Biri var..çocuklu bekar baba..

Saplantılı tövbe yarabbim.Ben onla hiç görüşmüyorum .Görüşmediğim için de az içimde birikiyor.Ne saplantısı Allah'tan korkun şunları söylerken.Hiç yaşamadınız sanki bunları.Siz saplantılı göreceksiniz diye içimi gizleyecek kk ya da kuyruğu dik tutacak halim yok.Ben kendi duygularımı da aktardıığım için insanların dediklerine bakın
.Neyse ben kendimi biliyor ve bunun bu süreçte normal olduğunu zamanla geçeceiğini olayın yeni olduğunu da farkediyorum çok şükür..Her duygumu da yaşayacam yaşamadan bitmediğini de biliyorum çünkü..Başka önemli gelişme olursa yazacam rahatsız olan konuyu görmezden gelsin.Cvp vermek isteyen dostlar cvp verir..

bakın ben anlıyorum sizi. aşırı kafanıza taktığınız için olumsuz yönlerini göremiyorsunuz, gözünüzde çok büyütmüşsünüz bu adamı çünkü. ama ben de uzaktan gören bir kişi olarak yorum yapıp, bazı şeylerin farkında varmanızı istedim. benim de tek taraflı sevdiğim biri oldu. oda bana yüz verdi ve sonra pat diye uzaklaştı. ne hissettiğinizi anlıyorum o yüzden fakat bu şekilde devam ederseniz asla soğuyamazsınız. umursamamak, kötü yönlerini fark etmek unutmanıza yardımcı olabilir ancak. o yüzden olumsuz yorumları ciddiye alın derim ben..

Son anlattıklarınızı okudum, daha doğrusu konuyu baştan beri takip ediyorum.
Böyle devam ederseniz zerre kadar yol alamazsınız.
Neler kurmuşsunuz öyle, kırık fln ne kadar ayıp.
Zaten ilkinde düşündüğünüz gibi değilmiş.
Siz aslında adamdan zerre kadar soğumadınız ve sanki biraz kıskançlık var gibi.
Ama olmaz, adam sizi istemiyorsa olay bitmiştir.
Yapmayın sürekli onu takip ettiginizi gören biri belki size yaklaşamıyor nerden biliyorsunuz?
Evren boşluk kabul etmez siz boşaldığınız an yeri dolacaktır ama boşalsanız..
Sizin hayatınız tabiki..

Ya samimi kız arkadaşı kim olsa kıskanır.Ayrılış nedenimiz de bundan oldu..Ayıp mayıp diyen dedi.Haklı da bir erkeğin bukadar sayıda samimi kız arkadaşı olmaz.İlk önce ne güzel herkes seviyor demiltim.Bu durum bana güven vermişti ama bu durun başına bela oldu:KK43:Uzaktan her iyi görünen şey iyi değilmiş..Bilseydim bulaşmazdım...olmamış gibi olnuyor ama biraz zaman..Boşandıktan sonra 8yıl sonra üçüncü sevme adayım.Öncekiler geçti ama ilk zamanlar zor geçti haliyle..Zaman ah ...Yaş da geçsin bakalım heba olsun..
İyiki yazdım yüzüme çarpın sürekli.

X