birgun eğer sözlenirsem aile arasi kimse resim cekmesini istemiyorum

Canım sen anneannenin yaptıklarını görmezden gel bence, onlar da çocuk gibi artık . Benim anneannem inan daha beter, ama hiç takmam . Öyle he der geçerim yine ona saygımı eksik etmem .
Fotoğraf meselesini de o kadar büyütme . O gün geldiğinde sen o günün güzelliğine odaklan . İstemediğin kişiler foto için gelirse somurtuk foto çekilirsin sende :)
Bu arada mesele evlilikse en beklemediğin insan bile moral bozabiliyor zaten , ben annemi ve babamı nişanlılık döneminde tanıdım diyebilirim, öyle zorlaştırdılar ki herşeyi . Ama moralini bozmamak senin elinde

Konuyla başlık ne alaka dedim, engel olamazsın ki herkesin elinde telefon var ya çağırmayacaksın ya da resim çekecekler resim çekseler ne olur ki

Yazım şekliniz çok kötü. Konu genelde anneanne. Olabilir böyle sorunlar da fotoğraf çekmeme konusunu anlayamadım ne alaka yani çekmesinler istemiyorum demeniz. Çekseler ne olacak. En fazla paylaşırlar bunun da anneannle bağlantısını çözemedim ki yaşlı kadın ne bilsin fotoğraf çekmeyi. Daha ortada fol yok yumurta yok söz yok, bunu mu düşünüyorsunuz? hele bir sözlenin o zaman düşünürsünüz. Kendi anne babanızla ilişkinize bakın bırakın kim ne derse ne yaparsa yapsın.

brnim ananemde oyle cok fedakarlık yaptım . yanında kaldım yanımızda kaldı ama kıymetli olanlar baskaları. ben kibirliymişim.
teyzem esim issiz kalınca bir gecmiş olsun demedi. okul begenmeyip okumayan ve okumak asamadında olan coxuklarını gösterip benmkilerde issiz dedi. biz evliydik ev kira ve coxuklu oldugunuz halde.

simdi hiçç önemsemiyorum ne halleri varsa görsünler.
düğünüme ananem gelmedi diğer kız kuzenimin düğününde hastaymısta ona gitmemiş buraya gelse o alınırmıs.
cektikleri fotolara gül hemde cok mutlulukla belki aralarında bir kıskanan olurda catlar

İlla ki bdv de konum olsun, bugün açmalıyım,hergün konu açmalıyım diye sıkmayın kendinizi. Rahat olun. Hobi edinin kendinize .

?
Birde anlaşılır yazsanız...
Diyorumki dert etmeyin benim konularima, cunku cok alakasiz bisey dediniz. Bana diyorsunuzki baska hobi ediniz kendinize halbuki kendiniz bu siteyi hobi getiren halen sizsiniz. 3 senelik hemde. Bidr ister hergun konu acip acmam bu sizi ilgilendirmez. Ozgürum bu konuda burda boyle bi yasak dahil yok..

Cekmeyin sıkıntı olmazki. Bende gıcığımdır bu konularda resmlerim sadece kendmde var:)) ne annemde ne kv de yok

Yas 3 falan sanirim
Ne alaka yani fotograf cekinilmemesini istemek? Onlarin da cok umuruydu sanki,cektirmezsen yasli anneannen oturup dovunmez merak etme soz resmim yok diye sen uzulursun
Sabah sabah okudugum konuya bak yazik oldu

Yas 3 falan sanirim
Ne alaka yani fotograf cekinilmemesini istemek? Onlarin da cok umuruydu sanki,cektirmezsen yasli anneannen oturup dovunmez merak etme soz resmim yok diye sen uzulursun
Sabah sabah okudugum konuya bak yazik oldu
Okumasaydim cokta umrumda

Fotograf cektirmek zorunda degilsin kimse fotograf cekmedin diye gelip hesap soramaz sana yada kafana silahta dayamiyolar istersrn sozunu bile aile icinde yap kimene senin tercihin kuserlerse kussunler zaten sana bi faydalari yok umrunda olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…