• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri beni duysun..

pfff. kendime inanamiyorum. bi yandan radyoya canli yayinda kaza haberinin durumunu bildiriyorum, bi yandanda bi saattir konunu okumaya calisiyorum : )

yahu ne bicim baharmis bu 2015 bahari. Her bahar boylemi bu KK? Her taraftan bi bosanma vakaasi firliyor (bitaneside ben tabi).

Gel tatlim gel, sana simsiki sarilayim bitane. Sonrada oturup hep beraber aglayalim olmaz mi? :KK15:

Beni de alınn :)

En azından hayata karşı daha tecrübeli olursunuz. Sağlam basarsınız. Yeni insanlar, yeni hayat, yeni bir şehir size iyi gelebilir. İnşallah bundan sonraki hayatınız da her şey gönlünüzce olur. Allah yolunuzu açık etsin.

pfff. kendime inanamiyorum. bi yandan radyoya canli yayinda kaza haberinin durumunu bildiriyorum, bi yandanda bi saattir konunu okumaya calisiyorum : )

yahu ne bicim baharmis bu 2015 bahari. Her bahar boylemi bu KK? Her taraftan bi bosanma vakaasi firliyor (bitaneside ben tabi).

Gel tatlim gel, sana simsiki sarilayim bitane. Sonrada oturup hep beraber aglayalim olmaz mi? :KK15:
Ağlayalim ama sonra mutluluk haberlerini paylaşıp musmutlu olalım olmaz mı? o sevimli suratı yapmayı beceremiyorum :) yaptım say

su an dogru sayfada mı yazıyorum onu bile bilmiyorum. boşanma sonrası travma nasıl atlatılır diye bakınırken sayfa cıktı üye oldum ve yazıyorum. bi bucuk yılı aşan temmuzda 2 sene olacak evliliğim perşembe günü saat 3 te anlaşmalı olarak bitiyor. en baştan beri tatsız başlayan ama bi kere o imzayı attım diye ölesiye çabaladıgım sonsuza dek sürecek sandığım evliliğim bitti. benim de hatalarım oldu fevrilik gibi. ama her hatamdan ders almaya calıstım ve özür diledim. yeri geldi küstü yatagını ayırdı konusmadı hep ben gittim yapma etme dedim. ailemden babama taktı cünkü babam pek razı degildi. ben öğretmenim eşimde öğretmen benim sayemde asla cıkamayacagı dogu ücrasından es durumu tayini ile cıktı. her kavgadan sonra evde duran maksimum 15 bin ya eder ya etmez altınları sakladı. evin giderleri bölüsüldü ev arkadası gibi yasanmaya baslandı. yatak odamız asla hayal ettiğim gibi olmadı. ayda 1 yada 2 kere beraber oluyorduk ve asla cocuk istemedi. en son sofrada yemek yerken oyun oynamayı bırakmıyor diye sinirlendim ve tartıştık. arkadaşıma gideceğimi ve biraz kendisini düzeltmesi gerektigini söyledim. cünkü 2 haftadır sadece yalvarıyordum benimle ilgilenmesi evliliği kurtarması için ona ragmen beni dırdırla sucluyor ve kendinde hata görmüyordu. araya arkadaslar girdi günler gecti ve bu arada ben arayacak beni derken arkadaslarımdan altını kuruşu hesapladıgını ailesine yolladıgını duydum. karsılıklı konustuk ve bitsin kararını aldık. cünkü artık canıma kıymayı düşünür hale gelmiş ve bi kac kere girişimde bulunmustum. benim ölmek istememın sebebi sevdiğim adamla mutlu olamamdı. onun bitmesini istemesinin sebebiyse bana deger vermeyişi. dün avukatta anlasmalı olarak metin hazırladık benden istedikleri altın talebinde bulunmamam bosanma süreci ve sonrasında evde onun kalması ve esyaların onun ödediklerinin kendinde kalmasıydı. maaşımdan biriktirerek aldığım altınlarımı vermedi oda 2 kücük altın zaten. meblaglar komik ama tavırlar o kadar can yakıcı ki. lütfen bana bosanan arkadaslar bişeyler sölesin mayıs sonu temmuz bası tayin isteyip gidecegim ama tek basıma yeni bi baslangıc o kadar korkutuyorki beni yalvarırırm beni yalnız bırakmayın.
Evliliğiniz içinde yaşanan problemleri siz tek başınıza çözemezdiniz. Karşı tarafın da istekli olması lazım. Bunun için de sevmesi, değer vermesi tabi ki. Tüm hataları siz yapmış olsanız bile, ki bu mümkün değil, karşı taraf gerçekten sevseydi her türlü sahip çıkardı, emek verirdi.
Ayrıca bir erkek bosanirken kadını nasıl düşünmez? Altınları, paraları toplamış götürmüş, vay bee. Senin ne yapacağını hiç düşünmüyor.
Zaten değmeyecek biriyle evlilik yapmışsınız gibi geldi anlattiklarinizdan. Sürekli sıkıntı, stres dolu günler yasayacaginiza şimdi istediğiniz gibi, keyfinize göre bir hayat kurabilirsiniz isterseniz. Tayin oldugunuz yerde çok aktif olmaya çalışın mümkün olursa

