• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri beni duysun..

uzulmeyin artik,bu kadarla atlattiginiza dua edin.
bencil,sevgi yoksunu bi insana denk gelmissiniz,insallah bundan sonra hersey daha guzel olacak.
zaten boyle bi adamin bi yavruya babalik yaptigini dusunemiyorum,arada cocugun olmamasi gercekten sizi cok ama cok daha ozgur kilar ve birdaha hayatinizin sonuna kadar hicbi sekilde bu insanla gorusmek zorunda kalmazsiniz.
mal paylasimina gelince,size haksizlik yapildigi ortada..erkek dururken evden kadinin gitmesi ayri bi rezillik ama sizinde icinize siniyorsa bu durum diyecek bisey yok.en azindan kavga gurultu olmadan tek celsede bitirir yolunuza bakarsiniz.Dunya malida dunyada kalir,haksizlikla el koydugu seylerde burnundan fitil fitil gelir merak etmeyin.

Bu haksızlık yapılarak boşanan çiftlerden , özellikle kadınların sırf eziyet için hiç bir mali hakkından vazgeçmemesi taraftarıyım.

Altınlardan vazgeçmemeli, evdende onun gitmesini talep etmeliydiniz. Üstünede mihrinizi ve nafakanızı istemeliydiniz.
Bu kadar kolay bir hayatı altüst edip gidemez erkekler.

herşeyden önce çalışan ayaklarının üzerinde duran bir bayansınız ve çocuğunuz yok burdaki çoğu kadından çok daha şanlısınız intihar etmekte neyin nesi milleti mi sevindirecekseniz.evet yaşadıklarınız zor umduğunuz gibi evliliğiniz olmamış fedakarlıkta yapmşsınız yeterince inanın bana şuan zor ama boşandıktan sonra nefes alıcaksınız sabırlı olun sadece.

Bu haksızlık yapılarak boşanan çiftlerden , özellikle kadınların sırf eziyet için hiç bir mali hakkından vazgeçmemesi taraftarıyım.

Altınlardan vazgeçmemeli, evdende onun gitmesini talep etmeliydiniz. Üstünede mihrinizi ve nafakanızı istemeliydiniz.
Bu kadar kolay bir hayatı altüst edip gidemez erkekler.
İnsan ole bi ana geliyo ki lanet olsun ben yine kazanirim İt gibi çalışırım sadakam olsun ama Allah cikarsin diyo. Tek umudum Allah.

İnsan ole bi ana geliyo ki lanet olsun ben yine kazanirim İt gibi çalışırım sadakam olsun ama Allah cikarsin diyo. Tek umudum Allah.

Evet kadınlar genelde böyle düşünüyor fakat boşanıp aylar geçince ah keşke böyle yapmasaydım diyor.
Alın , kullanmayın verin fakire fukaraya yinede hakkınızı bırakmayın o adamda.

Bütün boşanmış kadınlara bir ses aslında bu. Yapmayın alın hakkınızı. Sırf huzursuz olsun diye bile vazgeçmeyin hakkınızdan.

Adamın şartlarına bak " altınlardan vazgeç , evden git, eşyalar ... V.s
Hadsizlik yapmış.

ohhhhhhhhhh beeeeeeeeeeee de bi kahve ısmarla kendine yol yakınken çocuk olmadan yırtmışsın bak benim kolum bağlı çok şanslısın

Hocam bu nasil anlasmali bosanma eve kon altina kon esyaya kon e bu kadincagiz da eli belinde iki parca kiyafetiyle ciksin gitsin mi yani bu ne terbiyesizmis ya

yepyeni bir hayat kurun kendinize, daha mutlu huzurlu olacağın bir hayat ..
sizi hiç haketmemiş belli ki, işiniz var çalışıyorsunuz ve asla ona muhtaç değilsin.
şükret ki kurtulmuşsun .. Allah yardımcınız olsun

