bırde benım derdımı dınleyın

Dahasını anlatmasın. Cidden çok kötü oluyor içim.
Küçücük kızların, hatta kocaman kadınların bile, cinsel anlamda bu şekilde kullanılmasına çok üzülüyorum ben.

bırlıkte kactıgımm kısının aılesı bana camur atmak ıcın herseyı yaptılar , dıyorumya o oturdgmuz tek odalı evı bıle zola verdıler ablası bana turlu ıftıralar attı bı erkekm kardeslerı daha vardı cok kotu bı ınsandı ıckı ıcerdı sureklı hep ısterdıkı babası herseyını ona versın bnmlede hıc anlasamazdı ama bana bırsey soyledıgı zaman karslıgını verıyorum dıye hep satasırdı kendımı tutamaz duruma gelmıstım bende artık agzıma ne gelırse soylerdım bız kavga edıyoruz dye ablası herkesın ıcnde bana dedıkı sızın aranızda bırseymı gectı eskıden sevgılımıydınızde bu kadar kavga edıyorsunuz halbukı gıcık oluyorduk bırbırımıze bn kapalı degılım dıye benı sevmıyordu sureklı olay cıkarma pesındeydı o yuzden anlasamıyorduk

tesekkur ederım ıyıkı anlatmısım...aslında hepımız yanlızız bılıyormusun Allahtan baska kımsemız yok ben bunu cok ıyı anladım

evet doğru söyluyorsun.. şu an en mutlu olanımız bile bir gun sonra neler olacagını bilemez, gunun birinde kimsesiz kalıp kalmayacağını bilemez.. bir tek sen değilsin elbette bu zorlukları çeken.. herkesin bildiği tek birşey var ki yaradan bizden umudunu asla kesmiyor, bizi sevmekten vazgeçmiyor.. ne güzel bunun değerini bilene.. canım benim .. herşey çok guzel olacak inşallah senin için..

Son düzenleme:
Dahasını anlatmasın. Cidden çok kötü oluyor içim.
Küçücük kızların, hatta kocaman kadınların bile, cinsel anlamda bu şekilde kullanılmasına çok üzülüyorum ben.

böyle birşeyler olunca twde filan üzülürüm hatta bazen ağlarım , annem hep der sen bu durumdayken dayanamıyorsun bide yaşayanı düşün..

canim bir kere gitsen bayan olsun psikologun,
gozlerini kapat mesela ve herseyi anlat eminim cok faydasi olacak sana,
sen utanma sana bunlari yasatan s..f...z ler utansin...

ınan utanmıyorlar herkes hayatına devam edıyor herkes
ben bı hata yaptım ama bırlıkte kactgm kısı benden cok buyuktu
benım basıma gelenden haberı vardı ınsan olsaydı hersey cok guzel olurdu hala calısmıyormus
psıkolog bana ılac mı verır mesela ben ısımden olmak stemıyorum kendımı hep boyle tesellı edıyorum en azından ısm var dıyorum para kazanıyorum dıyorum
bıraz ıcım rahatlıyor ama olmuyor

Benim arkadaşımın basına geldi bu yazdıkların İnan simdi çok mutlu bir evliliği var allahım daim etsin...hep kızı kullanıp bıraktılar takı benimle karşılaşana kadar..lise arkadasımı üniversite. İcin ayrıldık sonra tekrar karşılaştığımızda artık hersey değişmişti anlattıkları karşısında sabaha kadar kıvrandım yatamadim ağladım çok zoruma gitmişti iyi bir insandı akıllı bir kızdı niye böyle oldu diye..sonra oturduk planlar yaptık neye nasil değiştireceğimizi düşündük ve sonuc mükemmel bir evlilik icimizde açılmayacak sırlarda..ne pişmanlıklar neler neler ardında bıraktı..birkaç arkadaşına anlatmış kızdım engelledim anlatmadı bir daha dedim bitti bu is unut artık yeni hayat seni bekliyor...simdi birbirimizi uzun süre aramazsak merak ediyorum neyi var diye evlendiği gece gözüme uyku girmedi sabah herkesten önce aradım sesini mutlu duydum çok sükur dedim..o bile unuttu sen çok tanesin unutursun...unutmak değil tabi ama eskisi gibi acı vermiyor aaa ne cocukmusum diyip gülüp geçiyor..

elbette tek ben degılım hanı kımsenın basına gelmesını ıstemem ama son da olmamısımdır derler ya herkesın derdı kendıne zor gelıyor dıye gercekten oyle zor gelıyor ıcınden cıkamıyorum kımseye anlatamıyorum hep kendı ıcımde yasıyorum kendım dusunuop dusuunup uzulup aglıyorum sonuc yıne aynı yne aynı

çok özür dilerim ama böyle insan mı olur yaaa ?

bosver sen onlari ne halleri varsa gorsunler,
sen kurtulmussun onlardan sukret,
psikolog ilac yazmiyor psikiyatr ilac yaziyor,
psikologa sen derdini anlatiyorsun oda sana fikirler veriyor rahatlatiyor seni
isini etkilemez bence hatta burdada gonullu psikologlar var danisabilirsin istersen...

etrafıma bakıyorum neler neler yasayanlar var bende bu durumdan kendımı cekıp cıkarabılırmısm meger aslında sorun buda degıl ben bı hata yapmıstım evet ama bu devırde kızlık pekte onemlı degılmıs gordgm kadarıyla kaldıkı ben yınede arkasnda dururum olan seyın ama bnm hatam o kısıyle kacmak ve evlenmek oldu adam zannetmstım evdede huzurum yoktu bu yuzdeen yaptım bunu benı gorsenız herkes gıptayla bakıyor sımdı bı hata yaptı ama ayaklarının uzerınde durabıldı ıyıkı o kısıden ayrıldı dıyorlarmıs annem anlatıyor bana

nasıl ulasabılırım onlara acaba ?

