ne kadar iyimser bir insansınız.anlattığınız adam iç muhasebe yapacak bir adama hiç benzemiyor doğrusu.sizide çantada keklik gibi görmüş görünüyor.siz arkasından koştukçada şımardıkça şımarıyor.iki çocuğu var siz ne kadar zor olduğunu inanın tahmin edemiyorsunuz ama hayatınızın sonuna kadar cehennemi yaşayabilirsiniz ki zaten bu adam size tekrar gelecek gibi durmuyor.Belki o da iç muhasebe yaşıyor şuan .Belki o da üzülüyor..Bilemeyiz..
Biran önce şu arabesk zihniyetten kurtulun!O anlayqcak suskunluğumdan herkes anlayqcak .Elimde değil...
Yapmayın gözünüzü seveyim, ne yaşadınız ki bu kadar unutulmayacak?Unutmam lazım nasıl unutacaksam gözümün önünde..Onda nasıl sevgi olmaz yaa taş mı bu.Sevgi varsa bile çocuklar yüzünden kalbine gömecek.Ayrılık acısı yaşamaktan kusucam ..Bu sorunlar bana suskunluk miras bırakıyor..2 gr neşem konuşmam vqrdı o da gitti...Uzun bir süre suskun kalırım..Yani hiç konuşasım gelmiyor kimseyle,suskunlaşıyorum herkes farkediyor elimde değil...
Anneleri başka şehirde.Bu vermiyor anneye o bakamaz onun yanında iyi yetişmez diye.Oğlu gitmiş bir yıl kalmış geri dönmüş bu yıl..anneleri nerdeymiş çocukların ?çouklar babayla niye kalıyor ?ayrıca kız gibi nazlanıyor herif hiç sevmediğim şeyler ....şu erkeklere yüzverevere yani kıza çevirdik .. nereye baksam kız gibi nazlanan erkekler peşlerinde evlenmek isteyen kadınlar ... idden sıkıcı .. eskiden erkekler kızla bir çay içmek için bin dereden su getirirdi .biliyorum anlıyorum yuva kurmak belkide çocuk sahibi olmak istiyorsun ama çok fedakarlık iyi değil ....geçmişteki yaşadıklarının sorumlusu sen değilsin bütün bu güvensizliğinin faturasını sana kesemaz ...
Hadi bunu hiç edelim, aşık erkek bunu da hiç edelim; gerçekten hoşlanan erkek böyle mesafe koymaz araya, hoşlanıyorum ayaklarını bir kalem geçelim.İyi olurlarsa ben de iyi olurum dedim