ben kesinlikle azımsadığım için söylemedim yanlış anlama sakınbu arada psikaytrlar ilaç verebiliyor ama psikologla olan görüşme terapi şeklinde oluyor.. yanılmıyorsam.. hatayı unutmak değil kabul etmek gerek.. geçmişini unut demiycem.. geçmişini kabullen, kabullen ki hayatına devam edebilesin.. artık bunlar oldu bitti, geçmişe dönülür mü, dönülemez.. keşke kelimesini kullanma hayatında.. bunu kendine alışkanlık haline getir.. keşke kelimesi yok.. sen olanları kabullenip geçmişte kaldıgını da kabullenip, tövbe edersen, ve kesinlikle bundan sonra insanlara karşı çok dikkatli olursan ( artık ilginin ne kadar yalan birşey olabileceğini sen de biliyorsun) herşey güzel olur. psikolog faydalı olabilir, daha önce giden veya giden bir tanıdıgı olan arkadaşlar varsa onlar yardımcı olsunlar bu konuda.. faydalı oluyor mu gerçekten diye..
İlk konun.Yeni üyesin. Konu biraz, trajik ve bu yüzden çoğu üye sahte olduğunu düşünebilir. Açıkçası benim de aklıma gelmedi değil ama yine de gerçekmiş gibi yorum yapacağım. Sonuçta böyle hayatlar, böyle hatalar gerçekten var.
Ne diyeceğimi hiç bilemedim.
Konunu sonuna kadar okudum. Özellikle o 15 yaşında yaptığın hatada buz gibi oldum şoktan ...
Hataymış. Keşke doğru yolu görebilecek kadar açık olabilseydi gözün ...
Ama hatalar insanlar için yine de.
O adama kaçman ikinci hatan.
Bebeğini aldırman üçüncü.
Ben böyle durumlara çok üzülüyorum...
Allah yardımcın olsun.
afedersin ama bu konuda hiç erkeklerin suçu yok hepsi senin hatan.biz buna cehalet diyoruz
Bu konuya böyle bir yorum yapabildiğinize göre asıl cahil sizsiniz.
afedersin ama bu konuda hiç erkeklerin suçu yok hepsi senin hatan.biz buna cehalet diyoruz
kusura bakma ama biraz once o uyeyi savundun simdide ona cikisiyorsun
leonelanin yaptigi yorumdaki uye senin cikistigin uyeyle ayni o bakimdan dedim...
Leonela konu sahibine yorum yapmışdı..Üyeye değil.
tamam tamam fark ettim kusura bakma
tamam tamam fark ettim kusura bakma
bırde dul oldum ınsanların gozunde buda cok zormus ben daha genclıgımı yasayamadan her turlu zorlugu yasadım ama dayanamıyorum artık
tweety senin yüzünden bütün sayfaları tekrar okudum anlamaya çalıştım
dul olmak kotu birsey degilki yanlis dusunuyorsun,
ayrica dul esleri olenlere denir,
sen bekarsin canim...
herkes oyle der burda ,
ne yapayım blmıyorum kı cok mutsuzum
artık ınsanlarla mucadele etmekten kendımı anlatmaya calsımaktan yoruldum
Hatalarım neler diye sormamış ki konu sahibi ...O da hatalarının neler olduğunu çok iyi biliyor..Biraz paylaşmak biraz da örnek olsun diye anlatmış,onu yargılamak bizim haddimizemidir?
Ya da ilk üye olan bir kişinin ilk konuları saç bakımı,diyet vs hakkında mı olmalıdır?
Ben de böyle yorumları okuyunca buz gibi oluyorum şokdan...
aman desinler bosver sen milletin agzi torba degilki...
kimseye kendini anlatmak zorunda degilsinki ya,
hayat senin hayatin kime ne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?