- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bi süredir kumbara olayını bıraktım. Neden bilmiyorum atmıyorum artık hiç
Bu kadar temizlik konusu geçmişken topikte kızlar bahar temizliğini nasıl yapıyorsunuz :) benim evlilikte ilk senem daha bahar temizliği atlatmadığım için tam başlarken hep yarım kalıyor
Tüm halıları yolladım ben canım yıkamaya. Bi abla gelcek yardıma bütün ev temizlenecek tüm perdeler evde serili olan örtüler dolaplar elden geccek.Bu kadar temizlik konusu geçmişken topikte kızlar bahar temizliğini nasıl yapıyorsunuz :) benim evlilikte ilk senem daha bahar temizliği atlatmadığım için tam başlarken hep yarım kalıyor
Temizliği ben daha yeni bitirdim kızlar. Evim misler gibi oldu. Tam 10 gün sürdü. Badana oldu. Tüm halılar ve storlar yıkamaya gitti. Evde ne varsa yıkandı, silindi, elden geçti. Tüm dolap ve çekmeceler içleri boşaltılıp temizlendi. Camlar kapılar silindi. A'dan Z'ye bir temizlik oldu. Ramazan öncesi bitirdim. Şimdi rahat rahat temiz temiz oturuyorum çok şükür.
Cok iyi yapmissin canim ramazandan once halletmissin gule gule otur :)Temizliği ben daha yeni bitirdim kızlar. Evim misler gibi oldu. Tam 10 gün sürdü. Badana oldu. Tüm halılar ve storlar yıkamaya gitti. Evde ne varsa yıkandı, silindi, elden geçti. Tüm dolap ve çekmeceler içleri boşaltılıp temizlendi. Camlar kapılar silindi. A'dan Z'ye bir temizlik oldu. Ramazan öncesi bitirdim. Şimdi rahat rahat temiz temiz oturuyorum çok şükür.
Oh ne güzel..ben mecbur ramazanda yapacam. .ev çok kirlenmiş. .çekmece ler karışmış. .okul kapanmadan başlamak lazım. .Temizliği ben daha yeni bitirdim kızlar. Evim misler gibi oldu. Tam 10 gün sürdü. Badana oldu. Tüm halılar ve storlar yıkamaya gitti. Evde ne varsa yıkandı, silindi, elden geçti. Tüm dolap ve çekmeceler içleri boşaltılıp temizlendi. Camlar kapılar silindi. A'dan Z'ye bir temizlik oldu. Ramazan öncesi bitirdim. Şimdi rahat rahat temiz temiz oturuyorum çok şükür.