Biri var..çocuklu bekar baba..

sen hala hoslanıyor olabılırsın ama o senden hıc hoslanmamıs oylesıne bı bakayım demıs uymamıssınız krıterlerıne uzatmanın anlamı yok daha fazla mesdajlar atıp kendınızı kucultmeyın

Facesinde daha dün eski aşkını unutamadığını yazmış:)(Yeni birşey olmayınca kafa geriye gider haliyle.)Verdiği imaj aşk adamıydı hep:)Ben bunu bilip de kahrolmaz mıyım durumaÇocığunu düşünecek tabi.Sevdiğim için hem de iyilik olsun diye kabul ederim aslında ama o bunu bilmiyor..Çok umutluydum ondan aylarca üstünde düşünmüştüm.Kendim değerli yaptım aylarca üstünde düşünerek.Olur mu diye.Düşünerek de olsa emek ve zaman verdim ya.Handikapım o oldu....Bu arada sevdim gitti...Ya soğuyayım bir an önce yada hayırlısıyla...duası ediyorum...Ben kabullenmiştim niye öye laf ettimki..Valla benim gibisini de bulamaz herhalde..

Son düzenleme:
Sizin her konunuz böyle bitiyor, farkında mısınız?
Yani bütün birlikte olduğunuz erkekler ''ilgisiz''.
Neden acaba?
Sorma.Saçmalık işte.Ben de buna üzülüyorum.Sevdiklerim ilgisiz...Sevmediklerim ısrar kıyamet.

Bu adamla tekrar hayal kırıklığı yaşarsınız
Uzak durun
Hem sizde çocuklarına onun istediği gibi bakamayacak gibi duruyorsunuz
Sorunlu evlilik olur

Bu adamla tekrar hayal kırıklığı yaşarsınız
Uzak durun
Hem sizde çocuklarına onun istediği gibi bakamayacak gibi duruyorsunuz
Sorunlu evlilik olur
Gayret edersem yine mi olmaz.Kendi çocukları kardeşleri olanlar nasıl bakıyor.Bu durum düşünme şeklini değiştirerek halledilemez mi?

Ama mesele benim çocuklarla yapıp yapamayacağım zaten.O da buyüzden uzaklaştı zaten...Ben kendimden emin olsam uzaklşmayacaktı...

Sevdiğim için ve iyilik olsun diye diyorsun da... Başkasının çocuğuna bakmak kolay mı? Bu çocuklar belki seni kabullenemeyecek, kendi sorunları olacak . Ergenlik çağına girecekler, karakerlerini bilmiyorsun, okulları, dersleri.. basbayağı doğurmadan anne oluyorsun. Hala hafife aldığını düşünüyorum. Adamın yanında promosyon diye gelmiyor ki bu çocuklar, her birinin derdi ayrı. Adam en basit banyo örneği vermiş, daha neleri olacak... beklentilerininiz uyuşmamış diyeyim özetle ben aslında. Tüm ilgisini sana verecek çocuksuz bir adam sana daha uygun. Yoksa gördüğün gibi çocuklar önce geliyor.

Peki iki taraf da çocukluysa nasıl yapıyorlar ki..Onlarınki daha zor :Mutlu olmaları imkansız gibi ozaman.Var mı örnek verecek olan...Ve bizim durumdakilerin örneği..
Allah çocuklulara yardım etsin.Ben bile evlenemedim yedi yıldır..Hiç başa gelinmeyesi şey...

Ozaman bu hiç evlenemez ..

Keşke daha anlasilir yazsaydiniz.Okumakda ve anlamalta cok zorlandim.
İsteyen insan imkan yaratir.Beyefendinin ayriliginin uzerinden epey zaman gecmis.Birkac uzucu tecrubesi olmus guvensiz yaklasmasi da bi nebze normal ama oek istekli degil.gibi geldi bana yazdiklarinizdan.
Bana kalsa aramayin,gorusmek icin israr etmeyin.Yokmus gibi davranin.

Sevmiyor hatta hoşlanmıyor bile bence. Mantık aramış ama sizin tereddütlerinizi görünce onu da bulamamış hepsi bu. Uzak durun, unutmaya çalışın.

Anneleri başka şehirde.Bu vermiyor anneye o bakamaz onun yanında iyi yetişmez diye.Oğlu gitmiş bir yıl kalmış geri dönmüş bu yıl..
Cocuklari var tekrar birlesirler belki..kadin evli mi? Iki cocuk var ortada..cocuksuz birini bulun..bence o adam evlenmez bu saatten sonra. .

Bence sen evlilkle kafayi bozmussun..
29 yasindayim hic evlenmedim...kimsenin pesinde kosturmuyorum
yasin benden büyük sana akil vermek gibi olmasin ama adamlarin peşinden gitme degerini dusunme istemiyor iste kabullen..bu tarz bir durum basima gelmisti yillar once birinden cok hoslanmistim hatta kucuk bir ilişki yasadik..sonra hicbirsey olmamis gibi davranmaya basladi...canim cok yandi cok üzüldüm. .ama gitmesini bildim...iradeli ve gururlu olun lutfen..boyle birinin pesinde kosturarak evlenseniz ne olur..

ya senin bu kadar arayıp üzerine gitmenden ben bile sıkıldım neden ona beni ara diyorsunuz ya da siz arıyorsunuz neden siz görüşelim diyorsunuz bunları erkek yapar adamın umrunda bile değilsiniz siz böyle yaptıkça kendini bir şey sanmış.

Sorma.Saçmalık işte.Ben de buna üzülüyorum.Sevdiklerim ilgisiz...Sevmediklerim ısrar kıyamet.
Ya sen sanki adamları korkutuyorsun ilgin ile canım bir uzak kal onlar düşsün derdine ama bu adamla olmaz seni sevmiyor öyle bir hoşlanmış geçmiş gitmiş başka biri ile şansını dene

Kopardi derken? Adam hic tutkulu ilgili istekli olmamis ki... siz cok dusunup gitmis olabilirsinizde o gayet cocuklarina bakici ariyo...

Calisiyosunuz ozgurlugunuz elinizde yasiniz oturmus bir bayansiniz ergen degilsiniz ki cok asigim on cocugu olsa istiyorum diyesiniz...

Mantikli olun hic cocugunuz yok ve ergenlik doneminde bi cocuk ve 8 yasindaki bi cocuk buyuk sorumluluk hem cocuklarin yuku hem calisicaksiniz bide diyoki eve gelincede yemek isterim bunlar denilcek laflar mi?

26 yasindayim ben akil vermek hattime degil ama siz sole gormus gecirmis cocugunu buyutmus olabilir hayati isi duzenli hayati musterek yasayabileceginiz ve birlikte hayati mutlu yasayabileceginiz paylasabilceginiz biriyle olmalisiniz. Mumkunse syni is yerindende olmasin butun gun burnunun dibinde evde oyle ne gerek var yani ozlenip ozlemeyede ihtiyac var evlilikte

Bu adamdan uzak durun istemiyorum demis zorlamayin is yerindeki agirliginizida kaybedersiniz degmez

Diger sayfalarida okudumda 37 yasinda olsugunuza emin misiniz 17 yasindakiler yapmaz yazdiklarinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…