• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri beni duysun..

HIH İŞTE BENDE O KIVAMA GELMEK İSTİYORUM :) :) :)
gelırsın gelır
benım akrabamalarım benı cok pohpohluyorlardı
aman bee sen evlenırsın sen evlenırsın dıye dıye
baya bı sıstık halada sısıgız
Allah ındırtmesın ne dıyım :D
bı bılgı :d
bosanalı 5 sene
yenı esımle evlenelıde 3 sene dolmak uzere :)

gelırsın gelır
benım akrabamalarım benı cok pohpohluyorlardı
aman bee sen evlenırsın sen evlenırsın dıye dıye
baya bı sıstık halada sısıgız
Allah ındırtmesın ne dıyım :KK70:
bı bılgı :d
bosanalı 5 sene
yenı esımle evlenelıde 3 sene dolmak uzere :)

Aynı pohpohlanma olayı bende de var :)) Ama sanırım bendeki beyinde bir hata var :)

Yarın saat 3 te mahkeme var. Umarım ziril ziril ağlamam sonrasında. Vakti olan yarın bana yazsın lütfen bana çok iyi geliyosunuz

Canımm mahkemede ağlamak istersen ağla sıkma kendini.. Ama o adamın karşısında dik dur. Güçsüz de olsan güçlüü görün. Unutma senin kaybedeceğin ciğeri beş kuruş etmeyen bir mahluk ama o kendisini seven bir eş kaybediyor bırak o düşünsün... Güçlü ve dik dur karşısında...

Ve mahkemeden sonra yaz olur mu merakta bırakma.. Aynı yaştayız ve kısmen aynı şeyleri yaşıyoruz.. Seni çok iyi anlıyorum inan ...
Yazcam canım yazmasam daha kötü oluyorum. Bugün daha iyi hissediyorum ama duygusal gelgitler yaşıyorum tamam iyim diyorum 2 saat sonra bambaşka bi moda giriyorum. Yarın imzayı atıp bitince eşyalarımı toplamaya başlıcaz arkadaşlarımla. Onlar olmasa napardim bilmem halledicez toparlicaz sıfırdan başlıcaz şeklindeki çoğul konuşmaları beni nasıl rahatlatıyor anlatamam. Sizlerı de tanımıyorum ama arkadaş oldunuz bana allah razı olsun

Yazcam canım yazmasam daha kötü oluyorum. Bugün daha iyi hissediyorum ama duygusal gelgitler yaşıyorum tamam iyim diyorum 2 saat sonra bambaşka bi moda giriyorum. Yarın imzayı atıp bitince eşyalarımı toplamaya başlıcaz arkadaşlarımla. Onlar olmasa napardim bilmem halledicez toparlicaz sıfırdan başlıcaz şeklindeki çoğul konuşmaları beni nasıl rahatlatıyor anlatamam. Sizlerı de tanımıyorum ama arkadaş oldunuz bana allah razı olsun

Benim 2 yıl oldu ben hala yasıyorum o gelgitleri :)) Takma kafana herşeye ragmen hayat güzel , özlediğin an neden boşanmaya kara verdiğini hatırla inanılmaz ferahlıyorsun tecrübeyle sabit :))))

canım sakın anlaşmalı boşanma hem adam senin hayatını mahvetmiş hem de üstüne bonus almış vermişsin... çekişmeli boşan...
çekişmeli boşanmak gurursuzluk değil... iste!' iste !hakkındır iste!

