Hayır resmi bı kuruma başvur önce gidip internetteki ilana bakma, bende üni deyken özel ders veriyordum ilanimdan bı kadın yazdı yatılı çocuk ablası arıyordu kadın bana dedi ki ben lezbiyenim senin için problem olmazsa belki anlaşırız, bu daha basit bı örnek, bı kadın sevgilisyle görüşmek için çocuğuna oyun ablası arıyordu eşinin haberi olmayackti, ve bu ilanların çoğu sahte arayınca ben babasiyim dayisiyim gelin görüşelim diyorlar yersen, o yüzden üç kuruş maaslariyla polisi tanisalar kaç yazar, git kadın sığınma evine, bul işini bak yoluna, hiçbir polis gidip adresini veremez olalı verdi mi gelsinler bakalım o kurumların kapısına kim salıyor onları, biraz da kurumlara güveniniz olsun duydum kötüymüsle olmaz o iş, sevgilinin evinde oturmaktan ne kadar kötü olabilir devletin kurumu, ben de bu olaya hastayım gidemem yapamam arkasında polis var bilmem kim var eli kolu uzun, polisin de üstünde makamlar var bı kurumda sıkıntın varsa ustuyle görüşürsun, böyle sorunundan kaçıyorsun, kararını ver orda duracak.misin adım atacak misin, başka ne akili verebiliriz sana, yaz adresini polis gönderelim bu mesajları SS alalım bakalım neler oluyor, hadi aticam şimdi ne kadar gündüz kuşağı varsa da ekran görüntülerini, yaz adresini, aldım ekran görüntülerini yaz bakalım adresi hadi görelim kim kimi tutuyor