birgun eğer sözlenirsem aile arasi kimse resim cekmesini istemiyorum

Inanki daha bisürü anlamatigim olaylar var.. ama ben illerisini dusunuyorum gelmelerini istemiyorum cunku bozucaklarinida biliyorum resim konuna gelince benimle alakali hic biseyleri olmalarini istemiyorum.
yakinda soz olayiniz falan mi var neden takildiniz buna bu kadar? yipraniyorsaniz gorusmeyin. yasiniz kac?

Evet, ben istemiyorum ama ailem.olmaz onlarda olmali...elalem.ne dusunur ne derler capindalar.

Evet, ben istemiyorum ama ailem.olmaz onlarda olmali...elalem.ne dusunur ne derler capindalar.
Boşver takılma mutluluğunla ver cevabını herkes çatlasın. Kimseyi de hiçbir şeyine karıştırma havanı bas geç. En güzel anlarını değmeyen insanları düşünerek harcama inan pişman olursun ilerde

Kimisi anlamadi sanirim nedemek istedigimi kbalmayin iyi afade edemedim..

Yani demek istedimki beni cok uzuduler mutlu gunlerimde yanimda olmalarini istemiyorum, aslinda basligi yanliz yasadim. Yani istemiyorum.onlari fakat annem gil elalem neder ne dusunur diye laf olur gibi bi olaya engel.olamiyorum

kısa yazayım : o guzel gununu başkalarını düşünerek dert ederek kendine zehir etme.
insanlar kendine yakın olanı sevmez gibi görünürler ama severler.. sen o kuzenin mi ne ona bakma.. iyi olan sensin.

Ne zaman sozleniyorsun hayırlı olsun. Sana yapilanlardan sonra alabilcegin tek intikam fotografmi :) fazla masumsun

Onlarda fotoğrafın olmasın istiyorsun sanirim.yoksa o mutlu günün fotografi mi olmasın istiyorsun.okutup üfletirler falan diye mi...aslinda seni anlamaya çalışıyorum.yani benimde resmim kayınvalidem de olsun istemiyorum.öyle büyü müyü işlerine çok merakli.o yüzden evlilik resmimizi bile vermedim.zaten bendede yok.firsat bulup yaptıramadim.sonra salladım gitti.cd de fotolarim

Ortada damat yok, söz yok, söz fotoğrafının derdine dusmussun :) çok ilginc değil mi? Ben de annemin akrabalarindan nefret ederim. Annemi perisan etti dayilarim. Hala derdi ki " aman cocuklarim evlenirken karşı taraf neden dayilari yok demesin, kavgali aile diye dusunmesinler bizim icin".
Bence cok gereksiz bi düşünce.. neticede herkes geldi düğünüme, itinayla sildim o fotolari. Onların aldığı hediyeleri de ilk firsatta attım evimden. Negatif enerji veriyordu o eşyalar bana.
Siz de elinizden geliyorsa davet etmezsiniz. Mecbur davet edilecekse, silersiniz fotoğrafları biter gider. Bugunden bunun planı yapılmaz ki

Annen evlatlik falan mi acaba
Sende de hata var kalkmis gitmis kadin ne diye pesine dusuyosun sizi sevmeyen bir kadinin. Bir de aglayarak geri donuyorsun. Ben olsam tum baglari coktan koparmistim. Cok kinciyimdir.
Anneni babani da ikna et gelmesinler sozune. Ya da birak gelsinler yuzlerine bile bakma. Al sozlunu anne babani yanina oyle cektir fotograflari. Kadraja girmelerine bile izin verme.

Ortada damat yok muymus?
Var sanip yorum yapmistim

yakında sözün mü olacak anlamadım ben. fotoğraf ne alaka hiç anlamadım. sevmiyorsun madem çağırmazsın fotoya da gerek kalmaz.

yas kac egitim duzeyi ne??? birkeren ne Aklah askina??? ya bak ne olur yanliz degil yalniz.
hem daha fol yok yumurta yok. derdin mi yok dert ariyorsun... birak elalem nederse desin sen kendine yonel...

Belki de cekmezler bile fotoğraf anlattığınız gibiyse.Fotoğraf cekmeyin deyip kendinizi rezil etmeyin normal bi misafir gibi davranırsınız olur biter

Ya cnm benm ceksinler takma bunu kafna sen takintilarindan sıyrılmaya bak..Ne öle şu oldu bu oldu..Bı kendine gel kitap oku kendini geliştir takılma her seye..Yoksa mutlu olamazsın.birak çeken çeksin..Bırak ne diolarsa desinler sen kendi iç huzurunu saglamlastirirsan kimse seni uzemez.uzsede Psikolojin bozulmaz.Biraz relax takil.

Eğer fotoğraf çekilmek istemiyorsanız aile ici kimseyi çağırmamanız lazım.Yoksa hiç haberiniz olmadığı istemediginiz kişilerle bir anda flashlar yüzünüzde patlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…