Biri var..çocuklu bekar baba..

Ne olur beni yanliş anlamayın ama sizin yazdiklarıınızdan gözümün önünde adama zorla yapışmiş bir kadın canlandı çok fazla peşine düşmüşsünüz onunda bir tarafları iyice kalkmış lütfen daha fazla kendinizi küçültmeyin mutlaka karşınıza sizi gerçekten seven bir erkek çıkacaktır
Eskilerin bir sözü vardır sevdiğinle degil seni sevenle evlen

ne kadar iyimsersiniz
Belki o da iç muhasebe yaşıyor şuan .Belki o da üzülüyor..Bilemeyiz..
ne kadar iyimser bir insansınız.anlattığınız adam iç muhasebe yapacak bir adama hiç benzemiyor doğrusu.sizide çantada keklik gibi görmüş görünüyor.siz arkasından koştukçada şımardıkça şımarıyor.iki çocuğu var siz ne kadar zor olduğunu inanın tahmin edemiyorsunuz ama hayatınızın sonuna kadar cehennemi yaşayabilirsiniz ki zaten bu adam size tekrar gelecek gibi durmuyor.

Unutmam lazım nasıl unutacaksam gözümün önünde..Onda nasıl sevgi olmaz yaa taş mı bu.Sevgi varsa bile çocuklar yüzünden kalbine gömecek.Ayrılık acısı yaşamaktan kusucam ..Bu sorunlar bana suskunluk miras bırakıyor..2 gr neşem konuşmam vqrdı o da gitti...Uzun bir süre suskun kalırım..Yani hiç konuşasım gelmiyor kimseyle,suskunlaşıyorum herkes farkediyor elimde değil...

O anlayqcak suskunluğumdan herkes anlayqcak .Elimde değil...

anneleri nerdeymiş çocukların ?çouklar babayla niye kalıyor ?ayrıca kız gibi nazlanıyor herif hiç sevmediğim şeyler ....şu erkeklere yüzverevere yani kıza çevirdik .. nereye baksam kız gibi nazlanan erkekler peşlerinde evlenmek isteyen kadınlar ... idden sıkıcı .. eskiden erkekler kızla bir çay içmek için bin dereden su getirirdi .biliyorum anlıyorum yuva kurmak belkide çocuk sahibi olmak istiyorsun ama çok fedakarlık iyi değil ....geçmişteki yaşadıklarının sorumlusu sen değilsin bütün bu güvensizliğinin faturasını sana kesemaz ...

2 çocuğu yetmiyormuş gibi birde bu adamın kapris derecesindeki tavirlarını,bir öyle bir böyle olmasını, kararsızlıklarını,mavi boncuk dağıtan tavrını mı çekeceksiniz? Neden? Seviyorum yada hoşlanıyorum diyeceksiniz muhtemelen ama bu ilişki yürümez. İletişim yok aranızda zaten.
Çocukları var ki bence bu en zoru,1 değil tam 2 tane ve muhtemelen onlarında kaprisleri olacak zaman zaman,belki kıskançlıkları olacak,bunlarıda göğüsleyebilecekmisiniz? İyi düşünün derim.

belkide diğer kadınla ilişkisi vardır orayı okumadım .. orası nasıl iş yeri onuda anlamadım .. herkes biribirine aşık ilginçmiş ...bence insanlar iş yerinden birinle çıkmaları tehlikeli .. ayrılık olunca yüzyüze bakamazsınız ..

Yapmayın gözünüzü seveyim, ne yaşadınız ki bu kadar unutulmayacak?
Nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz?

Uzak dur. Ne sevgisi ne hoslantisi nede ilgisi var. Kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor. Sende biraz gururlu ol. Kaçan kovalanir unutma aynen senin onu kovaladigin gibi.

Anneleri başka şehirde.Bu vermiyor anneye o bakamaz onun yanında iyi yetişmez diye.Oğlu gitmiş bir yıl kalmış geri dönmüş bu yıl..

Uzak durursam belki anlar hislerini..

Okurken bile adama karsi inanılmaz negatif düşüncelerim oluştu düşünmeyin bence daha fazla heryonden sorunlu

Ben bir kadin bir adamin pesinden neden kosar anlamam. Hele de olgun bir hanima hic yakistiramam. Sen kendini sev, sevilecek kadin olursun, adamlar da cevrende pervane olur. Dogada kur yapan disi goruyo musun? Erkek disinin ilgisini cekmeye calisir, disi lutfederse birlikte olurlar. Dogani koru. Kadinligini hisset. Gerisi kolay

Bence senin göz ardı ettiğin veya çok hafife aldığın şey çocuklar. Bu adam çocuklarını kendinden öne koymuş, normal. "Biz anlaşırız ama kızımın banyosu..." diye başlayan cümlesinden bile anlaşılıyor. Bu adam çocuklarını emanet edebileceği bir kadın arıyor. Mantık evliliği ve düzgün bir evlilik. Aşık olup kur yapmayı geçmiş. Sana cocuklarından bahsetmiş. Sen iki kem küm edince güvenini kaybetmişsin. Kendine çocuksuz bir adam bul. Çocuklu insan tabii ki çocuğunu düşünecek, aşk meşk 2. planda.

Çocuklarla ilgili şu cevabınızdan sonra ben de pek olumlu bakmadım açıkcası, o hiç bakmamıştır.
İyi olurlarsa ben de iyi olurum dedim
Hadi bunu hiç edelim, aşık erkek bunu da hiç edelim; gerçekten hoşlanan erkek böyle mesafe koymaz araya, hoşlanıyorum ayaklarını bir kalem geçelim.

Sizin her konunuz böyle bitiyor, farkında mısınız?
Yani bütün birlikte olduğunuz erkekler ''ilgisiz''.
Neden acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…