valla canım korkacak bısey yok
ama buna bıle bıle nasıl gıdılır bılmıyorum
benım eskı esım benı(kulakları cınlasın) terk etmıstı on yuzden anlayıp dınleyene kadar zaten cocugumla yolunda basında kalakalmıstım
ne bır para ne altın hepsınıde almıstı
evıde oylece bıraktı
bızde o evden cıktık
hersey zamanla
yuva kolay yıkılıyor, yıkılmıyor demek ısterdım ama esınızın hıc gecınmeye gonlu yokmus anlasılan
2 tane ceyrek altınıda ona zehır zıkkım edebılırsın sorun yok
herseye sıfırdan baslamak cok zor degıl unutuluyor

su an dogru sayfada mı yazıyorum onu bile bilmiyorum. boşanma sonrası travma nasıl atlatılır diye bakınırken sayfa cıktı üye oldum ve yazıyorum. bi bucuk yılı aşan temmuzda 2 sene olacak evliliğim perşembe günü saat 3 te anlaşmalı olarak bitiyor. en baştan beri tatsız başlayan ama bi kere o imzayı attım diye ölesiye çabaladıgım sonsuza dek sürecek sandığım evliliğim bitti. benim de hatalarım oldu fevrilik gibi. ama her hatamdan ders almaya calıstım ve özür diledim. yeri geldi küstü yatagını ayırdı konusmadı hep ben gittim yapma etme dedim. ailemden babama taktı cünkü babam pek razı degildi. ben öğretmenim eşimde öğretmen benim sayemde asla cıkamayacagı dogu ücrasından es durumu tayini ile cıktı. her kavgadan sonra evde duran maksimum 15 bin ya eder ya etmez altınları sakladı. evin giderleri bölüsüldü ev arkadası gibi yasanmaya baslandı. yatak odamız asla hayal ettiğim gibi olmadı. ayda 1 yada 2 kere beraber oluyorduk ve asla cocuk istemedi. en son sofrada yemek yerken oyun oynamayı bırakmıyor diye sinirlendim ve tartıştık. arkadaşıma gideceğimi ve biraz kendisini düzeltmesi gerektigini söyledim. cünkü 2 haftadır sadece yalvarıyordum benimle ilgilenmesi evliliği kurtarması için ona ragmen beni dırdırla sucluyor ve kendinde hata görmüyordu. araya arkadaslar girdi günler gecti ve bu arada ben arayacak beni derken arkadaslarımdan altını kuruşu hesapladıgını ailesine yolladıgını duydum. karsılıklı konustuk ve bitsin kararını aldık. cünkü artık canıma kıymayı düşünür hale gelmiş ve bi kac kere girişimde bulunmustum. benim ölmek istememın sebebi sevdiğim adamla mutlu olamamdı. onun bitmesini istemesinin sebebiyse bana deger vermeyişi. dün avukatta anlasmalı olarak metin hazırladık benden istedikleri altın talebinde bulunmamam bosanma süreci ve sonrasında evde onun kalması ve esyaların onun ödediklerinin kendinde kalmasıydı. maaşımdan biriktirerek aldığım altınlarımı vermedi oda 2 kücük altın zaten. meblaglar komik ama tavırlar o kadar can yakıcı ki. lütfen bana bosanan arkadaslar bişeyler sölesin mayıs sonu temmuz bası tayin isteyip gidecegim ama tek basıma yeni bi baslangıc o kadar korkutuyorki beni yalvarırırm beni yalnız bırakmayın.

Sevdiğin adamla mutlu olamamanın acısı çok acıdır bilirim.. Ben de yakın zamanda boşandım ve boşanma sebebim çok çok daha travmatik sebepler. 2 yıldır ayrıyım 6 aydırsa resmi olarak boşandık.. Ama kafanda bitirmen çok önemli arkadaşım. Ben her türlü pisliğe rağmen nefret edemedim ve hala acı çekiyorum.. Özlüyorum.. Ve bir yanım hep eksik kalacak biliyorum. Ama bitmesi gerektiği için biten bir evlilikti... Umarım siz beyninizde de bitirmişsinizdir.. Bu çok önemli

