ne kadar uzun? ay mı ,yıl mı?
çok kalın tüylü değilim çok şükür,hatta epey ince tüylerim
şimdi kısaca bi göz attım da yara-kabuk falan olabiliyormuş doğru mu?
ya benim cildim çok hassas,bazen ağda da tahriş olabiliyor,o yüzden çok yeni yöntemlere açık değilim.ama tavsiye ediyorsanız bi araştırıp gitmek isterim. nihayetinde uzun vadede kurtulmak var
En kısa zamanda araştırıp,başlıyorum bakalım..
birikim yapcam diye geldim,masrafa girdim ya ben
btlbetul canım sen trambolini neden kullanmadın etki mi etmedi ? sıkıldın mı ? bende baktım da şimdi fiyat çok iyiymiş etkili mi merak ettim
Tamammmmm o zaman bende bakıyorum da çok zevkli görünüyor bugün sürekli alasım var zatenyoo kullanıyorum :)) daha bir hafta olmadı alalı.... çok zevkli bişi... gereksiz derken yani işte saçma bir şey gibi :)) yoksa ben memnunum.....
Tamammmmm o zaman bende bakıyorum da çok zevkli görünüyor bugün sürekli alasım var zaten
Çok da bilgi bulamadım sen araştırıp mı almıştın yani şöyle ki şu an kullansam bacakalrım bu şekilde kas mı yapar yoksa zayıflar mı önce zayıflayıp sonra mı almalıyım ?
yesa tatlım topiklerini birbirne karıştırdım özür dilerim
hahhahha olsun canım sıkıntı değil sadece çok güzel sen de al falan demiyoruz burada
yok yok alma alma masraf yapma diyoruz
beni bugün görmezden gelin hiç iyi değilim
Tamammmmm o zaman bende bakıyorum da çok zevkli görünüyor bugün sürekli alasım var zaten
Çok da bilgi bulamadım sen araştırıp mı almıştın yani şöyle ki şu an kullansam bacakalrım bu şekilde kas mı yapar yoksa zayıflar mı önce zayıflayıp sonra mı almalıyım ?
yesa tatlım topiklerini birbirne karıştırdım özür dilerim
hahhahha olsun canım sıkıntı değil sadece çok güzel sen de al falan demiyoruz burada
yok yok alma alma masraf yapma diyoruz
sen zaten koşu bandı almışın onla debelen dur işte... koşu bandı varsa buna gerek yok bence......şu an hiiç alma... koşu bandını eskit......
bakınız şekil a daki gibi.... çok örneğim ben :)
Baya harcamissin canimBu gün hastaneye gittik... Ordan zücaciyeye gittim arkadaşa hediye aldım kendime çok şık pasta tabağı aldım 6lı... Tezgahın üzerine sabunluk ve süngerlik aldım... Tuvalet kağıdı takmak için duvara aparat aldım benimki kırılmıştı... Bime gittim ıvır zıvır aldım toplamda 250,Tl gitti...
50 tl hediye parası (iş yerinde ev alan/çocuğu olan vs için)
20 tl çay parası (2 aylık)
15tl sigara
2tl ekmek
Kahvaltı ve öğlen yemeğini evden götürdük ona para verilmedi bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?