• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

ben sigaraya verilen paraya çok acıyorum,hem sağlığınızla oynuyorsunuz hem kesenizle :KK12:

tulumlar da epey tutmuş,daha uyguna illaki bulabilirdiniz ama çok beğendiyseniz yapacak birşey yok,beni sigara kadar rahatsız etmedi açıkcası:KK45:

yesa yesa epey önce ben bir program indirmiştim,ismini hatırlayamıyorum,telefonumu çok yavaşlattı.kaldırdım direkt,şimdi manuel yapıyorum hesap kitabı :KK53:

kendime epeydir kıyafet almıyorum,açıkcası çarşı pazara çıkmaya da pek vaktim olmuyor,çıksam kesin alırım :KK14:

geçen hafta kendime bir ayakkabı aldım, %60 indirimdeydi,ayak sağlığıma da uygun bir ayakkabı olduğu için kaçırmak istemedim 99 tl' ye onu aldım.
eşime 2 hafta önce krampon aldım,eskileri yırtılmıştı mecbur alınacaktı yani ,adidas marka 112 tl ona verdim.

son 1 ay ki en yüksek harcamalarım bunlar,bunların dışındakiler hep ıvır zıvır..

örneğin
p.tesi -
tatlı 12 TL
tavuk 7 TL

salı-

kuaförde bıyık+koltuk altı 13 TL

çarşamba-

aklımda birşey yok,belki taze ekmek alırım 1 TL

bende bir ara cep bütçem kullanmıştım,iyiydi..şimdide mutfakta ne var diye bir program indirdim.evde ne varsa işaretliyorum,seçtiğim yemeğe göre alacaklarımda az çok belli oluyo.ona göre bütçe belirliyorum haftalık.oda yaradı işime epey
bu arada bugünkü limiti aşmış,hatta yarınkindende tırtıklamış bulunmaktayım
btlbetul btlbetul daha sana laf etmem valla çarpıyo allah

bende bir ara cep bütçem kullanmıştım,iyiydi..şimdide mutfakta ne var diye bir program indirdim.evde ne varsa işaretliyorum,seçtiğim yemeğe göre alacaklarımda az çok belli oluyo.ona göre bütçe belirliyorum haftalık.oda yaradı işime epey
bu arada bugünkü limiti aşmış,hatta yarınkindende tırtıklamış bulunmaktayım
btlbetul btlbetul daha sana laf etmem valla çarpıyo allah

et sen et bişi olmaz :) olcağı varmış onun :))

ve sabah beri harcadıklarım;
sigara 7.50
market 27.20 (ıspanak,salatalık,damla sakızı,muz,3 tane süt dilimi)
ekmek 2.
kuaför 25(bundanda bişey anlamadım.3 gün önce 120 verdim balyaj attırdım.çok çok kötü oldu,bugün gittim cila attılar.üstelikte kısacık saça

kendime epeydir kıyafet almıyorum,açıkcası çarşı pazara çıkmaya da pek vaktim olmuyor,çıksam kesin alırım :KK14:

geçen hafta kendime bir ayakkabı aldım, %60 indirimdeydi,ayak sağlığıma da uygun bir ayakkabı olduğu için kaçırmak istemedim 99 tl' ye onu aldım.
eşime 2 hafta önce krampon aldım,eskileri yırtılmıştı mecbur alınacaktı yani ,adidas marka 112 tl ona verdim.

son 1 ay ki en yüksek harcamalarım bunlar,bunların dışındakiler hep ıvır zıvır..

örneğin
p.tesi -
tatlı 12 TL
tavuk 7 TL

salı-

kuaförde bıyık+koltuk altı 13 TL

çarşamba-

aklımda birşey yok,belki taze ekmek alırım 1 TL

tüy işine ben iğneli epilasyona başladım ömrüm boyunca beşer onar ödiceğim parayı toptan ödüyorum yani :))) çok azaldı 5 - 10 tane kaldı tavsiye ederim....

tüy işine ben iğneli epilasyona başladım ömrüm boyunca beşer onar ödiceğim parayı toptan ödüyorum yani :))) çok azaldı 5 - 10 tane kaldı tavsiye ederim....
ay hep merak ediyorum ama açıkcası hiç inceleme fırsatım olmadı.. bir dönem lazer düşündüm çok,hormonları etkiliyor dediler vazgeçtim.
iğnelide de var mı öyle risk ?eğer gerçekten memnunsan ben bi araştırayım bu konuyu..

Ben de ilk lazere gittim sonra iğneliye geçtim

sağ kol altımda 3 tane

sol kol altımda 1 tane

kaldı:KK70::KK70:

geçen yazdan beri oya oya bir kaldı beni... bitse de kurtulsam... benim regl öncesi çıkıyolar çok enteresan kurt aadama dönüyorum resmen :)))

ay hep merak ediyorum ama açıkcası hiç inceleme fırsatım olmadı.. bir dönem lazer düşündüm çok,hormonları etkiliyor dediler vazgeçtim.
iğnelide de var mı öyle risk ?eğer gerçekten memnunsan ben bi araştırayım bu konuyu..

yok yok lazerden dönüyor herkez iğneli yaptırıyor... çok kalın tüylüysen lazer iyi ama onlar bile iğneliye geçiyor...

ben çoooooooooook çooooooooooook uzun yıllar lazer yaptırdım canım

hatta hala devam

modern ağda gözü ile bakıyorum ve çıktıkça gidiyorum azalma var biten yerler var ama tamamen bitti diyemem

iğnelinin hormonları etkilemesi diye bir şey söz konusu olamaz bence kol altı lazerden sonra iğneliye geçtim kıl kökünü tek tek yakıp alıyorlar

:KK73::KK73:

çok kalın tüylü değilim çok şükür,hatta epey ince tüylerim

şimdi kısaca bi göz attım da yara-kabuk falan olabiliyormuş doğru mu?

ya benim cildim çok hassas,bazen ağda da tahriş olabiliyor,o yüzden çok yeni yöntemlere açık değilim.ama tavsiye ediyorsanız bi araştırıp gitmek isterim. nihayetinde uzun vadede kurtulmak var :cool:

çok kalın tüylü değilim çok şükür,hatta epey ince tüylerim

şimdi kısaca bi göz attım da yara-kabuk falan olabiliyormuş doğru mu?

ya benim cildim çok hassas,bazen ağda da tahriş olabiliyor,o yüzden çok yeni yöntemlere açık değilim.ama tavsiye ediyorsanız bi araştırıp gitmek isterim. nihayetinde uzun vadede kurtulmak var :cool:

benim de cildim aşırı hassas şu an bile gözümde arpacıklarla dolaşıyorum :))

valla uzun sürüyor başla da kurtul....

ben artık kol altı bıraktım canım yaa kendim 3 taneyi alıyorum :confused:

en güzeli iğneli

ama işte genel anlamda sabır ve para lazım :KK51:

bırakma yahu aldır onları onlarda bitsin.... içim rahat etmez benim :)

Back