valla canım korkacak bısey yok
ama buna bıle bıle nasıl gıdılır bılmıyorum
benım eskı esım benı(kulakları cınlasın) terk etmıstı on yuzden anlayıp dınleyene kadar zaten cocugumla yolunda basında kalakalmıstım
ne bır para ne altın hepsınıde almıstı
evıde oylece bıraktı
bızde o evden cıktık
hersey zamanla
yuva kolay yıkılıyor, yıkılmıyor demek ısterdım ama esınızın hıc gecınmeye gonlu yokmus anlasılan
2 tane ceyrek altınıda ona zehır zıkkım edebılırsın sorun yok
herseye sıfırdan baslamak cok zor degıl unutuluyor

herşeye sıfırdan başlanıyor evet.. Çok daha özgür çok daha mutlu da olunuyor.. Maddi anlamda da çok daha iyi bir duruma geliniyor. Ama kafanda bitmemişse bir yanın hep eksik kalıyor.

Bence kurtulduğunuz için sadaka verebilirsiniz..
Gerçekten düşünceli bi insan olsaydı ceketini alır giderdi .. Ama o maşallah evin çatısına bile konmuş.
Çok daha güzel , huzurlu ve keyifli bi hayata adım atacaksınız diye düşünün..
Sırtınızda yük , aklınızda soru işaretleri , içinizde acı olmayacak inşallah ..
Çocuk olmadan yollarınızı ayırmanız bence daha iyi olmuş ..
Umarım her şey dilediğiniz gibi olur..
Canınızı sıkmayın olmaz mı ..
Sizi zaten haketmemiş bile..

su an dogru sayfada mı yazıyorum onu bile bilmiyorum. boşanma sonrası travma nasıl atlatılır diye bakınırken sayfa cıktı üye oldum ve yazıyorum. bi bucuk yılı aşan temmuzda 2 sene olacak evliliğim perşembe günü saat 3 te anlaşmalı olarak bitiyor. en baştan beri tatsız başlayan ama bi kere o imzayı attım diye ölesiye çabaladıgım sonsuza dek sürecek sandığım evliliğim bitti. benim de hatalarım oldu fevrilik gibi. ama her hatamdan ders almaya calıstım ve özür diledim. yeri geldi küstü yatagını ayırdı konusmadı hep ben gittim yapma etme dedim. ailemden babama taktı cünkü babam pek razı degildi. ben öğretmenim eşimde öğretmen benim sayemde asla cıkamayacagı dogu ücrasından es durumu tayini ile cıktı. her kavgadan sonra evde duran maksimum 15 bin ya eder ya etmez altınları sakladı. evin giderleri bölüsüldü ev arkadası gibi yasanmaya baslandı. yatak odamız asla hayal ettiğim gibi olmadı. ayda 1 yada 2 kere beraber oluyorduk ve asla cocuk istemedi. en son sofrada yemek yerken oyun oynamayı bırakmıyor diye sinirlendim ve tartıştık. arkadaşıma gideceğimi ve biraz kendisini düzeltmesi gerektigini söyledim. cünkü 2 haftadır sadece yalvarıyordum benimle ilgilenmesi evliliği kurtarması için ona ragmen beni dırdırla sucluyor ve kendinde hata görmüyordu. araya arkadaslar girdi günler gecti ve bu arada ben arayacak beni derken arkadaslarımdan altını kuruşu hesapladıgını ailesine yolladıgını duydum. karsılıklı konustuk ve bitsin kararını aldık. cünkü artık canıma kıymayı düşünür hale gelmiş ve bi kac kere girişimde bulunmustum. benim ölmek istememın sebebi sevdiğim adamla mutlu olamamdı. onun bitmesini istemesinin sebebiyse bana deger vermeyişi. dün avukatta anlasmalı olarak metin hazırladık benden istedikleri altın talebinde bulunmamam bosanma süreci ve sonrasında evde onun kalması ve esyaların onun ödediklerinin kendinde kalmasıydı. maaşımdan biriktirerek aldığım altınlarımı vermedi oda 2 kücük altın zaten. meblaglar komik ama tavırlar o kadar can yakıcı ki. lütfen bana bosanan arkadaslar bişeyler sölesin mayıs sonu temmuz bası tayin isteyip gidecegim ama tek basıma yeni bi baslangıc o kadar korkutuyorki beni yalvarırırm beni yalnız bırakmayın.
bencil bir adammış ve çocuksu tavirları gerçekten çekilmez. Hayatta arkadaş ve seçerken şuna dikkat edin,ucuz hesaplar peşinde koşmasın.gidin büyük bir şehirde yeni bir hayata başlayın ve hiç korkmayın. kendinize göre çaba göstermişsiniz.

