Biri var..çocuklu bekar baba..

boşver canım yaaa artık düşünme ne yaparsa yapsın ....
sen sevilmek istiyorsun belli o yüzden belkide gözüne hoş gelen mantığına yatan birine hemen aşık oluyorsun bağlanıyorsun sonrada acı çekiyorsun .. yanlış insanları çekiyorsun kendine ... kelin ilacı olsa başına sürer gerçi ama sana tavsiye vereyim senle ilgili olanları seç o şekilde mutlu olursun inşallah.
Yok yaa.Herkesi sevemiyor insan.Yalancıktan da olsa güvenemiyor insan..
.Aşık olmak değil de değer vermek insan yerine koymak diyelim.Yoksa ben de f...k olsam yurtdışındakiyke görüşürken bu haber gönderdiğinde bunkada görüşğrdüm ilgi sıkıntısı çekmezdim böylece..Bundan sonra ven de brjaç kişiyi idare edecem ,böyle kıymetimiz olmuyor..Ya Allah korkusu vqrdı bende!
Ama ben mutsuz oluyorum böyle.....Ama artık bu konuda ince düşünmeyecem hep dürüst ilşki yaşamaktan oluyır bnlar.İlk önce karşıdakini düşünmekten..

Son düzenleme:
Burnumun dibinde olsun güveneyim istedim.Burnumun dibindekinin çevirdiği işlere bak!!

Yalnızlıktan sıkılmıştım nihayetinde .İlgisizlikten de.İyi bir seven olacak sandım.Hemen aşık olmak değill!

Önceki sevgilisine çok aşıkmış, bu ısrar ediyormuş,kaybetmek istemiyormuş küstüklerinde araya arkadaşları koyacak kadar... İş arkadaşlarım söylüyor..Beni de öyle sevebilecek kapasiteye sahip sandım..:KK43:

Yok yaa.Herkesi sevemiyor insan.Yalancıktan da olsa güvenemiyor insan..
.Aşık olmak değil de değer vermek insan yerine koymak diyelim.Yoksa ben de f...k olsam yurtdışındakiyke görüşürken bu haber gönderdiğinde bunkada görüşğrdüm ilgi sıkıntısı çekmezdim böylece..Bundan sonra ven de brjaç kişiyi idare edecem ,böyle kıymetimiz olmuyor..Ya Allah korkusu vqrdı bende!
Ama ben mutsuz oluyorum böyle.....Ama artık bu konuda ince düşünmeyecem hep dürüst ilşki yaşamaktan oluyır bnlar.İlk önce karşıdakini düşünmekten..
maalesef tek bir kişiye odaklanınca nedense hep aldatılıyorsun ...benimde başıma çok geldi ...
uzaklıkla ilgisi yok bence sevginin aşkın . aşk olunca uzaklık olmuyor zaten bir şekilde geliyorsun bir araya ..

Önceki sevgilisine çok aşıkmış, bu ısrar ediyormuş,kaybetmek istemiyormuş küstüklerinde araya arkadaşları koyacak kadar... İş arkadaşlarım söylüyor..Beni de öyle sevebilecek kapasiteye sahip sandım..:KK43:
ben sizi saflık derecesinde iyi niyetli buldm, biraz ketum olmak lazım erkelere, azıcık ilginizi belli edince bi tarafları kalkıyo genelde, birinden hoşlansanız bile az biraz süründürün önce hemen açılıp hislerinizi belli etmeyin bundan sonra, üvey annelik de öylekolay bişey değil, bence verilmiş sadakanız varmış bu adam sizi çocukların başına bakıcı, aşçı gibi dikip kendi dışarda gönlünü bile eğlendirirdi, haberiniz olmazdı, ayrıca zaten sizden hoşlanmamış, hoşlandığını önceki kadna ne kadar ilgiliymiş, belli ediyomuş ssevgisini, barışmaya çalışıyomuş,daha egosunu nası zedeliycem falan diye düşünmeyin, bu adam için saniye uğraşmak vakit kaybı şu saatten sonra

ben sizi saflık derecesinde iyi niyetli buldm, biraz ketum olmak lazım erkelere, azıcık ilginizi belli edince bi tarafları kalkıyo genelde, birinden hoşlansanız bile az biraz süründürün önce hemen açılıp hislerinizi belli etmeyin bundan sonra, üvey annelik de öylekolay bişey değil, bence verilmiş sadakanız varmış bu adam sizi çocukların başına bakıcı, aşçı gibi dikip kendi dışarda gönlünü bile eğlendirirdi, haberiniz olmazdı, ayrıca zaten sizden hoşlanmamış, hoşlandığını önceki kadna ne kadar ilgiliymiş, belli ediyomuş ssevgisini, barışmaya çalışıyomuş,daha egosunu nası zedeliycem falan diye düşünmeyin, bu adam için saniye uğraşmak vakit kaybı şu saatten sonra
Yok evlenince sadık olurdu belki de..Nikaha kadar kimseye güvenmem lafı kilit nokta.Nikaha kadar böyle yedekli devam edecek akıllanmış ya böyle akıllanmış..Yaş tahtaya basmayacak bir daha böylelikle önceki gibi üzülmeyecek..Ben onun ciğerini anladım..Fatura benim gibi dürüst gelen bir insana kesildi ,öncekilerin cezası...Üçüncüsünde akıllanmış böyle..Aptall, dürüst saftirik buldun işte daha ne:KK66:Öncekiler gibi f..k depil.Pişman olacak da geçmiş olacak..