Mutsuz oldugu halde yuvasi yikilmasin diye cabalayan siz, elinizden geleni yapmissiniz. Esiniz olgunluk yonunden size erisememis bence.
Tayininiz ile taze baslangic yapabileceginiz bir yere gider, oncelikle huzur bulursunuz insallah diyorum. Huzur varsa mutluluk da bir sekilde gelir bence.

V
Canim gecip gidecek emin ol.. sadece dirayetli ol.. o adamdan neden ayrilmak istedin onu dusun... sana yaptiklarini dusun.
Ve lutfen yarin duruşmaya tek basina gitme.. samimi bir arkadasin kardesin ne bileyim bir yakinin muhakkak ki olsun yaninda.. benim kizkardesim gelmisti.. o gelmese cok daha zor olurdu.. inanilmaz destek oluyorlar..

Kurtulduğunuza sevinmelisiniz ama neden bütün şartları kabul ettiniz. Sanki eşiniz üzerinizde yıldırma politikası uygulamış. Sayenizde güzel bir yere gelmiş yetmemiş altınlara eve göz dikmiş. Ben olsam anlaşma falan yapmam onla. Tabii bu sefer de uzar siz yıpranırsınız. Bilemedim iki tarafı ...... değnek

2 buçuk saat sonra bitecek. Etrafımda yükselen seni sevse bitmezdi cümleleri beynimde fir dönüyor. Ne çocuğumun olmaması ne işimin olması ne fizigimin düzgün olması ozguvenimi yerine getirmiyor. Milletin söylediği bu sözler sinirimi bile bozuyor hatta. Sen kaybeden değilsin o kaybetti sana adam mi yok cümleleri ne kadar boş. Bekarà kız boşamak kolay diyen atalarımızı saygıyla anıyorum

çekişmeli boşan arkadaşım
yaoma o zaten senin hayatına s.çmış bir de kendin sıfırdan başlatarak üzme
çkeişmeli boşan sonradan iş işten geçtikten sonra çook pişman olacaksınız

2 buçuk saat sonra bitecek. Etrafımda yükselen seni sevse bitmezdi cümleleri beynimde fir dönüyor. Ne çocuğumun olmaması ne işimin olması ne fizigimin düzgün olması ozguvenimi yerine getirmiyor. Milletin söylediği bu sözler sinirimi bile bozuyor hatta. Sen kaybeden değilsin o kaybetti sana adam mi yok cümleleri ne kadar boş. Bekarà kız boşamak kolay diyen atalarımızı saygıyla anıyorum

çekişmeli boşan arkadaşım
yaoma o zaten senin hayatına s.çmış bir de kendin sıfırdan başlatarak üzme
çkeişmeli boşan sonradan iş işten geçtikten sonra çook pişman olacaksınız

Bütün sayfaları tek tek okudum dayanamadım giriş yapıp yorum yapmak istedim son yarım saat galiba sonra özgürsunn ohhh bütün ömrü nasıl heba ederdin o insana seviyor olabilirsin ama tek taraflı olunca nasılda yorulur tükenir insan keske zamanında bitseydi yazık gençliğime demiceksin elbette ilk zamanlar acın olur bu gerçek zaman geçtikçe daha iyi hissedersin üstelik güçlüsün, güçlüden kastım hem ekonomik anlamda ve çocuk yok onun için endişelenecek. tatile felan çıksan bu dönem sana iyi gelir yakın arkadaşlarınla bol bol vakit geçir herşey daha güzel olacak inan biraz zaman sadece

sevgili konu sahibi nasıl gittiiiii????? dualarım ve tüm iyi niyetim seninle...:cry::cry:sanırım en zor kısmı bu. bitince rahatlarsın.

Back