Ben çıktım iki dakikamı bile almadı, telefon uygulamasında çıkmak istiyorum seçeneğini tıkladım onayladım üç gün sonra param hesabıma yattı bu kadar basitti.
Ben o kadar uzun vadeli yatırımlar yapabilen biri değilim ama bu işlerden anlayan fonlarını iyi yöneten arkadaşlar yazmışlar, öyle yapabiliyorsanız katılın bese kar edersiniz. Ama 10 yıl paranız öylece yatacaksa mantıklı değil bana göre, o parayı başka türlü de değerlendirebilirsiniz. Düşünüp tartıp öyle karar verin yön yargılı olmayın yani, bakmayın burdaki bişeyi de beğenmeme timi yazılarına.
Öte yandan bence SGK sistemi kalkmalı, paramı bana brüt olarak versinler ben vergimi primimi her bişeyimi kendim yatırayım, vergiyi cebe girmeden alınca 'devlet baba' geleneği devam ediyor bordroda görmek insanı çok da etkilemiyor, kendim versem cebimden çıkan para içime oturacağı için daha iyi hizmet talep etme isteğim artacaktır. Gerçi bizim toplumumuzda şu anda pek uygulanabilir bişey değil, ödememe karşısında sıkı yaptırımların olması lazım.