- 2 Aralık 2012
- 839
- 1.150
Saplantılı tövbe yarabbim.Ben onla hiç görüşmüyorum .Görüşmediğim için de az içimde birikiyor.Ne saplantısı Allah'tan korkun şunları söylerken.Hiç yaşamadınız sanki bunları.Siz saplantılı göreceksiniz diye içimi gizleyecek kk ya da kuyruğu dik tutacak halim yok.Ben kendi duygularımı da aktardıığım için insanların dediklerine bakın
.Neyse ben kendimi biliyor ve bunun bu süreçte normal olduğunu zamanla geçeceiğini olayın yeni olduğunu da farkediyorum çok şükür..Her duygumu da yaşayacam yaşamadan bitmediğini de biliyorum çünkü..Başka önemli gelişme olursa yazacam rahatsız olan konuyu görmezden gelsin.Cvp vermek isteyen dostlar cvp verir..
bakın ben anlıyorum sizi. aşırı kafanıza taktığınız için olumsuz yönlerini göremiyorsunuz, gözünüzde çok büyütmüşsünüz bu adamı çünkü. ama ben de uzaktan gören bir kişi olarak yorum yapıp, bazı şeylerin farkında varmanızı istedim. benim de tek taraflı sevdiğim biri oldu. oda bana yüz verdi ve sonra pat diye uzaklaştı. ne hissettiğinizi anlıyorum o yüzden fakat bu şekilde devam ederseniz asla soğuyamazsınız. umursamamak, kötü yönlerini fark etmek unutmanıza yardımcı olabilir ancak. o yüzden olumsuz yorumları ciddiye alın derim ben..