Canım inan çok üzüldüm,kalbim sızladı resmen,anneni çok eksik görüyorum burda evet eşinden çok çekmiş sinmiş falan ama sana daha yakın olabilirdi..günlüğü okuduktan sonra tavır koyması seni dahada uzaklaştırmış.
Ve 2. hatanı yapmışsın belki bu kadar korkmasaydın kaçmazdın bi yerde mecbıriyet görmüşsün kendine
allah topunun belasını versin o iki kansızın... resmen ömründen ömür almışlar..
Alevisin diye dışlanman ve birde orda çektiklerin,kayınbaban kendi kızları rezillik içinde olduğundan egosunu sende paklamaya çabalamış belli,burdada çok üzüldüm bende aleviyim canım bu konuda tavsiyem mezhep ayrımını aşamayan yozlardan uzak dur bundan sonra...
Ve bebek olayında allahın gücüne gitmesin ama bence en doğru kararı vermişsin;
Hayat daha yeni başlıyor senin için bu ikinci şansı iyi değerlendir bence,evet çok kötü şeyler yaşadın ve hiçbirini haketmedin.Kimse bunları haketmez,artık geçmişte bırak önünde uzun bir hayat var. Nice güzellikler seni bekliyor,yaşadıklarından ders çıkar ve bundan sonraki kararlarında daha temkinli ol,sıkı çalış kendin için çalış ve kendin için yaşa. Kimseden ilgi sevgi bekleme,kendini sev hayatı ve yaşamayı sev. Her ne olursa olsun sabah uyandığında güneş doğmuşsa tepede ve dünya dönüyorsa bilki bir yerlerde seni bekleyen, sana doğru gelen güzel bir gelecek,güzel günler,güzel bir iş ,güzel arkadaşlıklar ve daha güzel olan birçok şey var demektir, yani kıyamet kopmadıkça doğru adımlar atarsan doğru zamanda doğru yerde olursan,olasılıklar her zaman vardır.. çıkmayan candan umut kesilmez derler, işte bu yüzden geçmişi geçmişte bıtrak unut gitsin herşeyi,evet dilekolay belki yaşayan bilir şimdiki zamana adapte ol , kendinin kıymetini bil.evet dilekolay belki yaşayan bilir, ama üzülme lütfen artık ,belkide bunları yaşaman gerekiyorduki yoluna daha sağlam adımalrla devam edebilesin bu yaşta bunları yaşayıp direkten dönmüşsün resmen,bundada vardır bir keramet,bence bundan sonra şans senden yana olacak,hızır yardımcın olsun caNım ,sen içini ferah tut,sevgiler..