8 yaşındaki kızın banyosu.13 olan erkek.Sonran çocuk için gitmeyeyim diye söylüyor.Bu ne yahu ?? Adami tam tanimadan evlilik planlari ,13 yasinda kazik kadar kizin banyosu bilmemnesi farkindamisin bilmiyorum ama adam seni ve senin mutlulugunu hic onemsemiyor hep verici olmussun birde bosanmis birisin biliyosun evlilikte mutsuzluk nasildir .nitekim kac kizim kac arkana bile bakma abuk subuk turkuleri falanda bir anlama baglamaya calisma
Şu yazdıklarınızı dışardan bakan bir gözle okuyun, ne kadar takıntılı olduğunuzu belki anlarsınız. Kimse sizden hoşlanmak, sevmek, size kurduğunuz hayalleri yaşatmak zorunda değil. Size bir söz vermemiş, yarı yolda bırakmamış, aldatmamış.. Kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz. Hala da uzatıyorsunuz öyle miydi böyle miydi diye. Kendinize gelin artık. Karşınızda sizi istemeyen bir adam var. Sizin de zamanında istemediğiniz, ısınamadığınız insanlar olmuş. Onları düşünün. Sırf onlar sizden hoşlandı diye birlikte olmak zorunda değildiniz, olmadınız da değil mi?Belki gerçekten çok hoşlanmamıştır.Güzellik gençlik çok etkilememiştir.Sohbetimden hoşlanmamıştır.Pek konuşkan biri değilim.Kendisi sosyal.Herkesin yanında çok konuşur ama benim yanımda konuşmazdı pek.Çocukları konusunda ikna edici konuşsam mantık evliliği yapacaktı.Ben hoşlansam tolerasyonum artar meselaOnunki farklı işliyor demekki..Bu durum daha inciti..Başka seenekleri de olabilir.Hangisi bilemiyorum .Ama bu ne eyvallahsızlık şaşırtıcı..
ya niye selam vermiyorsunuz, o zaman kendini bi b.k sanacak. normal sadece tanıştığınız bir iş arkadaşı gibi davranın. o zaman değer vermediğinizi düşünür. böyle olunca küsmüş olrsunuz ki buda değer verdiğinizi gösterir.İlgisi vardı brğenisi vardı aylardır belli belirsiz.Benim de beğenim belli belirsizdi pna karşı..Aylarca önce ilk o haber göndermişti biliyorum.Sonrs arkadaş görüştürmüş ben habergöndermedim dedi Bence yalan..senin görüştüğün biri varmış zaten dedi..Ama hoşlanıyorum dedi..Ki farkındaydım...Benim daha ozaman bitti dedim..Bilmiyordum dedi..Ben etrafa bittiğini yaymıştım..
ilgisi olmasa hiç yanaşnazdım farketmezdim bile..isterse süper olsun.Okadar gurursuz değilim...Sağ gösterip sol vurmuş oldu..Görürsem slm vermiyorum konuşmuyorum aynı yere düşmemeye çalışıyorum...sadece kendimce üzülüyorum...Geçer bu da inşallah..
Ya öyle yapsam da yapmacık olur bence...Yine hiçbirşey olnamış gibi davranmaya çalışıyorum ama bir farkılık belli belirsiz bana da ona da geldi...Ben yine de normalim gibi işyerinde..Zaten nöbetlerimiz denk düşmüyordu(!)Demiştim ya sorumlu arkadaşı ne düşünüyorsa...Umarım da düşmez artık..Daha durgun gibi..Watsab grububa yazmıyor.facede birşey paylalmışmıyor eskisi gibi..Sakinleşip pişmanlık duyuyor mu bilmem.Kaybedince kıymetli olur bazı şeyler..Benim bir aileyi kaybettiğim gibi o da kaybeder benim gibi birini. BUNU sevmeyi geçtim unuturum birgün....Ben de bir aile kaybettim..Anneliği kaybettim..Sanırım son şansımdı..Kim çıkacak bu saatten sonra yaş kaç olmuş.Birkaç yıla çocuğum da olmaz..Benim yaşımda olup da evliliği çocuğu umudu olmayan anlamaz...Ağıtlar yakmıyorum ama düşünsenize üzücü bee..ya niye selam vermiyorsunuz, o zaman kendini bi b.k sanacak. normal sadece tanıştığınız bir iş arkadaşı gibi davranın. o zaman değer vermediğinizi düşünür. böyle olunca küsmüş olrsunuz ki buda değer verdiğinizi gösterir.
