Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende varım canimmm bugün 0 masraflari bitti :)O ZAMAN BUGÜN HİÇ PARA HARCAMAYANLAR LİSTESİ YAPALİN
1. yesa
2. 301114
3. heyecandorukta
Yok mu arttiran
Bi arkadaşım eve bıraktı öğle yemeği de evden götürmustum kahvaltı da yapıp çıktım ohhhh missss
Ucuz kurtulmuşun
Para görmek iyidir,bozuk para değil ama. Alışveriş yada pazar yeride iyidir
Hayır olsun
Bugün 15 lirayı geçmemem lazım. 10 lira borcum var kendime:) 10 da bugün için atmalıyım. 15 te yarına devrederse,yarın haftasonu. Benimkinin siparişi bitmez yarın. Anne şu varmı,bu varmı..
Valla nasıl aklında tutuyorsun bravo tebrik ederim evet canım coçuklar istemişti onlar için truf yapmıştım dün de misafirlerim geldi onlara trilaçe Yaptım....neden ne zamandır menü yazmıyorum bu hafta hep bir tane mutlaka kaçamak var listemde hala pazartesiye aynı kilodayım....biliyorum canım ama hazır yapılmışı yemiştim
canım sen sürekli tatlı mı yapıyorsun yahuuu geçen de yine çikolata falan alıp truf mu yapmıştın
Valla nasıl aklında tutuyorsun bravo tebrik ederim evet canım coçuklar istemişti onlar için truf yapmıştım dün de misafirlerim geldi onlara trilaçe Yaptım....neden ne zamandır menü yazmıyorum bu hafta hep bir tane mutlaka kaçamak var listemde hala pazartesiye aynı kilodayım....
Bu ay bana birikim işi yattı yani altin falan alamiyacam cubku 375 liralık alışveriş yaptım kk de bit pazarından
Katı Meyve sıkacağı
arzum 3lü set (tost bilendr seti ve cayci )
tefal actfiry aldım yarın ödeme yapacam
Ben dun market alışverişi yaptım 40 TL ile kapattım günü çok şükür... Bu gün oğlana simit aldım 1 TL ye. Başka bir şey almadan akşam olur inşallah... Gerçi yumurta yok evde 10 TL ona veririm sanırım.. Ceviz de az gibi hadi hayırlısı
dün ben de hiç harcama yapmadım.
ama sigara içmeye devam. sigaraları eşim alıyor ama en ucuzundan, paçozundan belki sigara bırakmaya yardımı dokunur. ayrıca ikimiz de günde en az 1 paket içiyorken, şimdi ikimiz günde tek paket içiyoruz. bırakmayı başarıncaya kadar bu da bir şeydir.
bugün de bir harcama yapmayı düşünmüyorum. yarın akşama misafirim var, yarın market yapıcam mecbur.
dün akşam da misafirim vardı, evdekilerle çıkarttım aradan.
Hahaha harcama yapmicam diye cimrilescem sanırsam. Eşimin pantolonlarini terziye bıraktım 10 tl verilecek ödeme yapmadım bile esim yapsın diye :) bugün daha evden cikmicam zaten bu da demek oluyor ki bugün de 0 harcama :)