ben de 2 sene önce boşandım ve size nacizane birşeyler yazmak isterim
Öncelikle yaşadıklarınız size şu anda çok zor gelebilir, bu çok normal
Önemli olan boşanmanın, dünyanın sonu olmadığını bilmeniz ve herkezin başına gelebilecek hayatın kötü bir sürprizi gibi düşünmelisiniz
yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla üzülmenize zerre kadar değmeyecek bi adamla evliymişsiniz zaten
onunla daha fazla zaman kaybetmeden bir an önce hayatınıza yeni bir yön vermeye çalışın lütfen
Sizi anlamayan, zerre kadar değer vermeyen bir adamın nesine üzüleceksiniz ki
hem elinizde mesleğiniz ve ekonomik gücünüzde varmış daha neye üzüleceksiniz
koyverin ipini ne hali varsa görsün
yalnız düğünde size takılan ne varsa hepsini talep edin, çünkü sizin kanuni hakkınız
o işine geldiği gibi davranıyorsa siz neden bırakacaksınız ki
ben boşanırken kuruşumu bırakmadım çatır çatır aldım neyim var neyim yoksa
şimdi problemsiz bir hayatım var çok şükür
gez toz, kendine vakit ayır, tatil yap, sevdiğin insanlarla vakit geçir
zamanla bu yaşadıklarınıza neden katlandığınıza hayret edeceksiniz
bazen boşandığım adamla karşılaşıyorum da
rezil rezil sap gibi dolanıyor ortalarda bi .ok yapamadı hayatında
ben çok kötüydüm de, ana oğul iyi bir insan bulamamışlar daha :-))
kendine zaman tanı ve sadece bekle bak neler oluyor neler çıkıyor karşına
sen bile şaşıracaksin...

Ben yazdıklarınızın hepsini okumadım. Okuyamadım. Anlaşmalı boşanacaksınız sanırım, çekişmeliye döndürüp altınlarınızı alabilirsiniz. hakkınızı aramalısınız. Çekşmeli istemiyorsanız da anlaşma metnine altınları da ilave edebilirsiniz.

ta

nrım tanrım ne güldüm yaaa. içimden geçeni yazmışsınız. konu sahibi üzülmesin diye yazmadıydım:KK70:
Sicti onu biliyorum da Allah cikarsin. Avukatim çekişmeli zor bir süreç psikolojin kaldırmaz dedi. Bırak Ve önüne bak dedi. Ciddende o kadar adi ki benim tahammülüm kalmadı. Onun hakkı geçeceğine benim hakkım geçsin. Altın kuruş boş. evi altını başını yesin. Onunla mücadele edecek gücüm yok

pfff. kendime inanamiyorum. bi yandan radyoya canli yayinda kaza haberinin durumunu bildiriyorum, bi yandanda bi saattir konunu okumaya calisiyorum : )

yahu ne bicim baharmis bu 2015 bahari. Her bahar boylemi bu KK? Her taraftan bi bosanma vakaasi firliyor (bitaneside ben tabi).

Gel tatlim gel, sana simsiki sarilayim bitane. Sonrada oturup hep beraber aglayalim olmaz mi? :KK15:

Sicti onu biliyorum da Allah cikarsin. Avukatim çekişmeli zor bir süreç psikolojin kaldırmaz dedi. Bırak Ve önüne bak dedi. Ciddende o kadar adi ki benim tahammülüm kalmadı. Onun hakkı geçeceğine benim hakkım geçsin. Altın kuruş boş. evi altını başını yesin. Onunla mücadele edecek gücüm yok

Valla arkadaşım ben de en başta öyle düşündüm ve öyle de yaptım.. yeter ki çıksın gitsin hayatımdan başka bişey istemiyorum dedim. Tek kuruş talep etmeden anlaşmalı boşandım... Ama ne oldu hayata sıfırdan başlayan ben oldum.. Tamam çok şükür maddi bağımsızlığım var ama bakıyorum da adam aynı düzende ne güzel yaşıyor.. Bir arkadaşım bana nasihat etmişti ben dinlememiştim şimdi ben söyleyeyim size dinler misiniz bilmiyorum :) Sen alıp yemezsen gidip o...... larla yiyecek.. Alıp çöpe dahi atacak olsan hakkını al demişti.. Ama ben de sizin gibi düşünüp bir an önce bitsin demiştim... Şimdiki aklım olsa tazminatımı da nafakamı da hakkımı da alırdım...

Back