- 30 Haziran 2013
- 21.171
- 16.767
Facesinde daha dün eski aşkını unutamadığını yazmış:)(Yeni birşey olmayınca kafa geriye gider haliyle.)Verdiği imaj aşk adamıydı hep:)Ben bunu bilip de kahrolmaz mıyım durumaBence senin göz ardı ettiğin veya çok hafife aldığın şey çocuklar. Bu adam çocuklarını kendinden öne koymuş, normal. "Biz anlaşırız ama kızımın banyosu..." diye başlayan cümlesinden bile anlaşılıyor. Bu adam çocuklarını emanet edebileceği bir kadın arıyor. Mantık evliliği ve düzgün bir evlilik. Aşık olup kur yapmayı geçmiş. Sana cocuklarından bahsetmiş. Sen iki kem küm edince güvenini kaybetmişsin. Kendine çocuksuz bir adam bul. Çocuklu insan tabii ki çocuğunu düşünecek, aşk meşk 2. planda.
Sorma.Saçmalık işte.Ben de buna üzülüyorum.Sevdiklerim ilgisiz...Sevmediklerim ısrar kıyamet.Sizin her konunuz böyle bitiyor, farkında mısınız?
Yani bütün birlikte olduğunuz erkekler ''ilgisiz''.
Neden acaba?
Gayret edersem yine mi olmaz.Kendi çocukları kardeşleri olanlar nasıl bakıyor.Bu durum düşünme şeklini değiştirerek halledilemez mi?Bu adamla tekrar hayal kırıklığı yaşarsınız
Uzak durun
Hem sizde çocuklarına onun istediği gibi bakamayacak gibi duruyorsunuz
Sorunlu evlilik olur
Gayret edersem yine mi olmaz.Kendi çocukları kardeşleri olanlar nasıl bakıyor.Bu durum düşünme şeklini değiştirerek halledilemez mi?
Bu peşten koşacak bir adam değil malesef.Geçmişten ders almışmış...Peşinden koşan değil koşulan olun ki kıymetiniz bilinsin
Facesinde daha dün eski aşkını unutamadığını yazmış:)(Yeni birşey olmayınca kafa geriye gider haliyle.)Verdiği imaj aşk adamıydı hep:)Ben bunu bilip de kahrolmaz mıyım durumaÇocığunu düşünecek tabi.Sevdiğim için hem de iyilik olsun diye kabul ederim aslında ama o bunu bilmiyor..Çok umutluydum ondan aylarca üstünde düşünmüştüm.Kendim değerli yaptım aylarca üstünde düşünerek.Olur mu diye.Düşünerek de olsa emek ve zaman verdim ya.Handikapım o oldu....Bu arada sevdim gitti... Ya soğuyayım bir an önce yada hayırlısıyla...duası ediyorum...Ben kabullenmiştim niye öye laf ettimki..Valla benim gibisini de bulamaz herhalde..
Cocuklari var tekrar birlesirler belki..kadin evli mi? Iki cocuk var ortada..cocuksuz birini bulun..bence o adam evlenmez bu saatten sonra. .Anneleri başka şehirde.Bu vermiyor anneye o bakamaz onun yanında iyi yetişmez diye.Oğlu gitmiş bir yıl kalmış geri dönmüş bu yıl..
Bence sen evlilkle kafayi bozmussun..Peki iki taraf da çocukluysa nasıl yapıyorlar ki..Onlarınki daha zor :Mutlu olmaları imkansız gibi ozaman.Var mı örnek verecek olan...Ve bizim durumdakilerin örneği..
Allah çocuklulara yardım etsin.Ben bile evlenemedim yedi yıldır..Hiç başa gelinmeyesi şey...
Ozaman bu hiç evlenemez ..
Ya sen sanki adamları korkutuyorsun ilgin ile canım bir uzak kal onlar düşsün derdine ama bu adamla olmaz seni sevmiyor öyle bir hoşlanmış geçmiş gitmiş başka biri ile şansını deneSorma.Saçmalık işte.Ben de buna üzülüyorum.Sevdiklerim ilgisiz...Sevmediklerim ısrar kıyamet.