Biri var..çocuklu bekar baba..

Icinde hic heves yok adamin hoslanan bi adam yerinde duramaz en azindan ilgisini belli eder arar konusur iletisimler cok kopuk ve karsinizdaki adaminda dürüstlügü yok gibi sanki
icinizde duygular vaarken burda unut demek zor ama bu adamlada cok ileri vadeli ciddi adimlar atabilecegini düsünemiyorum

Yok ya sevde ben sağlam başladım olgunca devam ettitdim.Hoşlanıyorum deyip eskilerin travmasını atlatqmayıp ilgisiz kalan adama cadılaşmam normal..Ben de yaralıyım ama arsıza vuruyorum kendimi iyileştirmek için.Bu yaşa geldik diye aşkın hoşlantının hallerinden vazgeçecek değiliz..Yoksa güven sorunu baki kalır her talibe karşı..Ben ilgisiz olduğu halde terketmedim anlamaya çalıştım.Ama o hoyratça kopardı...Ben aramayacam zaten kesinlikle..Üzgünüm ama.Her gelip giden daha fazla eksiltiyor beni..Değer verdiklerimin boş çıktıkça.Adam sağlam durmadı,kaçak döğüştü..Ben sağlam durdumOnu da düşündüm...Ama ilgisizlik fabrika ayarlarımla oynuyor birazBen de bu konuda yaralıyım.Ama beni düşünen kim.Beyefendi kendi k.ç.ını düşündü sadece .Hiç beni düşünmedi zerre..Hep almak olmaz..İlgisi normal olsaydı ben daha özenli düşünür ve konuşurdum..Hoşlanmadığımı söylediğim halde yaptı bunu.Ben sadece yeterince görüşmek zaman geçirmek istedim.Zaten nöbetlerde aynı yere yazmıyordu onun sorumlumuz olan bayan arkadaşı...Suçlu ben oldum şimdi...Tmm çocuk hakkında içimi gizkeyecektim.Ama böyle koparmayqcaktı..Ben koparmadım o kadar ağır aheste hallerineİnsan hoşlandığı kişiyi hemen atamaz oysaki.Önemser..Üstünde tekrar düşünür..Kolaymı hoşlanacak kimse bulmak...Hem de benim gibi birini..Ben de onun gibi birini...Bu sorun çözülürdü oysa.Dur bakalım arayacak mı...Ben olsam ararım.Bu insanlar çok acımasız ve eyvallahsız..Eski hayrsız sevgilileri gibi kadınlar başeder onun gibisiyle.Ben biraz fazla temizim...Fazla düzüm...Affediciyim...Sevgiye önem verenim.Kolay atamam..

Son düzenleme:

Selam Tulipa, seni hatırlıyorum eski bir konumdan epeyce yazışmıştık :)
Bu adamı defet gitsin, bir halt olmaz bundan
Beni düşündüren eski kırgınları değil, çocukla ilgili görüşleri
Daha olmamış bir şeyi bu kadar didikliyorsa bırak gitsin
Çocuklu biriyle evlendim, inan çok zor, senden her şeye eyvallah bekliyor anladığım kadarıyla, uzak olsun, huzurun olsun, tecrube edinmiş birinden dostane tavsiyedir, dertsiz başına dert alma arkadaşım

Adam kaçak dövüşt zaten.Dürüst olmadı,içini benim gibi açmadı...Oysa bilir herkes beni.Can acıtacak insan değilim..

Sıkma canını, boşver. En azından sen açılmışsın; denesemiydim diye içinde kalmaz.

Hiç muhatap olma artık, yoluna bak.

Adam kaçak dövüşt zaten.Dürüst olmadı,içini benim gibi açmadı...Oysa bilir herkes beni.Can acıtacak insan değilim..
Sen elinden gelen her seyi yapmissin kendini kanitlamak adina da bu iliskiyi baslatmak adina da..
Söylenecek cok bisi kalmamis her seyin hayirlisi olsun..

Slm dahi vermiyoruz artık birbirimize.Başlamaz olaydım.Önceden moralim daha iyiydi...Ben işle ilgili konuşursam o da konuşuyor.Ben mi yanlış anladım bilmem ama gözlerinde bir yumuşaklık gördüm.O da bende gördü aslında...

ah bu erkekler!..

sizin çocuğunuz yok. başkasının çocuğuyla uğraşmak kolay mı? adam bir de liseli kızlar gibi davranıyor. boşverın gitsin . bulunmaz hint kumaşı zannetmiş kendini.

