- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi pembe_panter20
-
gelırsın gelırHIH İŞTE BENDE O KIVAMA GELMEK İSTİYORUM :) :) :)
Güldürdün beni☺eskıyı hıc kafama takamam
sende takma
ben hep egom sısık gezıyorum
ben daha ıyılerıne layıgım ondan bıttı ondan Allah oldurmadı
tovbe estafurullah
eskı kocamla karsılassam ona sumugumu atmam
gelırsın gelır
benım akrabamalarım benı cok pohpohluyorlardı
aman bee sen evlenırsın sen evlenırsın dıye dıye
baya bı sıstık halada sısıgız
Allah ındırtmesın ne dıyım
bı bılgı :d
bosanalı 5 sene
yenı esımle evlenelıde 3 sene dolmak uzere :)
Yarın saat 3 te mahkeme var. Umarım ziril ziril ağlamam sonrasında. Vakti olan yarın bana yazsın lütfen bana çok iyi geliyosunuz
Yarın saat 3 te mahkeme var. Umarım ziril ziril ağlamam sonrasında. Vakti olan yarın bana yazsın lütfen bana çok iyi geliyosunuz
Yazcam canım yazmasam daha kötü oluyorum. Bugün daha iyi hissediyorum ama duygusal gelgitler yaşıyorum tamam iyim diyorum 2 saat sonra bambaşka bi moda giriyorum. Yarın imzayı atıp bitince eşyalarımı toplamaya başlıcaz arkadaşlarımla. Onlar olmasa napardim bilmem halledicez toparlicaz sıfırdan başlıcaz şeklindeki çoğul konuşmaları beni nasıl rahatlatıyor anlatamam. Sizlerı de tanımıyorum ama arkadaş oldunuz bana allah razı olsunVe mahkemeden sonra yaz olur mu merakta bırakma.. Aynı yaştayız ve kısmen aynı şeyleri yaşıyoruz.. Seni çok iyi anlıyorum inan ...
Yazcam canım yazmasam daha kötü oluyorum. Bugün daha iyi hissediyorum ama duygusal gelgitler yaşıyorum tamam iyim diyorum 2 saat sonra bambaşka bi moda giriyorum. Yarın imzayı atıp bitince eşyalarımı toplamaya başlıcaz arkadaşlarımla. Onlar olmasa napardim bilmem halledicez toparlicaz sıfırdan başlıcaz şeklindeki çoğul konuşmaları beni nasıl rahatlatıyor anlatamam. Sizlerı de tanımıyorum ama arkadaş oldunuz bana allah razı olsun
yok ınsan aglıyor tabı ama yeterkı orada aglamayınYarın saat 3 te mahkeme var. Umarım ziril ziril ağlamam sonrasında. Vakti olan yarın bana yazsın lütfen bana çok iyi geliyosunuz
canım sakın anlaşmalı boşanma hem adam senin hayatını mahvetmiş hem de üstüne bonus almış vermişsin... çekişmeli boşan...
çekişmeli boşanmak gurursuzluk değil... iste!' iste !hakkındır iste!
nrım tanrım ne güldüm yaaa. içimden geçeni yazmışsınız. konu sahibi üzülmesin diye yazmadıydımadam senin ağzına s.çmış
ne anlaşmasdı çatışmalı
kesinlikle katılıyorummmmmmmcanım sakın anlaşmalı boşanma hem adam senin hayatını mahvetmiş hem de üstüne bonus almış vermişsin... çekişmeli boşan...
çekişmeli boşanmak gurursuzluk değil... iste!' iste !hakkındır iste!
Sicti onu biliyorum da Allah cikarsin. Avukatim çekişmeli zor bir süreç psikolojin kaldırmaz dedi. Bırak Ve önüne bak dedi. Ciddende o kadar adi ki benim tahammülüm kalmadı. Onun hakkı geçeceğine benim hakkım geçsin. Altın kuruş boş. evi altını başını yesin. Onunla mücadele edecek gücüm yokta
nrım tanrım ne güldüm yaaa. içimden geçeni yazmışsınız. konu sahibi üzülmesin diye yazmadıydım
Sicti onu biliyorum da Allah cikarsin. Avukatim çekişmeli zor bir süreç psikolojin kaldırmaz dedi. Bırak Ve önüne bak dedi. Ciddende o kadar adi ki benim tahammülüm kalmadı. Onun hakkı geçeceğine benim hakkım geçsin. Altın kuruş boş. evi altını başını yesin. Onunla mücadele edecek gücüm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?