15 yaşında bir çocuğu (bana göre hala o çocuktur).. böyle şe....likle kandırıp hayatının mahfolmasına neden olanı ne yapmalı. okadarçok üzüldümkü benimde kardeşlerim var insan empati kuramadan edemiyor. allah bu kötü düşünceli insanların toptan belasını versin.

canım benim hala senin için herşey güzel olur. sen ayaklarının üstünde durmayı öğrenmişsin. yarın öbür gün elbette evlenebilirsinde. umarımki bundan sonra gerçekten sana sahip çıkacak bir erkek çıkar karşına.sana tavsiyem iyice tart öyle karar ver ufacık bi karar vermen gerektiğinde.geçmişinede süngerçek derim mutlaka kolay unutlmaz ama hatırlama sanki yeniden hayata başlıyormuş gibi düşün emin ol çok yardımı dokunur. kendini şartlandır böyle bir insan olucam böyle hedeflerim var onları başarıcam. emin ol kararlı bir kadın çok iyi bir savaşçıdır kaybetmesi zordur. allah bundan sonra yardımcın olsun umarım hayatın huzur içinde geçer

ayakta kalmaya gucum var calısırım bı sekılde benım bırsurude rahatsızlıgım var aynı zamanda
dusunuyorum bazen artık gelınlık gıysem ne olurkı dıyorum yada artık hamıle kalsam nolurkı ılklerı acı olduktan sonra bundan sonra olsa ne olur olmasa ne olur dıyorum
herseye katlandım bır sekılde ama cocugu aldırmaktı en zor olanı
keske yasama sansı verebılseydım ona ama veremedım onuda mutsuz etmek ıstemedım

benimde bazı şeyleri illa yaşamam gerekmez bir çok kişini hayatından kendime ders çıkartırım...senin hikayeni okuduğumda bir gün anne olursam çocuğumla her zaman ilgileneceğimi asla kendi çocukluğumda yaşadıklarımı ona yaşatmayacağımı çıkarttım...

o kadar korkardım kii geceleyin annem kardeşimi alırdı bende kapılarının önü kirli sepetinin içinde uyurdum..içimden annem içeride odada o beni korur derdim..gözlerimi kapatırdım karanlıkta eşyalar şekillenipte korkmuyim diye...

gece tuvalete kalmam gerekirdi gidemezdim.tutardım,tutardım sonra titreyerek yatağıma yapmak zorunda kalırdım.bana gündüz dışarı oynamaya çık derdi,ben gitmezdim.annem beni sevmiyor ya beni unutup taşınacaklarını düşünürdüm.annem yanına almadığı için daha sonraları kapı arkasında uyurdumçocukluk iştee...
ciddi sorunlar yaşadım bu böyle 14 yaşıma kadar devam etti.. wc'ye banyoya yanlız giremedim.ama bir kere sormadı..

o zamanlarda eşimde tanıştık 10 yıldır beni büyüten oydu..inançlı bir insan olduğu için bana yanlış bişi yapmadı..hep destek oldu..ona çok şey borçluyum..

hedeflerım var evet ama dusunmekten ders calısamıyorum kafam almyor kı artık

ben kesinlikle azımsadığım için söylemedim yanlış anlama sakın bu arada psikaytrlar ilaç verebiliyor ama psikologla olan görüşme terapi şeklinde oluyor.. yanılmıyorsam.. hatayı unutmak değil kabul etmek gerek.. geçmişini unut demiycem.. geçmişini kabullen, kabullen ki hayatına devam edebilesin.. artık bunlar oldu bitti, geçmişe dönülür mü, dönülemez.. keşke kelimesini kullanma hayatında.. bunu kendine alışkanlık haline getir.. keşke kelimesi yok.. sen olanları kabullenip geçmişte kaldıgını da kabullenip, tövbe edersen, ve kesinlikle bundan sonra insanlara karşı çok dikkatli olursan ( artık ilginin ne kadar yalan birşey olabileceğini sen de biliyorsun) herşey güzel olur. psikolog faydalı olabilir, daha önce giden veya giden bir tanıdıgı olan arkadaşlar varsa onlar yardımcı olsunlar bu konuda.. faydalı oluyor mu gerçekten diye..

ınsallah daha da mutlu olursun sanslıymıssın kı yanlıs bırsey yasamamıssın ben cok yanlız kaldım cokkk bu olaylar olmadan once aılesel sebeplerden dolayı kucukken korkudan masaların altına saklandıgım zamanları bılıyorum babamın annemın sırf bahcede komsunun kocası varken balkona cıktı dıye kafasına sılah dayadgı gunlerı bılıyorum bazen cok olmek ıstıyorum hıc yasamamıs olmak yada hersey gecsın dıyroum gecmıyor bır turlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…