.Ya ilgi konusunda sorun çıkarmasam ikimizi idare edeckti ben önceki sevgilim gibi ilgisizlikten bunalacaktım..Bekleyecektim ki arasın görüşmek istesin ,bekle ha bekle önceki ilgisiz sevgili gibi. .Yetemedi ikimize haliyle..Ben burda bir yanlışlık var diye huzursuzlanınca kestirip attı.ikimizi birden idare edemeyeceğini anladı..Ha belki ilgisizliğine sabretsem önceki sevgilime oldupu gibi..Bana gelebilirdi(!)Bana bağlanabilirdi(!)

Kk bunu başka biri meselesini söylemedi bak.

Son düzenleme:
Yok evlenince sadık olurdu belki de..Nikaha kadar kimseye güvenmem lafı kilit nokta.Nikaha kadar böyle yedekli devam edecek akıllanmış ya böyle akıllanmış..Yaş tahtaya basmayacak bir daha böylelikle önceki gibi üzülmeyecek..Ben onun ciğerini anladım..Fatura benim gibi dürüstgelen bir insana kesildi ,öncekilerin cezası...Üçüncüsünde akıllanmış böyle..

.Ya ilgi konusunda sorun çıkarmasam ikimizi idare edeckti ben önceki sevgilim gibi ilgisizlikten bunalacaktım.Ben burda bir yanlışlık var diye huzursuzlanınca kestirip attı.ikimizi birden idare edwmeyeceğini anladı..Ha belki ilgisizliğine sabretsem önceki sevgilime oldupu gibi..Bana gelebilirdi(!)Bana bağlanabilirdi(!)

Kk bunu başka biri meselesini söylemedi bak.
iyi de adamın gönlü senden yana olsa ilgisini ötekine değil sana gösterirdi, balık baştan kokar seni isteseydi senin için sokardı araya birilerini ama adam zaten yok 3 ay görüşmeyelim yok arama diye belli etmiş istemediğini, adamın gönlü yok, isteyene bahane çok, istemeyene ne yapsan yok

işgisizliğine sabretsem bana gelebilirdi bana bağlanabilrdi diyosunda adamın ilgisi öbür kadınaağır basmış zaten, sen istediğin kadar bekle, zamanını, sabrını boşa harcadığınla kalıcaktın

Ya ben buna arkadaş ayapına geldiğimde...Haber gönderdikten aylar sonra...Ona açılmak zorunda kaldığımda...

(Arada bana msj yazıyordu sohbet ediyorduk .İlk hep o yazıyordu.Ama arada..İş arkadaşlardan bazıları Y yi tavlasana diyordu ,hayatında kimse yok sanıyorduk)

Belliki başka biri vardı ,çaktırmadı..

YOKSA mümkün mü bukadar ..

Ya bişiy anlamadım :KK43:çok anlayışlı leb demeden anlıyor bu kk hatunları valla :)
Yahu doğru düzgün yazmamışsınız ,anlaşılır gelmedi yazdıklarınız
Ama şunu ben bile anladım ..adam istemiyor arkadaşım ,resmen peşinden koşuyorsun ...ne gerek var

Tulipa bu adam seni sevmiyor. Korku falan değil onun ki.. Ayrıca anlattıkların kadarıyla gözüm tutmadı bu adamı. Senin dilin zaten yanmış be kardeşim .

Tamam çocuklarını düşünmesi çok doğal da 8 yaşına gelmiş bir kızın banyosuyla , eve yorgun gelip yemek yapmakla evlenme kararı alınmaz.

8 yıldır ayrılar, 8 yaşında bir çocukları var. Anne ölmüş mü ?

Tulipa bu adam seni sevmiyor. Korku falan değil onun ki.. Ayrıca anlattıkların kadarıyla gözüm tutmadı bu adamı. Senin dilin zaten yanmış be kardeşim .

Tamam çocuklarını düşünmesi çok doğal da 8 yaşına gelmiş bir kızın banyosuyla , eve yorgun gelip yemek yapmakla evlenme kararı alınmaz.

