• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Bugün ki harcamam 32 TL
2 TL otobüs
30 TL market ( makarna, peynir, ayran, çikolata, cips, ekmek )
Kumbaraya da 5 lira attım

Arkadaşlar dolar 3 tl sınırına dayandı.siz genelde döviz mi altın mı alıyorsunuz?aranızda isviçre frangı veya ingiliz sterlin i alan var mı?

günaydın kızlar :) kredi kartı ekstrem çok fazla geliyor birikimime dokunmayıp aylık borçlarımı ödemekten yanaydım ama borç ödemekten de sıkıldım acaba elimde ki parayla borcumu sıfırlasam daha mı iyi olur daha bütün birikimim gider ama en azndan elimde daha fzla para kalır napsam bilemedm:/

günaydın kızlar :) kredi kartı ekstrem çok fazla geliyor birikimime dokunmayıp aylık borçlarımı ödemekten yanaydım ama borç ödemekten de sıkıldım acaba elimde ki parayla borcumu sıfırlasam daha mı iyi olur daha bütün birikimim gider ama en azndan elimde daha fzla para kalır napsam bilemedm:/
Ben, öyle bir imkanım olsa hemen borcu kapatırdım. Borç beni geriyor çünkü.

Gunaydinlar memlekete geldim gezme tozma derken haliyle harcanıyor bu ara pek aktif olamıyorum hayırlı cumalarrr

Kızlar geçenlerde yazmıştım kutu almam gerekiyor diye madame coco da buldum 15 tl ye aldım valla :)

Onun disinda 1 ekmek alınacak ve günü kapatacagiz inşallah

Merhaba kızlwr
Tatildeyim. O nedenle bol bol harcıyoruz.
Ekime kadar birikim filan olmayacak sanırım. Bi yerden beklediğim 18 bin var. O gelirse süper olur.

Bu sayfayı birkaç aydır takip ediyorum. Bende birikim yapmaya başladım bir iki aydır, keşke daha önceden başlasaydım diyorum. Öğrenciyim, ister istemez bazen çok harcama yapabiliyorum ne kadar kısıyor olsam da. Dışardan yemek yemeyi kıstım, evimde yemek yapıyorum, giysi aldığım da yok tabi; ama bir ara alışverişe çıkmam gerekiyor. 100-200 de olsa vadeli hesabıma para atıyorum, altından, euro dan pek anlamıyorum, takip etmek zor geliyor. Olur da ihtiyacım olursa ailemden para istemeyeyim diye biriktiriyorum, eğitim vs durumlarında. Bakalım.

Biraz uzun yazacam okursaniz sevinirim Apartmanda birinin evine hırsız girmiş bende kara kara dusunuyodum çünkü aldığım altınları evde sakliyodum dün gittik bozdurduk 3000 kusur tuttu çeyrek ve yarım vardı sonra ziraat bankasına gidip vadeli hesap actirdik 4.5 faiz oranı var sonra ablamla konuştum madem faize girdin 4.5 çok düşük bi oran dedi denzbank veya ing bank daha yüksek faiz verir aylik olarak dedi ziraat deki parayı 32 gün sonra çekip denizbanka yatirsam ne yapsam bilemedim okuyanlar yorum yapar fikir verirseniz çok işime yariyacak

On bir gün geçmiş üstünden de iş bankasının 9 du örneğin, birçok banka o civarda olduğunu düşünüyorum. Vade günü çekerseniz sıkıntı olmaz, faizini de alırsınız; ama öte yandan zaten düşük bir faiz oranı var zaten.

Back