tuvalet kağıdı takmak için duvara aparat aldım benimki kırılmıştı... Bime gittim ıvır zıvır aldım toplamda 250,Tl gitti... :KK43:
Baya harcamissin canim :KK64:

50 tl hediye parası (iş yerinde ev alan/çocuğu olan vs için)
20 tl çay parası (2 aylık)
15tl sigara
2tl ekmek

Kahvaltı ve öğlen yemeğini evden götürdük ona para verilmedi bugün.

Merhaba hanımlar bende katıla bilirmiyim aramıza bende birikim yapmak istiyorum her ay çeyrek alıp kenara koymak istiyorum bi sebebi amacı yok sadece ne olacağımız belli değil kenarimizda bulunsun diye:))

50 tl hediye parası (iş yerinde ev alan/çocuğu olan vs için)
20 tl çay parası (2 aylık)
15tl sigara
2tl ekmek

Kahvaltı ve öğlen yemeğini evden götürdük ona para verilmedi bugün.

Sen daha sigarayı bırakmadın mı?

Back