• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Günaydın kızlar kumbaraya 20 lira ve 10 euro attım. Ev için alışveriş yapıcam bugün ve 200 TLDE gün parası ödeyeceğim. Kenarda paramız yok hiç, bu yüzden benim birikimden karşılıycam bugün harcadıklarımı.

Selam kızlar benim de ileri de ev için birikim yapmam lazım... çok aşırı harcayan biriydim 1 senedir burada ki topikleri okuya okuya toparladım biraz aslında , eylül de ücretsiz izine ayrilicam yeni 4 mayısta doğum yaptım, tek maaşa düşecez yani. Yine de birikim yapmam lazim, aslında bi kaç ay önce başlamıştım sonra çocukların ve eşimin yazlık alışverişini yaptım vs derken kk yüklendim yine ama bu ay 2 defa kullandım ve limiti hemen düşürdük kullanamam yani :) vadeli hesap açtık her ay ne kdr olursa koyuyorduk ama bi kaç aydır dediğim gibi koyamıyoruz. Neyse haziran da başlıcaz inş... ayrıca araba kredisi oduyoruz 2158 tl eylül de son taksiti artik bitecek ama tek maaşa düşecez dediğim gibi olsun yine de birikim birikim birikim ... ;)

İyi akşamlar kızlar. .bizde haftasonu harcadık biraz..Bu sabahtan kahvaltı malzemesi aldık 26 tuttu.pazara ugradik..2 cesit sebze ve 2 cesit meyve aldim.evde vardi biraz..kuaföre gittim 20 o tuttu..hava yagmurluydu ..öğleden sonra dışarı çıkmak istemedim..evde ütü falan vakit hızlı geçti..

Haftasonları dızginlemeye çalışıyorum. .malum birde gurbette olunca kendimizi gezmeye,yeme içmeye veriyoruz..tatil için para biriktirmeye çalışıyorum.

19 mayıs da birleştirip 4 günlük tatile çıktık.
Kahvaltılarımızı Apartta yaptık.
Akşam yemeklerine para verdik. Neredeyse hiç alışveriş yapmadık. Ben sadece hatıra olsun diye 2 liralık birşey aldım.
Mazot aldık. 250 TL lik. Mazot dışında tüm harcamaları nakit yaptık. Karta hiç dokunmadık.
Eylül ayına kadar birikim olmayacak malesef.
tatil için biriktirdiğimiz paramızı kullanırız yazın da

Halıları mi yıkamaya verdim dün. Haftasonu gelecekler. 128 tl tuttu. Bu Mayıs bi an evvel bitmedi artık :)

@esmaa_91 bence de mayıs sağlıklıca hızlıca geçsin masraflar çok alacak çok maaş yok ::oha:

M maviduvar1 oh mis gibi yapmışsınız ; gezdiniz to<dunuz stres attınız ne güzel..

biz de haftasonu ödül verdik kendimize dışarda yedik yemeğimizi yaklaşık 1 ay sonra ilk defa diyebilrim :)

@esmaa_91 bence de mayıs sağlıklıca hızlıca geçsin masraflar çok alacak çok maaş yok ::oha:

M maviduvar1 oh mis gibi yapmışsınız ; gezdiniz to<dunuz stres attınız ne güzel..

biz de haftasonu ödül verdik kendimize dışarda yedik yemeğimizi yaklaşık 1 ay sonra ilk defa diyebilrim :)
valla iyi geldi de şimdi yprgunluğu var üzerimde..
size de afiyet olsun. ara sıra gerekiyor öyle dışarıda yemeler aslında.

valla iyi geldi de şimdi yprgunluğu var üzerimde..
size de afiyet olsun. ara sıra gerekiyor öyle dışarıda yemeler aslında.
İyi yapmışsıniz stres atmissinizdir..bana kısa süreli tatiller 2 çocukla zor geliyor..kızım biraz daha büyürse o zaman daha güzel olur..hava fena yağmurlu burda..

Dün 200 TL gün parası
47 TLde market harcaması yaptım (Yoğurt, sıvı yağ,makarna, mısır aldım)
Bu ay inanılmaz açıldım. Bu yüzden kenara bir şey koyabileceğimi düşünmüyorum. Gerçi hepsi ihtiyaçtı yapılması gerekiyordu

Bu aralar okul çok yoğun..pek eve vakit ayiramiyorum hatta bugün yemek yok .Anaokulunda ki kızımin mezuniyeti var bugün. .gösteri icin alınan kıyafetler ve masraf 38 lira 25 davetiye parası..bu aralar cüzdan kapanmıyor. .artık yaz sezonu da böyle geçer galiba:KK53:

Merhaba kızlar
Bugün malesef dolarlarımı satmak zorunda kaldım.
İş için yurtdışına çıkacağım. Normalde işyeri gitmeden önce uçak bileği yevmiye filan veriyordu. Ama şimdi döndükten sonra verecekmiş. Uçak biletimi alalı çok olmuştu ama yanımda para götürmem gerektiği için dolarımı sattım. 20 lira kar etmişim. Euro biraz düşse hemen alacağım. 1000 liram vardı. Onunla da Euro alacağım. Bir de 300 Euro. Vardı.
Yani gram altınlar dışında tüm param gidiyor.
Dönünce hemen 4 günlük yevmiyemi (600 Euro) alacağım. Gerisini ne Zaman alırım bilmiyorum.

Back