- 1 Aralık 2012
- 146
- 203
ben inanmıyorumBen hoşlanaleceği tipte biriyim.Yaşımı göstermem .İşyerinde iyi bilinirim..Hoşlandığını söyledi.Ama duvarını yıkamadığını söyledi.Nikaha kadar kimseye güvenemeyeceğini söyledi.Böyle olmazki demiştim ama koparıp atmamıştım..Kendisi kopardığona göre sinirle mi yaptı yoksa sevgisi mi yok?
Tekrar düşünmüyor onla.Kadın. başkasıyla evlenmiş ayrılmış onun da etkisi olur.sevmiyormuş....Bundan sonra yine çocuklu biriyle olursam bunla olmadığıma üzülürüm ama.Çopu boşanmış çocuklu çünkü..Cocuklari var tekrar birlesirler belki..kadin evli mi? Iki cocuk var ortada..cocuksuz birini bulun..bence o adam evlenmez bu saatten sonra. .
Telim kesikti de ara dedim.Ya ben belirsizliği sevmem ya vardır ya yoktut.Belirsizlikle kaybedecek ne enerjim ne zamanın var.Nanemollalığı sevmem.Tez canlıyım az.Ama keşke de az sakin olsaymşım.Biraz faha görüşmek isterdim.Benimki normaldi. O çok yavaş kaldı.Çocuk konusun yüzünden eskiler çocuk yüzünden terketmiş diye tedbirli davrandı..ya senin bu kadar arayıp üzerine gitmenden ben bile sıkıldım neden ona beni ara diyorsunuz ya da siz arıyorsunuz neden siz görüşelim diyorsunuz bunları erkek yapar adamın umrunda bile değilsiniz siz böyle yaptıkça kendini bir şey sanmış.
Ya buna istekliyim diye herkese olmuyorum.Daha yeni iki talip oldu.İkisibi de istemedim.Hoşlanmak yalancıktan da olsa bir güven hissetmek kolay olmuyor.Ama bak senle ben bir değilim.Aramızda kaç yaş fark var.Çocuk dpğuracak yaşım geçiyor.Ben bunu önemsiyorum hem de cqn yoldaşı istiyorum sevdiysem.Sevmediysem kabul etmiyorum zaten..Herkese olmuyor bu hislerim.Sevgi olunca toleransım artıyor olmayınca yanında durasım gelmiyor.Bence sen evlilkle kafayi bozmussun..
29 yasindayim hic evlenmedim...kimsenin pesinde kosturmuyorum
yasin benden büyük sana akil vermek gibi olmasin ama adamlarin peşinden gitme degerini dusunme istemiyor iste kabullen..bu tarz bir durum basima gelmisti yillar once birinden cok hoslanmistim hatta kucuk bir ilişki yasadik..sonra hicbirsey olmamis gibi davranmaya basladi...canim cok yandi cok üzüldüm. .ama gitmesini bildim...iradeli ve gururlu olun lutfen..boyle birinin pesinde kosturarak evlenseniz ne olur..
Korkutmak değil ya...Dedimya ilgisizlere çatıyorum bilmeden ve iş işten geçmiş oluyor.Ben ilgisizlikte az da olsa eror veriyorum en nefret ettiğim şey.Sakin kalabilsem belki de adamı bağlayacaktm ama zor o anlar.Ya sen sanki adamları korkutuyorsun ilgin ile canım bir uzak kal onlar düşsün derdine ama bu adamla olmaz seni sevmiyor öyle bir hoşlanmış geçmiş gitmiş başka biri ile şansını dene
Korkutmak değil ya...Dedimya ilgisizlere çatıyorum bilmeden ve iş işten geçmiş oluyor.Ben ilgisizlikte az da olsa eror veriyorum en nefret ettiğim şey.Sakin kalabilsem belki de adamı bağlayacaktm ama zor o anlar.Ya sen sanki adamları korkutuyorsun ilgin ile canım bir uzak kal onlar düşsün derdine ama bu adamla olmaz seni sevmiyor öyle bir hoşlanmış geçmiş gitmiş başka biri ile şansını dene
Iyide sen hep seni sevmeyenlerin pesinden gidiyorsun...Ya böyle bun
Ya buna istekliyim diye herkese olmuyorum.Daha yeni iki talip oldu.İkisibi de istemedim.Hoşlanmak yalancıktan da olsa bir güven hissetmek kolay olmuyor.Ama bak senle ben bir değilim.Aramızda kaç yaş fark var.Çocuk dpğuracak yaşım geçiyor.Ben bunu önemsiyorum hem de cqn yoldaşı istiyorum sevdiysem.Sevmediysem kabul etmiyorum zaten..Herkese olmuyor bu hislerim.Sevgi olunca toleransım artıyor olmayınca yanında durasım gelmiyor.
