biri beni duysun..

Bırakma kendini
Korkma sadece korkma
Hiç unutma insanın sahibi Allah'tır, asla yalnız bırakmaz
Yeni bir başlangıç sana şu an çok zor görünüyor biliyorum
Ancak sakin ol; kafanda bir program yap ve uygula, adım adım git

İnşallah kinle nefretle beslenmeyen yaşamın her gününün kıymetinin farkında olan biri çıkar karşıma. Haa şunu da öğrendim erkek olmasa da olan hatta daha güzel olan bişey. Bundan sonra benim istekleriM benim fikirlerim

Haftasonuna kadar arkadaşımda kalmaya devam. Haftasonu arkadaslarla el birliği ile eve giriyoruz ve eşyaları topluyoruZ. Sonra babama haber vercem. Arkadaşlarım gözün aydın dedi. İnanılıyor musunuz yaşadığım cehennemi ne kadar normallestirmisim içimde.

Yerinde olsam kocanın bu paragöz tavırlarını gördükten sonra ışık hızıyla soğurdum... Bu ne arkadaş ya her kavgada altınları almaya çalışması, sürekli altın hesaplarına girişmesi, altın taleplerinde bulunması.. Bence al o altınları ve yüzüne çarp. Altınlarını alıp koynuna mutlu mesut yaşasın.. Bir tek çocuk yapmak istememe kararı yerinde olmuş çünkü bu adamdan çocuk mocuk yapılmazmış zaten. Olan yavrucaklara olurmuş.. Boşanma konusunda doğru karar vermişsiniz... Umarım bir an önce atlatırsın, mutlu günler diliyorum sana...

Devrin erkekleri adam değil ki ben anlamıyorum. Altın başını yesin. Allah ından bulsun tek duam bu

Devrin erkekleri adam değil ki ben anlamıyorum. Altın başını yesin. Allah ından bulsun tek duam bu
İnan tam tersi olanlarıda var ama sen belli ki fazlasıyla yanlış bir seçim yapmışsın. Ama zararın neresinden dönsen kardır dediğim gibi çocuğunun olmaması çok büyük bir avantaj. Olsun, moralini bozma bundan sonrası çok güzel olur belki. Mutlu olmanı ve seçimlerinin bir daha asla seni yanıltmamasını diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…