• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Annemin katkılarıyla kumbarama az önce 92 TL ve 5 euro attık :KK76: Allah bereket versin inşallah.
class class henüz karar vermedim cnm ya bilezik almak istiyorum ama gramı düşük olacağı için pek içime sinmiyor altinda git gide yukseliyor ne yapcam bilmiyorum

Biz bugun harcama yaptık valla

Balkonda güvercinler den bıktık artık bugün yikasam yarın batıyor kiraxiyiz kapatma gibi bir durum da yok

O yüzden delikli tel givi bir şey oluyor ya ondan aldık onun dışında da ivir zivir toplam 80 verdik diger bir yerde de 30 tl verdik

Bizde bugün çocuklari tiyatroya götürdük..dışarda arkadaslarla birseyler yedik..zaten bir gezme olunca bir sürü para harcaniyor..:KK56:
Ben bu ay 500 liralik birikim hedefledim. .anneme anneler günü hediyesi ve kıza doğumgünü yapmayı düşünüyorum. .o yüzden bu kadarlik birikim yapsam yeter de artar bile..:KK53:

Bizde bugün çocuklari tiyatroya götürdük..dışarda arkadaslarla birseyler yedik..zaten bir gezme olunca bir sürü para harcaniyor..:KK56:
Ben bu ay 500 liralik birikim hedefledim. .anneme anneler günü hediyesi ve kıza doğumgünü yapmayı düşünüyorum. .o yüzden bu kadarlik birikim yapsam yeter de artar bile..:KK53:
Olsun canim iyi yapmissin arada bi gezmek de lazim ;)

Benim de iş bankası bazen Ayın 5inde kesiyor bazen 7sinde
Öyle olunca 6sında taksidim varsa iki kez kesiliyor canım
Evet benim de bahsettiğim durum tam olarak bu
Harcamayı ayın 6 sındA yapmışsam ve kart 7 sinde kesiliyorsa 2 kere alıyor ancak sonra borç ödeyeceğim Zaman tek taksit olacak şekilde çıkıyor borcum

Evet benim de bahsettiğim durum tam olarak bu
Harcamayı ayın 6 sındA yapmışsam ve kart 7 sinde kesiliyorsa 2 kere alıyor ancak sonra borç ödeyeceğim Zaman tek taksit olacak şekilde çıkıyor borcum
Benim ekstremde çift çekim görünüyor ve ödeme olarak da iki taksit birden ödemem gerektiği görünüyor

Ben haziranda doğum yapıcam o zamana kadar bilmiyorum birikim yapabilirmiyim. Bu ay yine bebegin son hazırlıkları ayrıca hem bahar hem bebek temizliği olarak evi temizletcem halıları yıkmaya vericem falan derken bu ay da pek bişey yapamam heralde :)

Ben haziranda doğum yapıcam o zamana kadar bilmiyorum birikim yapabilirmiyim. Bu ay yine bebegin son hazırlıkları ayrıca hem bahar hem bebek temizliği olarak evi temizletcem halıları yıkmaya vericem falan derken bu ay da pek bişey yapamam heralde :)

vaybeeeeeeeeee ne güzel 33 haftalık hamilesin:)

darısı başıma :)

ben de gider olarak bebek kiyafeti falan yazsam artık :) doktor ücreti falan:)

vaybeeeeeeeeee ne güzel 33 haftalık hamilesin:)

darısı başıma :)

ben de gider olarak bebek kiyafeti falan yazsam artık :) doktor ücreti falan:)

yesa yesa neler duyuyorum. allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.

Bugün pazar yolu göründü bana 50 tl harcadım meyve sebze
Bir bi adam tavsan satiyodu oglum cok ilgilenince aldım 15 tl dedi 10 tl ye aldım Bide civile gittim yine ayakkabı almak zorunda kaldım geçenlerde almıştım esini kaybettik sanırım dolmusta düştü o kaybolunca sandalet almıştım ise büyük geldi lap lap basiyodu kiyamiykdum bugün 35 tl yine ayabbiya gitti bide parka götürdüm 3 tane jeton aldım 6 tl de ona verdim

Back