8 yıldır ayrılar, 8 yaşında bir çocukları var. Anne ölmüş mü ?
Annesiyle ayrılmışlar.Tekrar bir araya gelmeyi düşünmüyormuş sevmiyormuş.Zaten kadın başkasıyla evlenmiş ve ayrılmış..

KK cığım:Son msjlarımı da okursanız daha iyi anlarsınız.Herkes sevmiyor demiş geçmiş ama ben olayların analizini rica ettim..Oyüzden ayrınrıtılı yazdım.

Bu yaşta bunları yaşamak zor oluyor.İnanın ergenken veya 20li yaşlarda yaşasam daha özgüvenli olurdum..Seçeneklerin fazlalığı güven verirdi.(içimi açıyorum size de kuyruğumu dik tutacak halim yok)İşin kötüsü ben evlenmeden hiç erkek tanımadım sayılır.Olanlar 30 yaşından sonra boşanmadan sonra oldu...

O k
işgisizliğine sabretsem bana gelebilirdi bana bağlanabilrdi diyosunda adamın ilgisi öbür kadınaağır basmış zaten, sen istediğin kadar bekle, zamanını, sabrını boşa harcadığınla kalıcaktın
O yedeği benden önce vardır zaten bşr anda ilgisini onun üzerinden bana alamamıştır.Yoksa mümkün değil boş olsa bukadar geri dursun..

Tulipa evet tamda bunu söylüyorum, ergen olsa kararsızlığını anlarım ancak belli bir yaşı geçmiş dolayısıyla daha kararlı biri olmalı karşındaki.. Sen emin adımlarla hareket etmelisin ayrıca.
Hoşlanıyorsun, oda hoşlanıyordur belkide ancak yaptıkları evliliğe adım atacak bir adam olduğunu göstermiyor.
Erkek emin olmamı, kararlı ve hatta ısrarcı olmalı.
Neden ayrılmışlar bilgin var mı ? Hangi kadın hamileyken ayrılmak ister ki ?

Ben bir ilişki göremedim adam kaçmış siz kovalamışsınız naz yapan ergen kızlar gibi davranmış beyfendi siz de aradıkça, beni ara buluşalım dedikçe dahada ego yapmış, sadece hoşlandınız diye bir adamın peşinden bu kadar koşup egosuna ego katmanız olmamış bence ,adam kendini bulunmaz bursa kumaşı sanıyo sizide pek önemsemiyo bence ben bu sonuca vardım.

Tulipa evet tamda bunu söylüyorum, ergen olsa kararsızlığını anlarım ancak belli bir yaşı geçmiş dolayısıyla daha kararlı biri olmalı karşındaki.. Sen emin adımlarla hareket etmelisin ayrıca.
Hoşlanıyorsun, oda hoşlanıyordur belkide ancak yaptıkları evliliğe adım atacak bir adam olduğunu göstermiyor.
Erkek emin olmamı, kararlı ve hatta ısrarcı olmalı.
Neden ayrılmışlar bilgin var mı ? Hangi kadın hamileyken ayrılmak ister ki ?
Ya bana göre de erkek ısrarcı olmalı.Önceki swvgilisine ısrarcı ve ilgili olmuş.Ama kadın bunu terkedşp eski eşine dönmüş iki yıl görüştüjten sonra.Sonra akıllanmışmış.Böyle akıllanmış işte..Eski eşiyle geçimsşzlik dedi.Bir evde iki horoz olmaz dedi.Benim de hatalarım tecrübesizliklerim vardı ders aldım dedi ama adamın dersleri karışmış.
Anladığım kadarıyla çok da sevmemiş görücü usulü çabucak evlendirmişler.Aşık oldupu birkaç kişi içinde eşini saymadı.

Bugün birlikteydik işyerinde.İlk önce stres oldum sonra gayet rahat çalıştım.Slm sabah etmedim yine.Konışmadım hiç..çalışma partneri olarak başkasını seçmek istedim
ama olmadı onla da denk düştü. O da az durgundu gibi.ibo nun gönlme gre eş bulamadm türküsünü az sessiz olarak çaldı çatlak.

Ben bir ilişki göremedim adam kaçmış siz kovalamışsınız naz yapan ergen kızlar gibi davranmış beyfendi siz de aradıkça, beni ara buluşalım dedikçe dahada ego yapmış, sadece hoşlandınız diye bir adamın peşinden bu kadar koşup egosuna ego katmanız olmamış bence ,adam kendini bulunmaz bursa kumaşı sanıyo sizide pek önemsemiyo bence ben bu sonuca vardım.
Bursa kumaşı olmak istiyor işte aklınca.Eski defterlerin faturası hep.

13 yaşındakı kız kendı banyo yapamıyor mu ki?
senın cocugun yok o yuzden baskasının cocuguna katlanmak zor olur
şimdi belkı mantıklı gelır ama, evlenınce halaındekı gıbı olmaz

X