bir arkadaş yazmış hayatında sen hariç herkes hatalı diye.. aynen öyle.. neyse ki hayatını yoluna koymuşsun.. anlatmadıgın daha neler yaşamışsın kimbilir ama ne kadar güçlüymüşsün ki ayakta kalmışsın ve devam ediyorsun güzel bir şekilde.. bu kadar güçlü olabilmek de büyük bir lütuf.. olanla ölene çare yok.. hiç kolay birşey değil ama sen en zorunu atlatmışsın.. inşallah bundan sonrası çok daha kolay çok daha güzel hayırlı olacak.. karşına hayırlı insanlar çıkacak.. sen de artık insanların ilgisine kanmamayı ögrenmişsin.. inan bana dunyada iyi insanlar var.. bak burda sana yardımcı olmak isteyen destek olmak isteyen bizler varız en basitinden hem de seni tanımıyoruz bile.. daha önunde koca bir ömür ve seni bekleyen mutluluklar var ve sen bu mutlulukları yakalayabilecek bir insansın.. ben buna inanıyorum bunu hissediyorum.. Seyma_ nın söylediklerini dikkate al bence.. biz hiç bir zaman sahipsiz değiliz. yanımızda tek bir insan bile kalmasa Rabbimiz var bizi sahiplenen, bizim yanımızda olan, bizi karşılıksız seven..