herşeye sıfırdan başlanıyor evet.. Çok daha özgür çok daha mutlu da olunuyor.. Maddi anlamda da çok daha iyi bir duruma geliniyor. Ama kafanda bitmemişse bir yanın hep eksik kalıyor.
zamanla oda bıter
ben hep soyluyorum ben kocamı gayet severken basbaya ben hala onu aktıf olarak severken ve sevmeye devam ederken o kendıne bambaska bır hayat kurmus
hersey benım onu yakalamamla basladı ve evı terk ettı evı terk edecegınıde haber vermedı gayet adam bakkala gıttı
ve gelmedı
ben bıle unuttuysam herseyı
kı ben evlendım kı ben ask evlılıgı yaptım
sımdıde ben hcı sevmemısım dıyorum :) hadı hayırlısı

canim benim gecmis olsun oncelikle hayatin sonu degil inanki helede meslegin var kendini gecindirebiliyorsun cocugunda yok arkana bakma aldiklari onun olsun bosver merak etme hayir gelmez hicbirinden köpek gibi pesine düser bir süre sonra

Evet.... Hem de nasıl düşüyorlar... Bunların hepsi mi aynı olur ya :(

zamanla oda bıter
ben hep soyluyorum ben kocamı gayet severken basbaya ben hala onu aktıf olarak severken ve sevmeye devam ederken o kendıne bambaska bır hayat kurmus
hersey benım onu yakalamamla basladı ve evı terk ettı evı terk edecegınıde haber vermedı gayet adam bakkala gıttı
ve gelmedı
ben bıle unuttuysam herseyı
kı ben evlendım kı ben ask evlılıgı yaptım
sımdıde ben hcı sevmemısım dıyorum :) hadı hayırlısı

Bana umut vaat ediyorsunuz :) Ben de her konuda toparlandım ama nefret etmeyi başaramadım :( 2 yıl oldu.. Peşimi de bırakmıyor.. içim acıya acıya her defasında reddediyorum

Yazdıklarınızı okumak bana çok iyi geliyor Allâh bin kere razı olsun. Mantık alıyor hepsini anlıyor ama içimdeki mutlu olmak bu kadar zor muydu sorusu ve işte benim hayatımın adamı dediğim kişinin bu denli adilesmesi şoku atmama engel oluyor. Birazda şu anda babaların haberi yok tayin kesin değil eşyalarımı toparlayıp koyacağım yer yok bütün bunlar bana belirsizlik gibi geliyor. Eşyalarımı alsam başka bi şehre gitsem hadi bakalım hayata burdan devam edeceksin deseler tamam deyip sarılcam dört koldan. Bekarken tartistigim babamı OFF poff yaptığım annemi o kadar özledim ki. 2 yılda görüşmemem için onlarla herseyi yaptı. Gozumu kapatınca kendimi baba hadi kızını toparla derken buluyorum çok üzgünüm kırgınım kör bıçakla kestiler de bi kenara attılar sanki beni

Umarım ailenizin de desteğini alırsınız... bu süreç zor olacak ama atlatacaksınız buna inanın... Ben hala seviyorum... Ama mutluyum daha huzurluyum... Bir erkekle mutsuz olacağıma tek başıma mutsuz olurum demişti bir arkadaşım. Çok sevmiştim bu sözü...

Bana umut vaat ediyorsunuz :) Ben de her konuda toparlandım ama nefret etmeyi başaramadım :KK43: 2 yıl oldu.. Peşimi de bırakmıyor.. içim acıya acıya her defasında reddediyorum
eskıyı hıc kafama takamam
sende takma
ben hep egom sısık gezıyorum
ben daha ıyılerıne layıgım ondan bıttı ondan Allah oldurmadı
tovbe estafurullah
eskı kocamla karsılassam ona sumugumu atmam

Back