Çocukları büyümüş daha beter olur.Onlar hiç kabullenmezler bunkar hiç değilse küçük alışırlar bana.Yaşı büyük adam istemiyorum.Gençlik önemli benim için.Ben de zaten gencecik kız gibi duruyorum.Benden küçükler bile benden yaşlı görünüor.Yani yaşı daha büyük istemem onu demek istiyorum.Kopardi derken? Adam hic tutkulu ilgili istekli olmamis ki... siz cok dusunup gitmis olabilirsinizde o gayet cocuklarina bakici ariyo...
Calisiyosunuz ozgurlugunuz elinizde yasiniz oturmus bir bayansiniz ergen degilsiniz ki cok asigim on cocugu olsa istiyorum diyesiniz...
Mantikli olun hic cocugunuz yok ve ergenlik doneminde bi cocuk ve 8 yasindaki bi cocuk buyuk sorumluluk hem cocuklarin yuku hem calisicaksiniz bide diyoki eve gelincede yemek isterim bunlar denilcek laflar mi?
26 yasindayim ben akil vermek hattime degil ama siz sole gormus gecirmis cocugunu buyutmus olabilir hayati isi duzenli hayati musterek yasayabileceginiz ve birlikte hayati mutlu yasayabileceginiz paylasabilceginiz biriyle olmalisiniz. Mumkunse syni is yerindende olmasin butun gun burnunun dibinde evde oyle ne gerek var yani ozlenip ozlemeyede ihtiyac var evlilikte
Bu adamdan uzak durun istemiyorum demis zorlamayin is yerindeki agirliginizida kaybedersiniz degmez
Çocukları büyümüş daha beter olur.Onlar hiç kabullenmezler bunkar hiç değilse küçük alışırlar bana.Yaşı büyük adam istemiyorum.Gençlik önemli benim için.Ben de zaten gencecik kız gibi duruyorum.Benden küçükler bile benden yaşlı görünüor.Yani yaşı daha büyük istemem onu demek istiyorum.Kopardi derken? Adam hic tutkulu ilgili istekli olmamis ki... siz cok dusunup gitmis olabilirsinizde o gayet cocuklarina bakici ariyo...
Calisiyosunuz ozgurlugunuz elinizde yasiniz oturmus bir bayansiniz ergen degilsiniz ki cok asigim on cocugu olsa istiyorum diyesiniz...
Mantikli olun hic cocugunuz yok ve ergenlik doneminde bi cocuk ve 8 yasindaki bi cocuk buyuk sorumluluk hem cocuklarin yuku hem calisicaksiniz bide diyoki eve gelincede yemek isterim bunlar denilcek laflar mi?
26 yasindayim ben akil vermek hattime degil ama siz sole gormus gecirmis cocugunu buyutmus olabilir hayati isi duzenli hayati musterek yasayabileceginiz ve birlikte hayati mutlu yasayabileceginiz paylasabilceginiz biriyle olmalisiniz. Mumkunse syni is yerindende olmasin butun gun burnunun dibinde evde oyle ne gerek var yani ozlenip ozlemeyede ihtiyac var evlilikte
Bu adamdan uzak durun istemiyorum demis zorlamayin is yerindeki agirliginizida kaybedersiniz degmez
m ben 17 yaşlık.?Aşkın hoşlantının halleri yaş tanımaz bana göre.Ben hernekadar olgun düşünsem de zaten ruhen çocuksu biriyim .Kelli felli biri değilim.Tez canlılık, fevrilik diyebilirsiniz ama bu ergence tavırlar değil.Kötü de değil.Az daha sabırlı olsaydım böyle erken bitmeyecekti.Diger sayfalarida okudumda 37 yasinda olsugunuza emin misiniz 17 yasindakiler yapmaz yazdiklarinizi...
Çocukl
Çocukları büyümüş daha beter olur.Onlar hiç kabullenmezler bunkar hiç değilse küçük alışırlar bana.Yaşı büyük adam istemiyorum.Gençlik önemli benim için.Ben de zaten gencecik kız gibi duruyorum.Benden küçükler bile benden yaşlı görünüor.Yani yaşı daha büyük istemem onu demek istiyorum.
Ne yapmışı
m ben 17 yaşlık.?Aşkın hoşlantının halleri yaş tanımaz bana göre.Ben hernekadar olgun düşünsem de zaten ruhen çocuksu biriyim .Kelli felli biri değilim.Tez canlılık, fevrilik diyebilirsiniz ama bu ergence tavırlar değil.Kötü de değil.Az daha sabırlı olsaydım böyle erken bitmeyecekti.
