- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birkaç kez benim de öyle olduKızlar Morelim çok bozuk.. Kredi kartı dün kesildi bir taksit aynı ay içerisine girdiği için 2 taksit kesilmiş .. 1200 ödemem gerekirken bu ay 1800 ödeyeceğim.
Hangi bankaBirkaç kez benim de öyle oldu
Maalesef ne kadar kesildiyse o ödeniyor 1800ödemeniz gerekecek
Benim de iş bankası bazen Ayın 5inde kesiyor bazen 7sindeHangi banka
Ben işbankası kullanıyorum. Her ay bir taksit ödüyorum. Bir ayda 2 taksit ödediğim olmadı hiç.
Olsun canim iyi yapmissin arada bi gezmek de lazimBizde bugün çocuklari tiyatroya götürdük..dışarda arkadaslarla birseyler yedik..zaten bir gezme olunca bir sürü para harcaniyor..
Ben bu ay 500 liralik birikim hedefledim. .anneme anneler günü hediyesi ve kıza doğumgünü yapmayı düşünüyorum. .o yüzden bu kadarlik birikim yapsam yeter de artar bile..
Evet benim de bahsettiğim durum tam olarak buBenim de iş bankası bazen Ayın 5inde kesiyor bazen 7sinde
Öyle olunca 6sında taksidim varsa iki kez kesiliyor canım
Benim ekstremde çift çekim görünüyor ve ödeme olarak da iki taksit birden ödemem gerektiği görünüyorEvet benim de bahsettiğim durum tam olarak bu
Harcamayı ayın 6 sındA yapmışsam ve kart 7 sinde kesiliyorsa 2 kere alıyor ancak sonra borç ödeyeceğim Zaman tek taksit olacak şekilde çıkıyor borcum
Ben haziranda doğum yapıcam o zamana kadar bilmiyorum birikim yapabilirmiyim. Bu ay yine bebegin son hazırlıkları ayrıca hem bahar hem bebek temizliği olarak evi temizletcem halıları yıkmaya vericem falan derken bu ay da pek bişey yapamam heralde :)
bencede D:vaybeeeeeeeeee ne güzel 33 haftalık hamilesin:)
darısı başıma :)
ben de gider olarak bebek kiyafeti falan yazsam artık :) doktor ücreti falan:)
İnşallah canım Allah sana da her isteyene de en yakın zaman da nasip etsin inşallah :)vaybeeeeeeeeee ne güzel 33 haftalık hamilesin:)
vaybeeeeeeeeee ne güzel 33 haftalık hamilesin:)
yesa neler duyuyorum. allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.
İçime doğdu bu ay olacak yesacimcanım yok ya keşke olsa :)
bekliyoruz bakalım hayırlısıyla gelsin:)
3. deneme olacak bu ay:)