tüm sayfaları okuyamadım ama gerçekçi olmanı öneriyorum. hiçkimse ilgi duyduğu kişiden 3 ay müddet istemez. arıycam etcem diyip sözünden caymaz. sevmiyo işte. tamam anladık güzelsin hoşsun. ama bu gönül işleri güzele hoşa bakmıyorUnutmam lazım nasıl unutacaksam gözümün önünde..Onda nasıl sevgi olmaz yaa taş mı bu.Sevgi varsa bile çocuklar yüzünden kalbine gömecek.Ayrılık acısı yaşamaktan kusucam ..Bu sorunlar bana suskunluk miras bırakıyor..2 gr neşem konuşmam vqrdı o da gitti...Uzun bir süre suskun kalırım..Yani hiç konuşasım gelmiyor kimseyle,suskunlaşıyorum herkes farkediyor elimde değil...
Istemiyor,zorlama,önüne bak benceBen hoşlanaleceği tipte biriyim.Yaşımı göstermem .İşyerinde iyi bilinirim..Hoşlandığını söyledi.Ama duvarını yıkamadığını söyledi.Nikaha kadar kimseye güvenemeyeceğini söyledi.Böyle olmazki demiştim ama koparıp atmamıştım..Kendisi kopardığona göre sinirle mi yaptı yoksa sevgisi mi yok?
Sadece bu yorumunuza istinaden soruyorum eski eşinize donme ihtimaliniz yok muBir de üzüldüğüm ne biliyor musunuz?Diyorsunuz ya sen evlilikte mutsuz olmuş bir insansın..Değil işte...Ben boşanma sonrası daha mutsuz oldum..Evliyken daha mutluydum sadece alışma sorunları oldu....Keşke onun kadar birini bulabilsem..
benim ablamın 47 -48 yaşına kadar adet oldu. yani çocuk olabilir isterse. daha o kadar ümitsiz olcak durumda değilsin. Siteyi anlıyorum yüz verme gururlu ol modunda. ama bazan sen ilgilendiğinde oluyor bazı şeyler. o ilgi hoşlarına gidiyor. değer vermen filan.. ama buna rağmen adam kendini çektiyse son taktik onu asla düşünmemek. sanki hiç hayatında olmamış gibi, düşünmeyeceksin. o ruhen düşündüğünü hisseder çünkü. düşünmeyip ilgini çektiğinde, normal hayatındada bunu beli ettiğinde o "ne oluyor yahu" diyecek. senden gelen eski ilgiyi elde etmek isteyecek. ama bunu 1 ay filan sonra yapar. tüm bu taktiklere rağmen gelmiyorsa koyver gitsin yoluna bak. dön eski eşine, imkansızmı?Ya öyle yapsam da yapmacık olur bence...Yine hiçbirşey olnamış gibi davranmaya çalışıyorum ama bir farkılık belli belirsiz bana da ona da geldi...Ben yine de normalim gibi işyerinde..Zaten nöbetlerimiz denk düşmüyordu(!)Demiştim ya sorumlu arkadaşı ne düşünüyorsa...Umarım da düşmez artık..Daha durgun gibi..Watsab grububa yazmıyor.facede birşey paylalmışmıyor eskisi gibi..Sakinleşip pişmanlık duyuyor mu bilmem.Kaybedince kıymetli olur bazı şeyler..Benim bir aileyi kaybettiğim gibi o da kaybeder benim gibi birini. BUNU sevmeyi geçtim unuturum birgün....Ben de bir aile kaybettim..Anneliği kaybettim..Sanırım son şansımdı..Kim çıkacak bu saatten sonra yaş kaç olmuş.Birkaç yıla çocuğum da olmaz..Benim yaşımda olup da evliliği çocuğu umudu olmayan anlamaz...Ağıtlar yakmıyorum ama düşünsenize üzücü bee..