Yorumunuz biraz acımasız olmuş.Her insan aynı katılıkta olamaz.Kimi insan daha duygusaldır.Siz 37 yasindasiniz yani 40 yasinda genc gosteren cocugu buyumus biri olabilir yada en guzeli cocuksuz olmasi sizin icin bence cocuk sorumlulugu alamazsiniz iyi olurlarsa olurum anlayisinda biri baskasinin cocuklarina annelik ablalik yapamaz bence cunku cocuklar cogu zaman zor ve asi olurlar yani onlara gore davranamazsiniz siz her zaman merhametli ve sevgi dolu olmak zorunda kalirsiniz ki uvey olunca daha bi batar hersey kendi cocuna yeri geldimi kizarsin of dersin anlatirsin esine ama uvey oldumu her dedigin batar... diger konularinizida goz gezdirdim ablanizin cocuklarini gormussunuz mesala cocuk yetistirmek cok zor inanin benim yillarca cocugum olmadi hep olsada bide evlat edinmek istiyorum dedim simdi kizim var ve asla bakamam diyorum. Yani oyle hayalindeki gb olmuyo hicbisey
Hala sabretseyfim sole deseydim olurdu diyosunuz ya bunca insan yanlis dusunuyoda sizinki normal mi yani surekli ilgisiz lkten dert yakiniyosunuz denk geliyo diyosunuz bir iki hadi de hep olunca sorun dizfe demekki olmucak kisilerden hoslanip sanki sizden hoslaniyo sanip bide sevip aci cekiyosunuz bunlar cidden lise yillarinda hissedilcek duygular evet sizde sevmelisiniz asik olmalisiniz bunun yasi yok asla duygular olmuyo ama buyuyo yani askin sevginin tutkunun mantigini cozmeliydiniz 37 yasina kadar bence tanistiginiz kisilerede bu itici geliyo olabilir... bi konunuzda sevgisiz buyudum saygi duyulmuyo drmissiniz simdide. Ve is yerinizdeki sorunlar hepsi depresif ruh hali birine baglanma yanlizlktan kurtulmak istiyosunuz yanlis kisi seciyosunuz bence bi psikoloktan yardim alabilirsiniz benimde ihtiyacim var ama vaktim yok cocukla gidemiyorum. Isiniz paraniz var gezin tozun illa evlenmwk sartmi. Hayatin akisini guzel yasayin mutlu pozitif olun etrafinizi aydinlatin illaki olmasi gereken sizi bulur siz pesinde kosmayin sartlar koyup rest cekicek durumda olan sizsiniz kizimi yika calissanda yemek yap ilk cumlelerinden olan adamin nesindrn etkilenfinizdr bu kadar kaptirdiniz kendinizi aklim almiyo
boşver canım yaaa artık düşünme ne yaparsa yapsın ....Onun götüştüğü başka biri vardı bence .
İkimiz arasında kaldı..Oyüzden süre istedi.Netleştirmek için onu.Kimle iyi giderse onla olacaktı.
Akıllandım demiştiya böyle akıllanmış bence.Beni bulmuş akıllanmak için.Kensine düzgün gelen bir insanı...F..k lazım bunlara.Yoksa mümkün değil bana güven verişlerime bukadar kayıtsız kalamazdı..
Bugün daha ayrıntılı öğrendimki. Önceki kadına çok ilgiliymiş.Kadın küsse diğer iş arkadaşlarını araya koyuyormuş.Kadının şimdiki kocası öldü yeni.Gelse kabul eder dediler..Ortak bir arkadalımız da ağzını aramış.Olumsuzmuş,bahaneler üretmiş.F..k lazım onlara dedi o da..
Oysa arada arıyor mesajla sohbet ediyordu benle..
..Sanırım ikimizi idare etmek istedi.Buyüzdwn ilgisi az kaldı bana.Ben böyle olmaz.Normal değil bu hal deyince de bahanesi oldu.Ben ikisini idare edemeyecem dedi kendince..
.Arkadaş da katılıyor.Şimdi erkekler hep öyle dedi.İşyerine de bildirmiyor ki nikaha kadar nolur nolmqz.Nikaha kadar kimseye güvenmiyorum demişti..
Hiç söylemediniz başka biri olabilir diye bak...
Evlilik heveslisi gibi görünüyordu oysa.Böyle yapacağını bilmedim..Adam sağ gösterip sol vurdu.Ben bunu masum bşley sanıyodum öyle görünüyor..Etraf da öyle görüyor...
O arkadaşlara dedimki söz açılmıştı ondan ve eski sevgilisinden.Şimdi akıllanmış dedim.Bakma istese yine aynı davranır "dedi...Sağ gösterip sol vurdu...içini de açmadı....