Ben razıydım aslında ya.Vazgeçmek kolay olmuyor içim bukadar ısınmışken..Gelse kabul edecem yani....Ama gelmez belki...O konuda katı gibi..Ben de eyvallahsız konuştum.Gelmem bir daha dedim.Kendisiyle konuşsam söylediğim şeyler için özür dilesem başlarız belki ama tükürdüğmü yalamak olur..Dayanamıyorum yaaa artık ayrılıklaraDepresifleştim yine.Bana iyi gelecekti o..
Çocıklara da hem onun hatrına hem de iyilik olsun diye bakacaktım....Eskilerin travması deyip mesafelı olmasaydı biraz uzak durmasaydı ,benle yeterli görüşseydi;herşey normal seyrinde gidecekti..Böyle pat pat söylemek zorunda kalmayacaktım...Bunlar olmayacaktı.

Evet meğer kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyormuş.Fqcesinde de geçen "ben kızların peşinden koşmam onlar koşsun "demişti.Facemde yok kendisi.Baktığımı bilmiyor sanırım.Kimseye ilk ben teklif etmedim demişti bir de bana..

Son düzenleme:
Cok psinden kosmussun coookk.
Bogdun adami.

Hem senin yonunden bakinca 2 cocukluyu kaldirabilecekmisin?

Hepsini gectimde, baskasinin cocuklarina bakmayi bu kadar basit sanmayin... Sevaptir, cocuklari sevmektir apayri bisey... Bakin iki evladim var, Allah eksikliklerini göstermesin hep onlari korusun... Canimi veririm, hayatimin en kiymetlileriler ama gelin görün ki bazen cileden cikarta biliyorlar, yani diycem insan kendi canindan kanindan olanla bile bazen bas edemiyor, elinkine ne kadar sabirli olabilir ki? Bu cok önemli bi nokta bence, tekrar dönsün, affederim, ah bana iyi gelecekten evvel bu konuyu ciddi anlamda düsünmeniz gerekir, bence cok hafife aliyorsunuz cocuklu bi hayati heleki baskasinin olduklari halde...

Ya peşinden koşmak değil sağlam durmak..İki yerde yanlış yaptın dedi bulunmaz hint kumaşı.O bayan arkadaşıyla zaman geçiriyor iş yerinde sorumlu bunu yanına yazıyor ve bu benim yanıma gelmiyor çaktirmadan da olsa anlaşılacak diye.Sorumlu olunca hiç gelmiyor..Ara kantine çıkalım dedim bir ara.Telim kesikti,telimin kesik olduğunu da anlamamış.Aramadı o gün .Gün sonunda odadan geçerken gördü de uğradıBen orda."sana kızgınım git ya ara dedim aramadın.x in yanıdan ayrılmıyorsun ama.Ona aşıkmısın nesin."lafına sinirlendi.Evli olsam dahi boşardım seni dedi..Ben buna da kırıldım tabiBir de bir gün önceki teldeki kısıtlı görüşmede çocuklarıyla ilgili tereddütüm.İkisi için uzaklaştı.

.İkisi için onla konuşmam mı gerekiyor.Yanlışımı gidermem mi gerekiyor.Belki onu bekliyor..Ben çok üzüldüm yaaa..

Bu yazışmalar mesajla oldu hep.

Tipik erkek, siz ilgilendikçe şımarıklaşıyor. Bence zor bir ilişki olur, çocuk da sorumluluk ister. İyi düşünün.

Sütten ağzınız yanmış yoğurdu dolaba atıp yemeniz gerekirken adam işten gelince ayaklarımı yıkayacaksın dese evet diyecek duruma gelmişsiniz

Sütten ağzınız yanmış yoğurdu dolaba atıp yemeniz gerekirken adam işten gelince ayaklarımı yıkayacaksın dese evet diyecek duruma gelmişsiniz

Bıktım usandım ayrılık acısından.Birinden sevdiğim halde uzak olmak zorunda olmaktan..Herkese güvenemiyordum sevemiyordum.Ben bunları yaşayacağımı bilmeden başladım.Ama iş işten geçti.

Yedi yıldır ayrılık acısı yaşar mı bir insanSevdiği halde uzak kalmak zorunda olmak.Sırf bunları yaşamamak için artık olsun bitsin istiyorum.Hiç değilse gerçek acılar uaşayacaksam yaşarım..Allah göstermesin de...

Belki o da iç muhasebe yaşıyor şuan .Belki o da üzülüyor..Bilemeyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…